Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר אחרי שבועיים שנסעתי אם הפיוניר הישן והטוב שלי (P9400 ) שלצערי הלך לו הפלט כבל (אבל כמו שאומרים הכל לטובה), קניתי לי את ה9887.

עכשיו אני כרגע עובד איתו בלי בי אמפינג (מקבע שאני יעשה בקרוב )

המכשיר כמובן מעט מסובך אבל למזלי יש חוברת והסתדרתי די מהר

השאלה שלי היא כזאת הטיים קורקשן מישום מה מופיע בסנטימטרים כמו בפיוניר

בניגוד ל 9855 שבו זה לפני מילי שניות.

אז אני עדיין מעט מסתבך איתו וזקוק למעט הכוונה

תודה מראש

פורסם

תגדיר טוב יותר את שאלתך בבקשה .

עליך לקבוע מרחק בסנטימטרים ?

אם כן, אני מניח שמדובר במרחק שאתה מעוניין ש"יהיה" ממרכז השמע אל הרמקולים בצדדים.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בגל מקרה מה שאתה רוצה זה לשנות את ה אנפורמציה שהמכשיר כותב לך בגדול לשנות יחידות מדידה.

אתה יכול לשנות את זה לאינץ' וזהו בגדול אלפין שינו את המדידה מה 55

ג'ובני

פורסם

באופן תיאורטי הרעיון הוא שתמדוד את המרחק בין הרמקולים לראש שלך ותזין את המרחקים במכשיר. הפרוססור הפנימי יעשה את העיבוד שלו ואתה אמור לקבל במה מושלמת.

בת'כלס זה לא קרוב לזה ודרושים המון משחקים וכיוונים עד שמגיעים לתוצאה הרצויה.

לפני שאתה מתעסק עם זה - שחק קצת עם הפזאות של הרמקולים ומצא את התצורה הפאזית-חשמלית הטובה ביותר לפני הפעלת ה TC.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...