Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהכלב שלי אצלי אף אחד לא מתקרב לבית אם אין לו צורך בזה, הילדים של השכנים גם הפסיקו לזרוק נפצים לחצר בפורים והם גם למדו לא להעיף לפה בטעות כדורים כי הם יודעים שסופו של כל כדור בפה של הכלב.

לכל השכנים אין בעיה עם הגזרה הזאת חוץ מאחד שיש לי איתו גדר משותפת.

האיש מבוגר כבן 60+ גר עם אישתו לבד ובחצר הם מגדלים תרנגולות שיחסית קרובות לגדר המשתופת שלנו.

כל הזמן היתי שומע את הכלב בחצר נובח ואיך שהיתי יוצא היתי רואה אותו צמוד לגדר של אותו השכן אבל מפסיק לנבוח (השכן או אישתו היו בורחים), כמה פעמים יצא שראינו את השכן או אישתו צמודים לגדר צועקים על הכלב ומקניטים אותו.

הבעיה החמירה היום כשכנראה נפשו של הזקן איבדה את הצפון והוא פשוט שפך מים על הכלב דרך הגדר (הכלב פשוט טיפטף כמו אחרי מקלחת מכל הגוף). אמא שלי כמובן צעקה על הזקן והוא בשיא התמימות "קצת מים לא קרה לו כלום" וגם "שיפסיק לנבוח עלי".

מן הסתם ברור שהזקן ואישתו נהנים לעצבן את הכלב (פיטבול), מילא לעצבן אבל לשפוך עליו מים זה מבחינתי שובר כל גבול שקיים. כמובן שנקמה ראשונית הם כבר קיבלו בצורת רכב מלא מים בתא הנוסעים (החלון היה פתוח).

העניין הוא שאני רוצה ללמד אותם לקח אחת ולתמיד וזה אומר מבחינתי בשלב הראשון להעלים את התרנגולות הטורדניות ובמיוחד את התרנגולים שעושים לי קוקוריקו בשעה 2 בבוקר.

ידוע לכם למי אני פונה כדי שיקחו אותם מפה? ידוע לי שיש חוק שאוסר על גידול חיות משק בעיר ובעצם התרנגולות האלה זה עבירה על החוק במיוחד עם שפעת העופות שמגיעה לפה מידי פעם.

את השלב השני אני אשמור לפעם הבאה :evil:

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה להעלים תרנגולות כשיש פיטבול בבית, פשוט זרוק אותו לחצר של השכנים ל 5 דקות בלילה :lol:

תפנה למחלקה הווטרינרית בעירייה, הם ינחו אותך מה לעשות.

פורסם

לכלב אין בעיה עם התרנגולות כי הוא לא רואה אותם מעבר לגדר והם גם נמצאים ג 10 מטרים מהגדר המשותפת, פשוט מאוד השכן ואישתו נצמדים לגדר בכוונה כדי לעצבן.

כל עוד יש לי דרך חוקית להעלים את התרנגולות האלה, אין לי סיבה להוציא לפועל שיטות פרועות.

in the face

with a chair

פורסם

אתה כבר אמור לדעת, שכלב לא חייב לרואת בשביל לדעת.

הוא מריח אותם ונצמד לגדר. שם מחכים לו שכנים שובבים עם דלי מים.

ללא תרנגולות, הוא לא יתקרב לגדר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני הייתי מודאג מזה ששכן מרגיז לי את הפיטבול, שלא יקרה חס וחלילה שהכלב ייתן ביס לשכן מהעצבים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא הייתי נוגע בתרנגולות,אתה לא יודע את הסיפור מאחורי זה ואולי הם בישבילם כמו הכלב שלך בישבילך ולא היית רוצה שיום אחד מישהו יבוא ויאסור על הכלב הזה להיות שם.

באיזה עיר אתה גר?אני יודע שבפ"ת יש המון בתים עם תרנגולות.

הייתי מחפש דרך אחרת לנקום.:evil:

הייתי פשוט גורם לשכנים להתעצבן כל יום או שיום אחד שם את הכלב לפני הגדר,נראה אותם מציקים לו.

ובחיאת קח את הכלב לאכול איזה פרגית. ;)

פורסם

גש לשכן ולאישתו, תסביר להם שכדאי מאוד שכל הבלאגן שהם עושים יפסק עכשיו כי אתה מוכן לשכוח.

