Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סידרתי צינור מים ויצאו קצת מים. מן הסתם נכנס קצת אוויר. הוספתי קצת (דרך מיכל העיבוי - המקום היחיד). האם יש צורך לנקז אויר? הפעלתי את המנוע קצת וראיתי שהרדיאטור מתחמם, ז"א מעבר המים פתוח בין המנוע לרדיאטור. חיכיתי קצת אבל לא עד שהמאוורר יעבוד. רציתי לוודא קודם שפעלתי כשורה.

האם יש צורך להשאיר את מיכל העיבוי פתוח?

פורסם

אם אני לא טועה אין ברכב הזה נקודות לניקוז אוויר, מה שאתה יכול לעשות זה לפמפם על הצינורות מים במיוחד על התחתון בזמן שהמיכל עיבוי פתוח וזהו, לדעתי ישנה צינורית שגם מתחברת למיכל עיבוי ותפקידה לנקז אוויר מהמערכת.

פורסם

אמורה ליהות ברכב שלך על הרדיאטור נקודת ניקוז זה כמו בורג חפש ואם תמצא תפתח אותו תוציא את כל האוויר יסתדר לך העייניןן. חג שמח

פורסם

לא מצאתי נקודת ניקוז על הרדיאטור. אני זוכר כשהחלפתי את הרדיאטור שאלתי על ניקוז ואמרו לי שאין צורך בזה באוטו הזה. עם זאת, שמתי לב שהמנוע עובד בטמפרטורה מאד נמוכה (תמיד בקצה השמאלי הקר יותר של הסקאלה). בחורף כשאני מפעיל את החימום, לוקח הרבה זמן עד שיוצא אויר חם, וזה לא היה כך, אם כי יכול להיות שזה נובע מרדיאטור פנימי סתום.

יכול להיות שאויר שלא נוקז פוגם בפעילות השסתום וגורם לו להיות פתוח כל הזמן?

• תוכן חדש...