Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אתמול, לכבוד שבת החלטתי לנקות באופן יסודי את הרכב, מה שכלל גם ניקוי המגנזיום, המגנזיום הוא מקורי של וולוו, מגנזיום בצבע כסף ויש לציין שבקצוות וכו' הוא ממש שחור, אבל ממש !

אני חושב שכבר למעלה משנה שזה לא נוקה, החלטתי לנקות את זה, לקחתי מים וסמרטוט, הרטבתי את הגלגל כולו, לקחתי נוזל ניקוי כלים "פיירי" ונייר פלדה (זה שמנקים איתו את הכלים) והתטלתי לשפשף ולשפשף ולשפשףף ..

וירד אולי 20 % מהליכלוך, המגנזיום עדיין לא מבריק, נראה לי טיפשי ללכת ל"אוטו דיפו" וכו' ולשלם משהו כמו 50 שקל על איזה נוזל ניקוי שנראה לי שפשר יהיה לקבל מכם עצה איזה לנקות את המגנזיום שיהיה מבריק ונוצץ, תודה לכל מי שיעזור ושבוע טוב :)

פורסם

השפשוף עם מצר פלדה יכול לשרוט את המגנזיום,אם אתה רוצה שיטה יעילה ומהירה לניקוי אז תשתמש בסנט מוריץ (עם כפפות כי אחרי השימוש ישרפו לך היידים אם אתה בעל עור רגיש),או בסיליט בנג .אופן השימוש להתיז בנדיבות ולתת לחומר לעשות את שלו דקה 2 ואז לעבור עם מטלית לחה ושום שחור לא ישאר -מנסיון.

פורסם

אם אתה חושש, אז אתה יכול למהול אותו עם מיים.

לפי אייך שאתה מתאר את המצב של הגאנט, "אני חושב שכבר למעלה משנה שזה לא נוקה" - אתה אמרת.

הליכלוך כבר התקשה. ויהיה קשה מאוד להוציא.

אני ממליץ אכן להשתמש ב"בסנט מוריץ" ולמהול בטיפטיפה מיים. ואחרי הפעם הזאת כשתהיה עיקבי לגבי ניקוי הגאנטים כבר לא תיצטרך את החומר. יספיק מיים + סבון.

בכל מצב אל תשתמש בצקו'ץ (ניר פלדה).

עדי

פורסם

בג'נטים שברכב של אשתי (שגם "מקפידה מאוד" לנקות אותם באופן יסודי), הצטבר חומר שחור שנתן לג'נט מירקם של נייר זכוכית.

ניסיתי לנקות את זה עם חומר המנקה ג'נטים (טרטל וואקס פלטיניום) שהשאלתי מחבר ולהערכתי החומר הזה טוב בעיקר לג'נטים נקיים...

מה שכן עזר, בלי לפגוע בחישוק, היה ניקוי אינטנסיבי עם קיטורית ביתית, המכשיר הזה אכל את הליכלוך - חצי שעה עבודה והכל נהיה נוצץ (עד לפעם הבאה... :evil: ).

פורסם

מסיר שומנים עושה עבודה מצויינת.

מה שכן - אם דואגים לנקות גנטים אחת ל 3 שבועות בערך, תמיד הלכלוך ירד בקלות רבה מאוד עם מים.

פורסם

אני לא יודע אם מדעית מסיר שומנים יהרוס לך את המגנזיום ולכן אני לא רוצה לשלול,אבל אני עשיתי כמה וכמה פעמים ואני לא רואה שינוי או הרס כלשהו במגנזיום,ומקסימום תמהול במיים בשביל להסיר לך את הספק.

פורסם

סנט מוריץ מצויין, ולא יוריד שום צבע, מניסיון.

תחשוב לבד, אם זה לא מוריד את הצבע של התנור הביתי, זה בטח לא יוריד צבע של ג'אנט.

בהצלחה!

W202 C240

• תוכן חדש...