Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את האוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,עוד גניבת רכב נכנסת לסטטיסטיקה.

את האמת לא חשבתי שדווקא לי זה יקרה,ועוד בגיל כזה צעיר-בן 17 וחצי וכבר חווה את גניבת הרכב הראשון שלי.השקעתי באוטו הרבה זמן וכסף(מערכת נחמדה,מצבר חדש,אלטרנטור חדש,צמיגים ועוד חלקים קטנים)והוא היה אצלי בסך הכל חודש וחצי עד שנגנב אתמול מתחת לבית שלי. אי אפשר לתאר את ההרגשה של לרדת למטה ולראות שהאוטו פשוט איננו,בדקה הראשונה עוד חשבתי שאני סנילי ואולי חניתי במקום אחר אבל אחרי שיחזור קצר אמרתי לעצמי שזהו,הלך האוטו. אין לאוטו ביטוח מקיף ומהביטוח אני לא יקבל אגורה ומהמשטרה אני לא מצפה לכלום. באוטו היו גם תעודת הזהות שלי ורישיון הנהיגה.

הרכב הוא מסוג סובארו ליאונה DL,שנת 87 שמספרו הוא 77-361-87,בצבע לבן שנהב,נגנב באשדוד באיזור י"ב. אם לומר את האמת אין לי הרבה ציפיות למצוא אותו כי אני יודע שסביר להניח שהוא עשה את דרכו לפירוק ומה שנשאר ממנו זה אולי הידית הילוכים,אבל לנסות זה אף פעם לא מזיק,כך שאם מישהו ראה את הרכב המדובר זרוק באיזשהו מקום אני אודה לו אם יוכל ליצור איתי קשר בהודעה פרטית.

בנוסף,רציתי לשאול האם אני צריך לשלם למשרד הרישוי על רישיון חדש וכמה זמן בערך לוקח לו להגיע.

תודה,

אדיר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משתתף בצערך.

למזלך הרע - רכב זה הוא אחד החביבים על הגנבים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לי שכן עם סובארו כזאת,

והוא מקפיד כל יום לנעול את ההגה,

עם מנעול מיוחד, כי הוא יודע

שזה רכב מבוקש מאד בקרב הגנבים

לפי דעתי הגנבים נרתעים מהמנעול הזה,

כי הרכב לא נגנב במשך שנתיים.

פורסם
באוטו היו גם תעודת הזהות שלי ורישיון הנהיגה

מה שהייתי נזהר ממנו זה גנבת זהות, זה הסיבה שכשהאוטו שלי בחניה, הרשיונות הולכים איתי, ות"ז ורשיון נהיגה מוחזקים במקומות שונים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש לי שכן עם סובארו כזאת,

והוא מקפיד כל יום לנעול את ההגה,

עם מנעול מיוחד, כי הוא יודע

שזה רכב מבוקש מאד בקרב הגנבים

לפי דעתי הגנבים נרתעים מהמנעול הזה,

כי הרכב לא נגנב במשך שנתיים.

צודק, במשאית הקודמת שהייתה לי, תמיד בסוף היום דאגתי לנעול את הדוושות וההגה, עם מנעולי פלדה חזקים וכבדים.

זה בהחלט רעיון מעולה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

משתתף בצערך , ומאחל מוות מהיר בייסורים לגנב , ואם הוא ימכור חלקים , הכסף שהוא ירוויח שישמש אותו לקניית תרופות לסרטן שבעזרת ה' יגיע אליו באותו יום

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תתנחם בזה שהפסדת 10000 ש"ח גג ולא יותר .

כן,10 אלף שקל בלבד.

תנסה להסתכל על זה מנקודת מבט של נער שעובד בשביל 20 שקל לשעה.

בחישוב זריז זה יוצא 500 שעות עבודה.

גג.

בנוגע לגניבת הזהות, מה ההלשכות שיכולות להיות לזה כלפיי? איך זה יכול לפגוע בי?

פורסם

ידידי, משתתף בצערך, גם לי גנבו אופנוע ואני כ"כ מבין אותך, את אחותי עקצו 15000 קש מני מזומני בקניון הגדול פתח תקווה.

איחולי:

לך:שלא תדע עוד באסה כזאת.

לגנב:תדע המון צער ואינשאללה תצטרך לקנות בזה כסף לכדורים נגד סרטן. והדבר הכי דיביל שאני עושה זה שיש לי מנעול הגה ואני מתעצל לשים אותו וכמה פעמים השארתי את האוטו פתוח משך לילה שלם!

אני באמת יתחיל להקפיד על זה למה האוטו שלי לא פחות גניב: סופר לנסר 97 גיר רגיל, בקליות וכו.

19032008.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אחת האמירות היותר מטומטמות ששמעתי בפורום הזה.

מאיפה הבאת את זה תגיד לי? הבנאדם אומר לך שהוא השקיע ברכב כששם מערכת וכו' אבל זה

לא עניין הכסף פה- העניין הוא שחווית גניבה היא חווית גנבה גם אם מדובר ברכב של 2000 שקל שגם

זה לא לכולם יש!

אז לא תתנחם בזה ש.. ולא בטיח- זה כואב מאוד שרכוש שלך נגנב בעיקר כשאתה יודע שזה לא יוחזר

אלייך.

פורסם

יש אנשים ש 10,000 ש"ח זה כל מה שיש להם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אכן הרכב החביב על הגנבים.

כל מפתח של סובארו DL יפתח ויניע סובארו DL אחרת.

במקרה גם לי יש אחד כזה, נוסה כמה פעמים על רכבים של חברים, פועל בצורה חלקה, אבל אף פעם אני לא ינסה לעשות שטות כזו איתו.

וכמו שאמרו מעליי.

היית צריך להקפיד על נעילת הגה וגיר.

משתתף בצערך.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
אכן הרכב החביב על הגנבים.

כל מפתח של סובארו DL יפתח ויניע סובארו DL אחרת.

במקרה גם לי יש אחד כזה, נוסה כמה פעמים על רכבים של חברים, פועל בצורה חלקה, אבל אף פעם אני לא ינסה לעשות שטות כזו איתו.

וכמו שאמרו מעליי.

היית צריך להקפיד על נעילת הגה וגיר.

משתתף בצערך.

יום אחד שחכתי תמפתח של הלאונה ופתחתי את האוטו עם מפתח של דואר. מי שחשב על המנעול של הרכב הזה פשוט מטומטם..

• תוכן חדש...