Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש ,החלטתי לקנות בתקציב נמוך כי אני רוצה לחרוש עליו ולצבור ניסיון על הכביש.

אני מתלבט בין פיאט פונטו שנת 95 לדייטסהו שנת 93 שתיהם ידניות.

התקציב שלי הוא בין 12-13. *אם יש לכם אוטו שנראה לכם יותר טובים מהדייהטסו או מהפיאט תמליצו לי

חשוב שיהיה קטן .

תודה רבה ויום טוב .

פורסם
אני נהג חדש ,החלטתי לקנות בתקציב נמוך כי אני רוצה לחרוש עליו ולצבור ניסיון על הכביש.

אני מתלבט בין פיאט פונטו שנת 95 לדייטסהו שנת 93 שתיהם ידניות.

התקציב שלי הוא בין 12-13. *אם יש לכם אוטו שנראה לכם יותר טובים מהדייהטסו או מהפיאט תמליצו לי

חשוב שיהיה קטן .

תודה רבה ויום טוב .

כיוון שכתבת שמדובר ברכב קטן אני מניח שאתה מתכוון לדייהטסו שרייד. אז ככה מבחינת חוץ ופנים כמובן שהפיאט מודרנית הרבה יותר מהשרייד המיושנת, אך זה תלוי על איזה דגם של פונטו אתה מדבר. מבחינת התנהגות כביש הפיאט גם כן עולה על השרייד, גם בעניין נוחות הנסיעה. העניין היחיד שלדעתי השרייד עדיפה על הפונטו זה עניין האמינות. לדעתי תוכל גם לעלות בשנה של הפונטו ל 96.

רכבים זולים נוספים וקטנים? סוזוקי סוויפט.

פורסם

אני בעלים של דהייטסו כבר תקופה ארוכה .. הדהייטסו לא הכי חיסכונית בדלק אבל האוטו מאד אמין וקל לתיקון במקרה שצריך

פורסם
באותו מחיר תלך כבר על האפלאוז

יותר יפה יותר חזקה יותר נוחה יותר מאובזרת ויותר פרקטית

יותר טוב מזה? :mm_wink:

הנה דוגמא טובה

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=641326

אלעד

האפלאוז שהצעת לו שלך? של מכר שלך? אם לא- מאיפה לך שמדובר בדוגמא טובה? אולי הרכב חרוש מת? או שסתם רצית להראות לו איך הרכב נראה.

הוא ביקש רכב קטן.

פורסם

לא רכב שלי ואני לא מכיר את הבעלים ואני לא יודע מה מצב הרכב הנ"ל

כמו שאמרתי - דוגמא - שיבין על איזה סוג רכב מדובר ויעשה את ההשוואה שלו באותו מחיר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני ממליץ לך אל דייהטסו שרייד הרכב אחד מהטובים שפגשתי מבחינה מכנית ..יש לי שרייד שנת 91 וחוץ מבעיות קטנות לא היה לי תקלות רציניות ..קחבחשבון שהרכב קל מאד למכירה אחרי שתירצה להעיף את האוטו

פורסם

שאלה בקשר לדייהטסו האם אפשר להגיע איתה למקומות רחוקים כמו למשל :טבריה...

אין לי בעיה להעלות בתקציב ולקנות מודל 96-97.

חושב לי לדעת אם זה אפשרי,תודה.

פורסם

כל אוטו תקין שתשים בו מספיק דלק יכול להגיע לכל מקום אליו מובילות דרכים סלולות המאפשרות לנוע לסוג רכב כזה.

השאלה כמובן, באיזה מהירות.

כל רכב פרטי ממוצע יכול לנסוע על 90 ויותר במישור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שיהיה לך בהצלחה.

מאוד חשוב להקפיד על השאסי, וודא שהאוטו באמת מיד שהמוכר תוען, שמספרי שלדה ומנוע תואמים, שהרכב לא משועבד או מעוכל ושיש טסט בפועל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...