בפעם הבאה שהם יעשו משהו פשוט פנה למחלקה הוטרינרית של העיריה ותדווח על התרנגולות, לא לשכוח שיחת טלפון ב-2 בלילה למוקד העירוני שיש תרנגולות שמקרקרות אצל השכן בבית ומטרידות את מנוחת בני ביתך.

בהצלחה ותעדכן.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
לא הייתי נוגע בתרנגולות,אתה לא יודע את הסיפור מאחורי זה ואולי הם בישבילם כמו הכלב שלך בישבילך ולא היית רוצה שיום אחד מישהו יבוא ויאסור על הכלב הזה להיות שם.

באיזה עיר אתה גר?אני יודע שבפ"ת יש המון בתים עם תרנגולות.

הייתי מחפש דרך אחרת לנקום.:evil:

הייתי פשוט גורם לשכנים להתעצבן כל יום או שיום אחד שם את הכלב לפני הגדר,נראה אותם מציקים לו.

ובחיאת קח את הכלב לאכול איזה פרגית. ;)

להבדיל אלפי הבדלות, יש לי רישיון להחזיק כלב בבית.

הכלב שלי מחוסן כלבת (מה שנותן את הרישיון להחזיק בכלב), הכלב שלי מחוסן גם לתולעים כאלה ואחרות וגם מרוסס מידי חודש נגד טפילים, עכשיו תגיד לי אתה איזה טיפול נותנים לתרנגולות בבית פרטי?

בוא אני אגיד לך מה זה תרנגולות, זה כינים, זה רעש, זה סירחון אם לא מנקים וזה בעיקר עכברים (להזכירך אני בבית פרטי וזה מזיק רציני) שנמצאים בגלל שפע האוכל שמפוזר בשטח בשביל התרנגולות.

עם כל זה שהכלב שלי נובח על אנשים שעוברים ליד הגדר, לאף אחד מהשכנים אין בעיה ואפילו הילדים הקטנים התרגלו לעבור ליד הגדר בלי לפחד.

in the face

with a chair

פורסם
אני הייתי מודאג מזה ששכן מרגיז לי את הפיטבול, שלא יקרה חס וחלילה שהכלב ייתן ביס לשכן מהעצבים.

ואם יקרה? למי אכפת, יש גדר, יש שלט שמתריע על כלב (שלט עם תמונה של פיטבול שלא יהיו אי הבנות), חוקית גם אם הוא ינשך (וזה בתנאי שמישהו יכניס יד דרך הגדר) אני מוגן וחוץ מהסגר קצר לכלב וקישקוש פה קישקוש שם אין אפשרות לעשות לי כלום. היום החוק הרבה יותר סלחני כלפי כלבים נושכים (יש כמה סיבות שמתירות לכלב לנשוך)

in the face

with a chair

פורסם

לנקום?

במי לנקום?

בסבא זקן ואשתו שממורמרים שפתאום לשכנים שלהם יש כלב נודניק שנובח עליהם?

אני מבין לגמרי את הכעס שלך, היה לי שכן זקן ממורמר ועצוב, שהיה מרגיז את הכלבה שלי [פינצ'רית - ותאמין לי שלידה הכלב שלך אילם] והיה מתגרה בה עד לרמה שהיה מאיים לבעוט בה או לזרוק עליה אבנים.

אני לחלוטין לא האדם שייתן למישהו או משהו לפגוע בבעל החיים שלו, אבל במקום לנקום - הלכתי על פתרון אחר

כשזה קרה, באיזה יום, פשוט לקחתי אותה והלכתי אליו, ישבנו, דיברנו, הבנתי שלו מפריע שהיא עושה לו חור בראש, בתמורה הסברתי לו שהיא לא מכירה ולא אוהבת אותו ולכן היאמתנהגת ככה - תאמין לי, זקן ככל שיהיה, ממורמר ככל שיהיה, ברגע שזה עבר מרמה של מלחמה לרמה של להבין אחד את השני - הוא שינה גישה.

אני ממליץ בחום לשנות את הגישה במקרה שלך במקום להתחיל במלחמות. אנשים מבוגרים בדרך כלל נוקשים יותר, סגורים יותר, לא פתוחים לשינויים - ראוי לכבד אותם ולא להתחיל איתם במלחמות מיותרות. דבר איתו, אני משוכנע שאם תנסה הוא יבין.

גישה ילדותית של נקמות לא תביא אותך לשום מקום.

