Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במסגרת חיפושי אחרי דיזלית גדולה למשפחה, אני הולך לבדוק אוקטביה דיזל אוטומטית סטיישן, מודל 2002 עם 270K ק"מ.

יד ראשונה היתה ליסינג, יד שנייה פרטית.

פרט למה שבודקים בכל רכב, על מה יש לתת דגש במיוחד בבדיקה עצמית (אני לא הולך למכוני בדיקה עם אף רכב) ברכב הזה ?

1) מה מידת העמידות של משאבת ההזרקה ? באיזה ק"מ מבצעים שיפוץ בד"כ ?

2) גיר אוטומטי הוחלף לפני 30K, עד כמה חשוב לשים קולר גיר, מה המחירים וכמה זה עוזר באמת לעמידות הגיר ?

3) יש איך לבדוק את הטורבו באמצעים עצמיים ?

4) מחלות ובעיות ידועות נוספות של הדגם, יש ?

5) מה מידת הסחירות של הרכב הנ"ל ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי, מה שלומך?

לגבי הגיר , חובה להוסיף קולר - זה הפתרון לבעיה! :-)

תדע מראש שעלויות הביטוח צפויות להיות גבוהות עד מאוד - האוקטביה גניבה מאוד :|

בהצלחה וחג שמח!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אהלן וחג שמח,

קודם כל - לא כזה נורא הביטוח. עם איתוראן כ 4K ש"ח, בלי מצאתי בינתיים ב 6K ש"ח כולל גרר, רכב חלופי, שמשות והכל.

למען האמת לא ממש אכפת לי מחיר הביטוח כי זו הוצאה מוכרת עבורי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שלום,

במסגרת חיפושי אחרי דיזלית גדולה למשפחה, אני הולך לבדוק אוקטביה דיזל אוטומטית סטיישן, מודל 2002 עם 270K ק"מ.

יד ראשונה היתה ליסינג, יד שנייה פרטית.

פרט למה שבודקים בכל רכב, על מה יש לתת דגש במיוחד בבדיקה עצמית (אני לא הולך למכוני בדיקה עם אף רכב) ברכב הזה ?

1) מה מידת העמידות של משאבת ההזרקה ? באיזה ק"מ מבצעים שיפוץ בד"כ ?

2) גיר אוטומטי הוחלף לפני 30K, עד כמה חשוב לשים קולר גיר, מה המחירים וכמה זה עוזר באמת לעמידות הגיר ?

3) יש איך לבדוק את הטורבו באמצעים עצמיים ?

4) מחלות ובעיות ידועות נוספות של הדגם, יש ?

5) מה מידת הסחירות של הרכב הנ"ל ?

לשים לב - מתי הוחלף הגיר האוטו', מתי הוחלף טורבו (אם בכלל), רעשים מוזרים מכיוון תא המנוע, מתי הוחלפה רצועת טיימינג ומתי צריכה להיות ההחלפה הבאה

1. מהנסיון האישי של אבא שלי לא החלפנו אף פעם משאבת הזרקה, ובד"כ אבא שלי מחזיק אוקטביה ל-3 שנים

2. המחירים בסביבות 1000 שקל אם אני זוכר נכון, וזה פותר את הבעיות ומונע את הצורך בהחלפת גיר כל 200-250K ק"מ

3. בעיקרון כשהטורבו לא בסדר אז הוא עושה רעשים שאתה שומע כשאתה נוסע ברכב

4. אין עוד מחלות שידועות לי, רצוי לפעמים לעשות הגבהה מקדימה כי הרכב מאוד נמוך והאגן שמן מאוד רגיש

עוד אופציה היא לשים מיגון גחון של אספיר (גם עלות של כ-1000 שקל)

5. הנסיון שלנו בבית הוא רק עם מוניות אז אני מניח שזה לא יעזור לך, אבל מבחינת המוניות אני יודע שרכב שמור נמכר בד"כ תוך מספר ימים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלנו הטורבו הוחלף ב-190000.

הסימפטום היה שבטורים גבוהים ובמאמץ, הייתה הגבלת טורים ומהירות של עד 60 קמ"ש אם אני זוכר נכון...

ההגבלה התבטלה לאחר דימום והנעה.

וכן.. הוחלף גם קולר גיר.

ISRAEL ISREAL

• תוכן חדש...