Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש HU 9220 של רוקפורד כבר 5 שנים ואני מרוצה ממנו התקלקלה לי העיינית שלו החלפתי ב250 שקל ומאז הכל פיקס , לפי דעתי רדיו דיסק מעולה .

הרדיו דיסק שאתה רוצה לקנות הוא כבר דגם ישן לפי ידיעתי רוקפורד לא מייצרים כבר רדיו דיסקים האם הוא יד שנייה ? וכמה הוא עולה לך ?

פורסם
lanosforce - על סמך מה החלטת שקומפוננטים של רוקפורד לא טובים? אני מזמין אותך לשמוע אצלי מוזיקת SQ כשכל המערכת רוקפורד למעט הHU והקבל. ושתגיד לי שלא שומעים טוב כי זה "רוקפורד" . אני לא אומר, יש חברות יותר טובות אבל כמובן גם בהתאם למחיר. ולפותח השרשור, אם שמעת את הרמקול ואהבת אז תיקח. אף אחד לא יוכל להגיד לך איזה סאונד תאהב ואיזה לא.

בהצלחה!

מותר לי שיהיה לי טעם אישי? מותר!

עד היום לא שמעתי סט אחד מוצלח של החברה הזאת, הטוויטרים צעקניים ומתכתיים בטירוף, הפירוט שלהם לא מרשים בכלל.

אני לא ראיתי עד היום סט קומפוננט אחד שלהם שבהגברה פסיבית נשמע טוב.

ביחס למכיר שלהם - הטוויטרים מכה.

אני אשמח לשמוע ולגלות אחרת ואני לא מתכוון להתנצל על שום דבר וגם לא לנסות להבין אם יש לך מניעים שווקיים כמו בכל פעם שמישהו כותב פה תגובת הגנה וישר קופצים עליו - לא מעניין.

לגבי הHU שלהם - HU מעולים! אפילו נהדרים! רק שיש להם מחלות של זמן קריאה ותצוגה - HU של רוקפורד אני ממש לא שולל אבל באותו מחיר הוא יכול לקבל HU שנותנים לו יותר אפשרויות וצליל לא פחות גרוע - אז למה לקנות רוקפורד.

זאת הדיעה שלי, אין לי כח ואין לי כוונה להתווכח על זה כי זה עניין של טעם וריח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה הרכב שיש לי זה מרצדס C220

סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר פופ,רוק,בלוז ומעט ראפ

אז ככה דוד שלי הציע לי לקנות מוצרים של רוקפורד אז ככה

התקנה אני לא משלם הכל הוא עושה הוא עובד בתחום אז ככה

תגידו לי מה אתם ממליצים בתקציב זה אני מחפש מקסימום איכות

פורסם

אתה צריך לדעת את צוויון הצליל שמוצא חן בעיניך ולפי זה להתמקד על טווח של יצרנים ולבחור את הרמקול האהוב עלייך מביניהם.

ממליץ מאוד להגיע למפגש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עם אחים שלך דבר בבית זה דבר ראשון. דבר שני, מתי שמעת את המערכת שלי בכלל? לפני חצי שנה? כמעט הכל שם השתנה מאז. חבל שכל כך הרבה אנשים במפגשים אוהבים את הסאונד אצלי ואיכשהו רק אתה חושב שזה בום בום. אבל, כל אחד וטעמו האישי שלו.

תאלכס אתה לא אח שלי ותודה לאל.

לגבי המערכת שמעתי אותו במיפגש הלפני אחרון והוא נישמע כמו שהיא נישמע המיפגש עכשיו.

אני לא היחידי שחושב ככה שמעתי עוד מהרבה אנשים אולי לא נעים להם ממיך..אבל בנינו ידידי למערכת ולSQ אין קשר.

פורסם

לגבי סאב וופר אני רק יכול לאמר לך שעם האילייטים שמותקנים אצלי רוב הזמן אני יכול להסתדר בכלל בלי הסאב שיש לי בתא המטען.

אם פותח הת'רד יקנה למשל מידבאסים 7 אינטש מחו"ל, בהתקנה נכונה הוא באמת יהיה מסופק עם חיוך יפה מאוד על השפתיים גם בלי סאב.

אתה מוזמן לשאול את אליקו - לגבי מה הדיעה שלו על המערכת שלי אם סאב ובלי סאב.

בחלק מהשירים בקושי היה הבדל שמצדיק את הרכישה של הסאב.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם אני לא חושב שבימיניו רוקפורד היא מה שהיא הייתה פעם ובמיוחד ברמקולים ששם גם פעם היא לא הייתה מוצלחת במיוחד לטעמי והסטים שלהם אף פעם לא נחשבו לפאר היצירה. השאלה בסופו של דבר כמה הציוד עולה לך ומה האלטרנטיבות במחיר הזה.

בשורה התחתונה תנסה לשמוע רמקולים וכמה שיותר ... אחרי זה כבר תדע מה אתה הכי רוצה ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מסכים עם מה שנאמר כאן על הטוויטר של רוקפורד-מאוד צורם, אבל המיד באס שלהם פשוט מדהים.

ולפותח השירשור, אם יש לך אפשרות להגיע בשישי הקרוב למפגש בתל חנן אנו מאוד נשמח להשמיע ולעזור לך בבחירתך.

ד"א כל מי שלא נרשם עדיין למפגש אנא להתעדכן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1633057

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...