Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי סיטרואן קסרה מילניום (שנת 2000) מנוע 1.6 בנזין, 90 כ"ס. השאלות שלי הן:

1) איך אני יכול להוסיף יותר כ"ס?

2) אם אני מוציא את הפילטר מהאגזוז, ההאצה של הרכב תהיה מהירה יותר?

3) יעזור אם אני אוסיף לו פילטר פתוח?

תודה מראש

פורסם

קודם כל אין צורך לפרסם פעמיים.

שלום. יש לי סיטרואן קסרה מילניום (שנת 2000) מנוע 1.6 בנזין, 90 כ"ס. השאלות שלי הן:

1) איך אני יכול להוסיף יותר כ"ס?

שים סופרצ'ארג'ר רוטס בשילוב עם טורבו ואינטרקולר, מחשב ניהול מתאים וכמובן חיזוקים מתאימים למנוע (קרנק, בוכנות, ראש וכו').

2) אם אני מוציא את הפילטר מהאגזוז, ההאצה של הרכב תהיה מהירה יותר?

אתה מתכוון לממיר קטליטי? ללא הממיר, יהיה לך קשה לעבור טסט מבחינת זיהום אויר.

3) יעזור אם אני אוסיף לו פילטר פתוח?

באופן כמעט ולא מורגש.

הערות שלי באדום.

עם 60-80K ש"ח אתה יכול להביא רכב שלך לרמה רצינית. כמובן גם תחילף גיר לידני - שיפוריפ כאלה לא יחזיק הגיר המקורי.

אבל אם כבר מדובר על תקציב כזה, למה לא לקנות אימפרזה טורבו או משהו דומה?

ואם ברצינות, תעשה חיפוש בפורום, יש לא מאת שירשורים. מה כמובן התקציב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת שאני לא מתכוון להשקיע ברכב ולהפוך אותו למשהו גדול, אלא רק לבוסיף קצת כוח כדי שאני ארגיש קצת יותר עוצמה כשאני שם אותו על מצב ספורט. ובנוגע לתקציב הוא נע בין 1500-1700 ש"ח...תודה בכל אופן :]]

פורסם

בתקציב כזה מקסימום אתה יכול לשים אגזוז זרימה חופשית עם סעפת מתאימה. זה יתן לך תוספת של כמה סוסים בודדים.

בספק שתרגיש את התוספת, אבל האוטו יעשה יותר רעש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב הזה, סט צמיגים איכותי!

בתקציב כפול, הייתי מחליף 4 בולמים (בעצם בקסארה זה הידראולי, לא?)

ברכבים "רגילים" ובתקציבים האלה , פלוס מינוס, אין מה לנסות להוציא יותר כ"ס מהמנוע אלא יש לעבוד על יכולת הרכב להוריד את ההספק בצורה משופרת לכביש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום, בתקציב של כ 2500 תוכל לפתוח לגמרי את הצנרת כולל דוד אחורי וממיר וסעפת, ולהתקין פילטר אוויר איכותי כולל סעפת ולעשות ניקוי איכותי למנוע ע"י אינפוזיה.

רק שתצטרך להזמין את החלקים מחו"ל.

• תוכן חדש...