Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שממש נמאס לי מהרכב אני מיואש לגמרי, כל דבר שאני נוגע בו נשבר או נקרע או לא משנה מה, וזה רק ברכב הזה ברכב הקודם הכל הולך, ברכב הזה כלום לא הולך.

אני שם לי כיסוים חדשים לרכב הכל טוב ויפה עד שאחד המרימים של המשענת האחורית נקרע, עכשיו אמרתי אני אבריג שם בורג שיתלבש על החתיכה שנקרעה ויתברג לחלק הקיים יעטוף באיזולירבנד והכל יחזור לקדמותו בערך, אני מבריג את הבורג והכל שם

היתפורר, עכשיו אני לא יכול להרים את המשענת האחורית. די זה נמאס לי שאיך שאני נוגע במשהו ברכב, משהו אחר נהרס. התקשרתי לחברה וזה היה מאוחר מידי הם בידיוק סגרו את המחסן, יש לי בעיות קטנות ומעצבנות ברכב שאף חשמלאי רכב לא יודע לתקן (באזור שלי) ואם אני הולך לחברה ושואל על חלק אז הם מביאים חצי חיוך וזורקים את המחיר הכי מופרז שיכול להיות.

למשל אני מחפש ידית לרכב פנימית זאת שתמיד נשברת בסיאט, בחברה היא עולה 540 לפני מע"מ ו670 אחרי מע"מ ועם אני רוצה התקנה זה יגיע ל750 ש"ח, מה הם נורמלים!!! מנעולים לרכב 750 ש"ח לפני מע"מ לאחד. הכל נשבר באוטו הזה.

לאן אני אלך לסדר את הבעיות המעצבנות שלי מבלי שזה יגיע ל3000 ש"ח, זה לא שווה את המחיר.

אני מצטער על הדרמה אני פשוט ממש עצבני.

פורסם

אחי רכש את כל הפלסטיקה הפנימית לאיביזה ב"מוסך עוז" בחיפה בקצת יותר מ1K כולל מע"מ.

שלח הודעה פרטית לBENJ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אחי רכש את כל הפלסטיקה הפנימית לאיביזה ב"מוסך עוז" בחיפה בקצת יותר מ1K כולל מע"מ.

שלח הודעה פרטית לBENJ.

עידן

לאיזה איביזה הוא רכש?

לי יש שנת 2000 5 דלתות.

פורסם

המצב שלה ממש לא גרוע היא נראית ממש טוב המכני שלה באמת מעולה.. אבל הפלסטיקה משגע אותי

מוסך עוז זה מוסך מורשה?

הרכב שהיה לי קודם היה ניו פליסיה 2000 לא עשה שום בעיות.

הסיאט שנת 97 שאתה מדבר עליה יש לה פלסטיק שונה לגמרי מהפלסטיקה ברכב שלי, אני ראיתי את האוטו קשה מאוד לשבור שם משהו :-)

• תוכן חדש...