Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אומרת,

אם אני קונה רדיו דיסק אני יכול לבדוק אם העיינית שחוכה על סף קריסה?

ד"א איך הדגם הזה :

JVC KD-G511

פורסם

אני קניתי את שלי ביד שניה,ולמה שיטריד אותי העיינית?לפי דעתי אתה מתעסק בשטויות

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אתה יכול לקחת את הרדיו דיסק למעבדה ולבקש שיבדקו לך את זה.

הבדיקה עולה 50-70 ש"ח. עם אתה רוצה מעבדה טובה במרכז אז יש לי.

פורסם
אין לצטט הודעה מעל!

איזה ?

ד"א אין אפשרות לבדוק לבד כי אני רוצה ללכת לאותו בנאדם לעשות בדיקה קטנה ולקנות ישר בלי הרבה בלאגן ?

פורסם

בעית העינית הייתה נפוצה פעם, אבל כרגע העייניות מחזיקות מעמד המון זמן, אני רק זוכר שהעיינית של סוני הישן הייתה הולכת וכמו כן הבולם של הזעזועים אבל כבר מזמן לא נתקלתי בHU עם עיינית שכשלה.

מתי שאתה קונה תחבר את הHU באוויר למצבר תחבר רמקול אחד ותבדוק אם דיסק, אם אתה חושש תן כמה מכות על הHU אם הדיסק לא קופץ אין לך חשש לדעתי.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אתה קונה יד שניה.

המשמעות של המשפט שרשמתי למעלה היא - אתה לא קונה חדש.

אתה צריך להבין כבר מזה שברוב המקרים אתה קונה מכשיר שכבר פגה תקופת האחריות עליו.

לקנות יד 2 זה הרבה מאוד עניין של לדעת ממי אתה קונה, לבדוק את הגורם שאתה קונה ממנו את הסחורה על האמינות שלו, לפעמים אתה מתבסס ע"פ ידע ולפעמים ע"פ תחושה.

זה תמיד הימור מסויים, בפורום, יש לך יתרון עצום והוא שרוב האנשים מכירים כאן אחד את השני ויש חברותה של מפגשים, ההרגשה שמישהו ירמה אותך וימכור לך מוכר פגום היא יותר קטנה באופן משמעותי בגלל העובדה הזאת.

בייחוד אם אתה קונה מחבר פורום שהשם שלו ידוע.

אם אתה מרגיש חוסר אמינות מסויים אצל המוכר אתה צריך לשאול את עצמך אם הקניה תהיה כדאית או לא ואם אתה בכלל רוצה לקנות או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...