Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חבר. מקורי לגמרי מבחינת מנוע מלבד פילטר פתוח של סימוטה. מתלים: בולמים בילשטיין וקפיצי הנמכה של אייבך + מוט מייצב עליון. הרכב נכנס לשיפוץ מנוע עקב נזילת שמן בין הבלוק לראש ואם כבר אז אולי שווה לשפר במעט. מה שהכי חשוב זאת קודם כל אמינות ואז הביצועים. התקציב לא ממש הוגדר אך בגדר הסביר. (ההודעה נכתבה מהפלא לכן המראה קצת נכה...) תודה מראש עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם אמינות זה הכי חשוב - תשאיר את המנוע מקורי. מבחינת נזילה, פשוט מחליפים אטם.

שיפור חלקים פנימיים של מנוע זה השקעה של הרבה כסף, אפשר אבל להתחיל עם קמשפטים חמים, זה כמובן דורש שינוי בשסתומים. מה התקציב לשיפור?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה שינוי נדרש לשסתומים?

אם כבר מורידים ראש אפשר לעשות פורטינג, יחס דחיסה (ע"י גילוח של הראש), להחליף את הקאמשאפט (בודד, 8v)...

הנה משהו שנתקלתי בו ב-eBay:

http://cgi.ebay.co.uk/106-XSI-Rallye-Saxo-VTR-Kent-Fast-Rd-Cam-Vernier-Pulley_W0QQitemZ290218774013QQihZ019QQcategoryZ72205QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אבל עד שלא תנקוב בתקציב ("סביר" משתנה מאדם לאדם) יהיה קשה לעזור לך.

וכמו שקודמי אמר, אם אמינות זה הדבר הכי חשוב לבחור - שישאר מקורי!

פורסם

תתייעץ עם "הגלוז", הייתה לו ראלי משודרגת בכיוון הנ"ל ואני מניח שיש לו תובנות בנושא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איזה שינוי נדרש לשסתומים?

הכוונה שלי הייתה לקפיצים מחוזקים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הייתי מתחיל לשפר את המנוע הזה.

מאוד קשה להוציא ממנו עוד כ"ס מורגשים בסכומי הכסף שאתה חושב עליהם.

עדיף לו גם לא לשפץ, בכסף של השיפוץ + השיפורים שחשבתם לעשות תוכל לחסוך למנוע NFX.

אגב, הסט-אפ שלדה שלו טוב מאוד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

דיברתי עם המכונאי שמבצע את העבודה וכנראה שהוחלט זה לעשות החלקת מעברים קלה בראש לאפקט קליל ומקסימום שמירה על האמינות הקיימת.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מקסימום שמירה על האמינות הקיימת.

מצטער, אבל לא קיימת אמינות ברכב זה,

ולמען כבודו של א.ב.יהודה צריך להכניס לפורום סקריפט שמוחק את המילה אמינות מאשכול שבו מופיעות המילים פג'ו/106/צרפתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה לא להביא מנוע NFX של 106GTI 16 שסתומים?

זה יהיה מושלם ולא יקר במיוחד.

תן לי שם של מישהו שמביא...

בב"ש כבר לא מתעסקים עם זה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
מצטער, אבל לא קיימת אמינות ברכב זה,

יש לא מעט 106ים שיכולות לסתור את האמירה הזאת שלך.

106 שמטופלת ועוברת יישור קו רציני יכולה לנסוע לא מעט בלי תקלות.

מעבר לזה,אל תשכח שאת מדבר על רכב ב-10-14 שנה (במקרה של הדגמים הספורטיביים).

בוא תראה לי איזה רכב ספורטיבי בשנתונים האלה נוסע באמינות אבסולוטית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תן לי שם של מישהו שמביא...

בב"ש כבר לא מתעסקים עם זה.

הרמן, תתיחס לבחור שרוצה לשפר בלימה בסיוויק ! באחד השרשורים , אשמח אם נכניס מעט תוכן פיסיקלי בסוגיה הנדונה.

תודה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לגבי האמינות כלל וכלל לא מסכים, לא לגבי הראלי ובטח ובטח לא לגבי הרגילות. אם הרכב טופל כמו שצריך והיה בידיים טובות אין שום סיבה שבעולם שיראה הרבה בעיות. כמו כן הראלי הספציפית שאני מדבר עליה היא דוג' טובה לכך (אגב הרכב מטופל אצל איציק מבית דגן למי שמכיר).

הייתה טעות בהודעה המקורית ולרכב לא נעשה שיפוץ מנוע אלה שיפוץ ראש בלבד. וכפי שאמרתי הוחלט לבצע לרכב פורטינג קל. קמשאפט ירד מן הפרק ועוד כמה דברים ירדו מהפרק.

כמו שכתבתי לא מחפשים שיפור משמעותי כי האמינות הכי חשובה כרגע אבל אם כבר מפרקים אז לפחות להתקדם קצת עם המנוע.

למה לא להביא 16V? לא נראת שום סיבה כרגע לעשות זאת, סה''כ הייתה נזילה מהראש וגם איתה הרכב נסע מצויין, אני לא רואה שום סיבה לשים 6000 ש''ח על מנוע וגיר חדשים לפני שיפוץ.

תודה רבה לכולם!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...