Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קניתי בארה"ב רדיו לרכב של קלריון.

התחנות ברדיו הם לפי השיטה האמריקאית ולא מצאתי שום צירוף מקשים שיגרום לו לתמוך בשיטה האירופאית - למרות שראיתי שיש דגמים זהים למכשיר הזה גם עבור השוק האירופאי וגם לאסיה.

אני מבין שאצל היבואן זה יעלה סכום כסף לא קטן (ביחס למחיר הקניה של הרדיו) - רק עבור בדיקה אם הוא יוכל לעשות משהו הם רצו 140 ש"ח.

גם להשתמש בפתרון של band-expander לא מוצא חן בעיני - למי שלא מכיר, מדובר במעין מתאם שמסיט את התדרים ב-0.1 וכך אתה עדיין קולט בקפיצות של 0.2 אבל לפחות אתה קולט את רוב התחנות בארץ.

האפשרות השלישית שנראת לי הכי הגיונית זה להשתמש במקלט רדיו חיצוני שאחבר אותו ל-aux in.

השאלות הן:

1. יש פתרון נוסף ועדיף שלא חשבתי עליו? (מעבר להודאה בפדיחה וקניית רדיו אחר)

2. קיים מוצרים שהם רדיו בלבד, שנועדו לעבוד בסביבה של רכב - כניסת אנטנה עם קונקטור כמו שיש ברכב + מתח עבודה מתאים. ראיתי שיש רדיו HD שמיועד להתחבר באופן כזה - אבל הייתי מעדיף לא להכנס להשקעות...

דרך אגב, מעבר לתקלה עם התדרים זה אחלה מכשיר: דיבורית בלוטוס מובנת, כרטיס sd ל-mp3 איכות צליל מצויינת, חברה טובה והכל ב-130 דולר. שם הדגם: clarion fb275bt.

תודה,

אמיר.

• תוכן חדש...