Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נערכה אלי פנייה היום בבוקר מקרוב שרכש יאריס TS - לטענתו חברות הביטוח הגדולות (AIG ....) אינן מוכנות לבטח בביטוח מקיף את רכבו.

מה עושים?

האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל?

תודה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בוקר טוב - כל מועדון הרודסטרים סובל מהתופעה שכמעט אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח אותם.

אם יכנס לכאן מישהו מהמועדון סביר להניח שיוכל לתת המלצה לסוכן ביטוח שאין לו בעיה לבטח שום דבר (אם ביטחת כבר רודסטר, השאר זה לא בעיה... :) )

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בתקופה (הקצרה יחסית...) בה הייתה בבעלותי יאריס TS, לא זכורה לי בעיה עם ביטוח מקיף.

מנגד, חברות ביטוח ישיר נוטות לעשות בעיות עם כל דבר שאינו משפחתית-1.6-אוטומטית.

האם חברך ניסה דרך סוכן ביטוח, אופציה שלא בהכרח תהיה יקרה יותר?

פורסם

עם הקליאו הייתה לי בעייה דומה.

החברות הישירות ו AIG למינהן סרבו לבטח רכבי ספורט.

מצטרף להמלצה שמעלי, תמצא סוכן טוב ותתן לו לשבור את הראש, הוא כבר ימצא מוצא מתוך מאגר חברות הביטוח שאיתן הוא עובד.

פורסם

לא מבין למה אנשים בכלל מתעסקים עם החברות הללו...ביטוח ישיר, AIG וכו'....

מחירים מופקעים, יחס גרוע, ואי נכונות לבטח שומדבר,ואם כן ,אז צריך לשים איתוראן על טויוטה קורולה (סיפור אמיתי).

הכי טוב לבטח בסוכנויות הפרטיות, פוליסות של חברות הביטוח הגדולות (מגדל, הראל, כלל , שומרה , מנורה , הכשרת היישוב וכו'...)

מחירים נורמלים ויחס אישי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בוקר טוב - כל מועדון הרודסטרים סובל מהתופעה שכמעט אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח אותם.

האמירה לא מדוייקת בעליל. אין שום בעיה לבטח רודסטר בישראל. הכל שאלה של מחיר הפוליסה.

בפועל - כל המיאטות מבוטחות בחברות הגדולות (מגדל, כלל, פניקס וכו') במחירים הקרובים לרכבים סטנדרטיים (4-5 א"שח מקיף לשנה).

לגופו של עניין - אני מבטח מיאטה 2008 ובת זוגי מבטחת יאריס TS 2003 בשתי סוכנויות שונות - ללא כל בעיה.

ראיתי לנכון להעיר על מנת שלא יווצר בטעות הרושם שלא ניתן לבטח רודסטרים בישראל.

בהצלחה.

---

פורסם

silver-mr2, יש במועדון הרודסטרים אנשים שנתקעים גם בלי ביטוח אחרי שקנו את הרכב.

אמנם לא הרבה מקרים, אבל יש כאלו.

יש גם סוכנים שדורשים סכומים לא הגיוניים, זה גם קיים.

כמובן שבסוף הכל מסתדר תודות לחברים טובים (כמוך),

אבל אני כמעט מצאתי את עצמי שנה שעבר בלי ביטוח אחרי שיחות עם למעלה מ- 30 סוכנים ביום אחד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא מבין למה אנשים בכלל מתעסקים עם החברות הללו...ביטוח ישיר, AIG וכו'....

מחירים מופקעים, יחס גרוע, ואי נכונות לבטח שומדבר,ואם כן ,אז צריך לשים איתוראן על טויוטה קורולה (סיפור אמיתי).

הכי טוב לבטח בסוכנויות הפרטיות, פוליסות של חברות הביטוח הגדולות (מגדל, הראל, כלל , שומרה , מנורה , הכשרת היישוב וכו'...)

מחירים נורמלים ויחס אישי.

אם אני יעשה תאונה אני מאמין שיהיה לAIG או ביטוח ישיר ושאר החברות הגדולות יותר קל להוציא את הכסף מאשר אדם יחיד שהחליט לפתוח סוכנות ביטוח.

רכבי ספורט = הרבה כסף.

אם מיאטה 2008 עושה טוטאל-לוס חברת הביטוח צריכה להוציא 150,000 ש"ח.. קשה לי להאמין שיש הרבה חברות שיכולות לעמוד בזה.

אני הלכתי על בטוח ומבוטח בביטוח ישיר.

קצת יותר יקר, שירות אולי פחות טוב אבל בסופו של דבר לפחות אני יקבל את הכסף.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

FunkyP קראת את מה שכתבת??

למה נראה לך שסוכן ביטוח עובד לבד? הוא סה"כ איש קשר בין המבוטח לבין מס' חברות ביטוח שהוא עובד איתן,

לכל לקוח הוא מחפש את החברה שמציעה את המחירים הנוחים ביותר לפי הפרופיל שלו ועל כך הוא מקבל עמלה.

בסופו של יום את הכסף במקרה של תאונה לא הוא משלם מכיסו.

ואולי תסביר לי מה ההבדל בין מיאטה 2008 לבין מאזדה 6 2008? הרי שניהן עולות 150K ש"ח.

מה יעשו אלו עם רכבים יקרים יותר? הם לא רוכשים ביטוח ?

בכל מקרה שום חברת ביטוח לא תקורס מ 150K ש"ח גם לא מ 1.5 מיליון

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כמה דברים:

1. כפי שאמרו פה הסוכן לא משלם מכיסו במקרה של תאונה. ו-150 אלף שקל לא מאיימים אפילו על חברת הביטוח הכי קטנה.

2. מה שתמוה בעניין רודסטרים הוא דרישות המיגון ההזויות, למשל 2 איתוראנים+קודנית וכו' וכו' על מיאטה לא חדשה ששווה בערך כמו מזדה3 חדשה. מיותר לציין שמ-מזדה3 חדשה דורשים בסך הכל קודנית רגילה.

3. מליון וחצי גם חברות הביטוח הגדולות לא אוהבות לבטח. יש רכבים במחירים האלו שמבוטחים באופן משותף במספר חברות.

4. אני אישית לא ממליץ על הביטוחים הישירים במקיף. יש סיפורי אימה על מה קורה כשאתה צריך אותם כי היתה תאונה.

5. סוכן שמכיר אותך (למשל מבטח רכבים נוספים במשפחתך או מבטח אותך בביטוח דירה וכו') יתאמץ יותר כדי להשיג לך מחיר טוב.

6. כולה יאריס TS. לא אמורה להיות בעיה רצינית לבטח אותה במחיר טוב ב-כלל/מגדל/פניקס/הראל ע"י סוכן שמכיר את הדרכים (כל מיני קודי קואופרטיבים או השד יודע מה) להוזלת הפוליסה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
נערכה אלי פנייה היום בבוקר מקרוב שרכש יאריס TS - לטענתו חברות הביטוח הגדולות (AIG ....) אינן מוכנות לבטח בביטוח מקיף את רכבו.

מה עושים?

האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל?

תודה.

לא אמורה להיות בעיה לבטח TS, יכול להיות שהבעיה היא הנהג ולא סוג הרכב?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באותו הנושא:

אני הבנתי שאם לבעל הפוליסה יש 2 תאונות דרכים (תביעות נגד חברת הביטוח שלו) תוך שנתיים או שלוש, תהיה לאותו אדם בעייה לבטח בביטוח מקיף רכב. כלומר, חברות הביטוח רואות באותו בעל פוליסה כסיכון ולא מוכנות לבטחו במקיף.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...