נ.ב. המדיניות הציבורית מאוד מאוד מחמירה לאחרונה מול כלבים נושכים ובעליהם, על אחת כמה וכמה עם גזעים שנחשבים מועדים - פיטבול ביניהם. מלבד סיכוי טוב להפקעה של הכלב מהידיים שלך [לרוב נמסרים לבסיסים צבאיים] זה יכול להגמר בהמתה של הכלב ו\או קנס ותביעה אזרחית נגדך אישית.

אם קראת הודעות שלי בעבר אתה אמור לדעת כמה שאני בעד בעלי חיים בכלל וכלבים בפרט, אבל דווקא בגלל זה אני חושב שהגישה שלך מוטעה וחבל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

את אותו הדבר אפשר להגיד עליך,

כי אתה מחזיק בכלב הנחשב בארצנו הדפוקה לרוצח, למרות שמדובר בדף חלק[אומנם יש לו כבוד עצמי ובלה בלה בלה] אבל חינוך נכון יגרום לו להתנהג נכון.

יש אתר בארץ, שכרגע לא הצלחתי למצוא, שמציג את הצד השני של הכלבים האלו, תוך כדי שהם מחבקים ילדים קטנים ומשחקים עם חתולות.

----

פורסם

התגובה של רון, הנסיך, נכונה ובוגרת.

תמצא את הדרך להסתדר עם השכן, וכשאני אומר להסתדר, אני לא מתכוון למאזן אימה כלשהו, שיוליך את כולכם למקומות רעים. אם תרצה עזרה בפתרונות יצירתיים וחיוביים כלשהם, רק תבקש.

הרועה הגרמנית שלי נובחת בלילה יותר מדי כשהיא בחוץ? היא ישנה בתוך הבית. כשהסאן ברנרד שלי נובח בלילה, הוא מועבר למקום שבו יש לו פחות פיתויים לנבוח עליהם.

אתה יכול לתחם את הכלב כך שלא יגיע למקום שקרוב אל השכנים. הסאן ברנרד שלי מתוחם ע"י קולר חשמלי לאיזור שבו יותר נוח לי שהוא יימצא מסיבות של שמירה על חלק מהגינה וכו'.

התרנגולות מפריעות לך? לא נשמע לי רציני. חייתי ליד מאות תרנגולות, בכלובים ובחופשיות, מספיק שנים מחיי כדי לדעת שאלו שטויות. הן מפריעות לך בגלל כל הסיטואציה שמסביב, לא כשלעצמן.

פורסם

זה האתר? http://pitbull.co.il/forum/

רון אין לי בעיה עם אנשים ממורמרים וזקנים, יש לי בעיה עם שכן שמתנהג כמו ילד ומתגרה בכוונה ומשחק אותה תמים.

לאיים זה דבר אחד, וכמו שכתבתי, האיומים לא מזיזים לי, אבל העניין הוא שהוא עבר כבר לביצוע ואני מאמין שאם השכן הזה שלך היה בועט בכלבה, אתה הית נכנס בו בצורה קשה ותקיפה שלא תאפשר לו לנסות שוב לפגוע בה. היום זה לשפוך מים על הכלב, מחר זה לזרוק חתיכת בשר מורעלת. זה גם שכן שכבר דיברו איתו בעבר (בנושאים אחרים שהוא הציק) ללא הצלחה ככה שאני לא רואה עניין בלדבר איתם. באותה מידה הוא היה יכול לבוא ולדבר איתי ולהסביר לי מה מפריע לו והינו יכולים להגיע להבנות, אבל הוא בחר בדרך של לפגוע בבעל חיים (במקרה הזה שלי) דרך הגדר כי הוא כנראה חכם בלילה.

אני מקווה שהחרמת התרנגולות שלו תגרום לו להבין שגם לי יש דרכים לטפל בו ואולי זה ירגיע אותו.

רון בעניין החוקי, החוק קובע שלכלב מותר לנשוך גנב שנכנס אליך לבית (בתנאי שיש על הדלת שלט המזהיר על הימצאות הכלב בבית), וגם כהגנה עצמית על עצמו ועל הבעלים שלו. השכן שלי אם יכניס יד דרך הגדר יענה על ההגדרה של גנב שנכנס לשטח לא שלו.

in the face

with a chair

פורסם

רון בעד חיות, אני בעד שלום

אם היה שלום ואחווה בין כולם, למה צריכים גדרות ?

תסיר את הגדר ותחיו בשלום ללא מלחמה,

החיות יסתדרו ביניהם.

נקודה שעלתה בראשי, אם יש לו תרנגולות בחצר, איפה החתולי רחוב ? חיות לילה טורפות, עופות דורסים ? זה Muller בישבילם ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...