Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאני הראשון שמפרסם את זה בפורום הזה, והאמת היא שזה כבוד גדול לי!

חברנו דובי מילר פתח מסלול חדש בסמוך לקניון חיפה. מדובר במסלול עפר שנוסעים עליו עם רכבי באגי בעלי מערכת מתלים, תיבת הילוכים, בלמי דיסק לכל סרן ודיפרנציאל אחורי נעול. המסלול בימים אלה עדיין בהרצה והפעילות מתקיימת רק בשעות האור, מכיון שטרם הותקנה שם מערכת תאורה. כמו"כ, בשלב זה עדיין לא מתבצעות מדידות זמנים.

זכיתי למקצה שבו הייתי לבד על המסלול, ואני מוכרח לציין שמדובר בכיף לא נורמלי!!

למרות שניתן למצוא דמיון בין שני התחומים, הנהיגה בבאגי שונה לחלוטין מנהיגת קארט: יש משמעות רבה מאוד להחלקות הרכב והעברות המשקל, ועם מעט כשרון ניתן גם לעשות היגויי יתר מרנינים. בנוסף, הכלי מאתגר מאוד, שכן בנהיגה לא נכונה הוא עלול להתהפך. אל דאגה, הישיבה היא בתוך באקט עם רתמות, חובשים קסדה ויש כלוב התהפכות, כך שלא ממש סביר שיקרה לכם משהו. ועדיין, אני מניח שאתם תעדיפו להיות עם ארבעה גלגלים על הקרקע.

לסיכום, המקום פצצה ואני ממליץ בחום לבקר שם!

שימו לב שהיות ובשלב זה המסלול עדיין בהרצה, יש לתאם עם דובי את ההגעה ולוודא שהוא נמצא שם. ההנאה מובטחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מותר לדעת את עלות התענוג ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היום אני נסעתי במסלול והיה ממש כיף, אבל לפי דעתי המסלול יותר מדי משובש ( בורות, שקעים, אבנים) ולא מתאים לבאגי מהסוג הזה.

אם המסלול היה פחות משובש היה אפשר לנסוע יותר מהר ויותר חלק בסגנון של מכוניות ראלי.

פשוט נוצר מצב שיש יותר מידי מיכשולים שמחיבים בלימה ומהירות יותר מידי איטית, שאחריה צריך להאיץ אבל מכיוון שהמנוע חלש זה לא כול כך כיף.

פורסם
לא אתה לא הראשון - בקישור בפורום הספורט המוטורי יש גם צילום ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=203717

ואללה, לא שמתי לב לזה :oops:

מהתמונה בשרשור הקודם המקום לא נראה גדול במיוחד. אני צודק?

לא. אומנם לא שאלתי את דובי מה אורך המסלול, אבל בהערכה זהירה הייתי נותן לו לפחות 1,000 מטר.

דניאל: השיבוש הוא חלק מהעניין שמדובר בנהיגת שטח ולא בנהיגת כביש. ניתן לכוון בכלי את קשיחות בולמי הזעזועים ואני מניח שהעניין עדיין בבדיקות (המקום בהרצה, זוכרים?). על כל פנים, אני מוצא את זה הכרחי לעניין וללא האלמנט הזה, הסיפור היה פחות מעניין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...