Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בוחרים רכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אז החלטתי לקנות רכב חדש.

הסתובבתי בהרצליה וראיתי הודה סייוויק (הבסיסית...), ניסן טידה (אהבתי את ה 5 דלתות) ויונדאי I30. כולם בתקציב (בקושי....).

שלושתם נראו נחמדים ועונים על הצרכים שלי. מה אני צריכה לבדוק ? לשאול?

אני בעיקר רוצה להמנע ממוסכים להרבה זמן. יש לי טראומה קשה מהם.

כל עזרה תתקל בברכה

פזית

פורסם

ע"פ נסיון מקרוב משפחה בעל הונדה סיוויק אז אחרי שנתיים וקצת , הרכב אמין לחלוטין. אך יקר משמעותית מהיונדאי .

הניסן היא מבחינתי חידה, לא נפוץ והיחידה שראיתי על הכביש ( סדאן ) פשוטה למראה ומזכירה את המכוניות משנות ה-80 .

רמת מחירי הבסיס של היונדאי וניסן דומות כאשר ההונדה הרחק מלפנים.

המחיר הקנייה הוא קבוע אבל ניתן להתמקח על אביזרים שונים ללא תשלום.

פורסם

תבקשי נסיעת מבחן בדגמים שאת מיתניינת.

תפני לסוכן ביטוח ותבררי מחירי ביטוח לכל אחד מי הדגמים.

על נתוני צריכת דלק שהיצרנים מצירים אי אפשר לסמוך.

עוד עניין חשוב בעלויות זה "ירידת ערך", עבל I30 ו-טידא הם דגמים חדשים ואי אפשר להשוות.

תישאלי מחירי טיפולים (בהונדה מפורסמים באתר שלהם)

(http://www.aman.co.il/mehiron/searchtipul.aspx)

פורסם

ה I30 היא המאובזרת ביותר במחירים האלה. האם יונדאי אמינות? איך הרכבים האחרים שלהם (שהם יותר ותיקים מה I30)?

פזית

פורסם
פורסם

אני בטוח שמבחינת אמינות, שוק, שמירת ערך וכו' סיויק תהיה עדיפה. מעבר לזה מבחינת בטיחות אני כמעט בטוח על יונדאי.

ניסאן טידה - זה פלטפורמה של רנו קליאו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...