Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני מספר שנים היה בעל רכב מרצדס שלקח יוזמה, והחליט לקחת שופין ולשייף את הסמל בחזית הרכב וזאת לאחר שהוא נגנב לו מספר פעמים.

לאחר שהסמל שוייף ילד שעבר במקום וביקש לגנוב את הסמל, נחתך חתכים עמוקים בשתיי ידיו.

עד כמה שאני זוכרת בעל הרכב קיבל תביעה מהאב של הילד שניסה לגנוב.

ל'

איך יכול להיות שבעל הרכב קיבל תביעה? זה כמו שגנב יכנס לבית יחליק על הסכינים שבמטבח ויטבע את בעל הבית.

רק אם השופט על סמים הוא יכול לקבל טביעה כזאת.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגנב ילך לבית דין לעבודה , הוא יוכל לעשות שם הרבה כסף!

מדינה בלי היגיון , בהקשר אחר אני מאוד מקווה שחוק "שי דרומי" יעבור.

יש לו הרבה מתנגדים , מן הסתם כולם שייכים לאותה קבוצה שתפגע מזה במיוחד ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
איך יכול להיות שבעל הרכב קיבל תביעה? זה כמו שגנב יכנס לבית יחליק על הסכינים שבמטבח ויטבע את בעל הבית.

רק אם השופט על סמים הוא יכול לקבל טביעה כזאת.

מן הסתם הוא לא טען שהוא ניסה לגנוב את הסמל, אלא עבר לידו ובאופן מפתיע החליק ונאחז בסמל כרפלקס,

אך להפתעתו גילה כי הנזק שעשה הסמל המשוייף היה גדול יותר מנזקי הנפילה.

בדיוק כמו שתחשמל את האוטו ופורץ שיתפחם בגלל זה יתבע אותך ויטען שהוא ליטף את האוטו לתומו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אכן קרה בארה"ב שפורץ פרץ לבית דרך חלון בגג המטבח, נחת על סכין, נפצע (אפילו רציני), תבע את בעל הבית(על מה? על אובדן פרנסה?!...אני כבר לא זוכר) - וזכה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שמעתי על גנב שטיפס לדירה על המרזב ובגלל שהמרזב לא היה מחובר כמו שצריך הוא נפל למטה ותבע את הבניין.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אכן קרה בארה"ב שפורץ פרץ לבית דרך חלון בגג המטבח, נחת על סכין, נפצע (אפילו רציני), תבע את בעל הבית(על מה? על אובדן פרנסה?!...אני כבר לא זוכר) - וזכה.

בארה"ב? דווקא שם החוק מתר לפגוע במי שנכנס לשטח שלך\מנסה לגזול ממך את רכושך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שני שופטים מטיילים ברחוב. לפתע ניגש בחור צעיר לאחד מהם, ואומר לו: "תן לי 100 ש"ח או שאתבע אותך על זה שהכלב שלך נשך אותי". השופט מוציא את הארנק ומשלם.

חברו, השופט האחר, שואל אותו: "מה עשית? אין לך בכלל כלב!".

"נכון", עונה השופט הראשון, "אבל לך תדע מה בית המשפט יחליט"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בארה"ב? דווקא שם החוק מתר לפגוע במי שנכנס לשטח שלך\מנסה לגזול ממך את רכושך.

החוק מתיר לך לפגוע בזדון, הפגיעה פה הייתה ברשלנות פושעת. הרי מי מניח סכין מטבח בצורה כזו על הכיור?! משוגעים, בעלי הבית ההוא...:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני אומר אם אתה לא יכול ללכת נגד הזרם לך עם הזרם...

במקום להגן על הסמל ולחזק אותו דווקא לשחרר אותו "ולהקל" על הגנבים שיקחו אותו מבלי לקרוע את הפח.

ולמה אני אומר משפט מטומטם שכזה?!?

לדוד שלי היקר גנבו את המראה באוטובוס שהוא קנה לפני שלושה חודשים מכסף שהוא גרד מכל פינה אפשרית...

שווי המראה 20,000 שקל - וזו לא טעות על אף שקשה מאוד להאמין.

מה המזל? שכדי לפרק את המראה הגנבים פירקו שני ברגים ולא קרעו לאוטובוס את הצורה...

אם מראה עולה 20,000 כמה היה עולה פחחות + צבע....?

ISRAEL ISREAL

פורסם
אני מאוד מקווה שחוק "שי דרומי" יעבור.

ברמת העיקרון אני חושב שטוב שיהיה חוק שי דרומי.

ברמה המעשית אני חושב שזה מסוכן מאוד.

אם רוצחים היום בגלל חסימת חניה, להכשיר חוק כזה יתן לגיטימציה לעוד חמומי מוח קיצרי מחשבה שיתלהמו לשלוף ולירות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, אתה חושב שהמצב הנוכחי הוא טוב?

נראה לך טוב שאם גנב פורץ לך הבייתה אסור לך לפגוע בו כי יש סכנה שהוא יתבע אותך?

במצב שאנו נמצאים במדינה (שפשוט אין משטרה) אולי עדיף שהגנבים יחשבו פעמיים לפני פריצה כי אולי במקרה הם יתקלו בחמום מוח עם לגיטימציה והגנה חוקית למעשיו.

אגב, את חמומי המוח לא ממש מעניין אם יש חוק או אין, הם עדיין ינקטו באלימות נגד פורצים (ולדעתי, ככה צריך).

כבר שמעתי על תביעה של גנב שפרץ לבית והכלב תקף אותו - אם אני לא טועה הוא גם זכה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
ברמת העיקרון אני חושב שטוב שיהיה חוק שי דרומי.

ברמה המעשית אני חושב שזה מסוכן מאוד.

אם רוצחים היום בגלל חסימת חניה, להכשיר חוק כזה יתן לגיטימציה לעוד חמומי מוח קיצרי מחשבה שיתלהמו לשלוף ולירות.

.

ככה מישהו יפחד לפרוץ לבית שלא שלו...

כמו שצריך , אנשים מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים , לפחות ככה הם יחיו בפחד (אלה שמשרשים לעצמם יותר מידי)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

גם בארץ יש חוק דומה ומטופש לזה.

אם לדוגמה מחבל מתפוצץ איפשהו, אז המשפחה שלו מקבלת כסף על זה שהוא נפגע באירוע טרור.

לך תבין את אלה שמחוקקים את זה...

בקשר לסמל.. תעשה החלקה הכי טוב.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

הכול בגלל בג"צ , הם הורסים את המדינה ...

למשל

קצת לא קשור לנושא במישרין.

הוציאו צו להרוס למחבל את הבית שככה ילמדו שמי שהולך ומתאבד בישראל יהרסו לו את הבית.

ומי מנסה לעצור את זה ? בג"צ והסמולנים.

כי הם מרחמים על המשפחה , אני רוצה לראות כזה מצב שיקרה באירופה או בארה"ב.

אני חושב שצריך להרוס לכל המשפחות את הבתים שככה ילמדו שלא מתעסקים עם ישראל

אבל תמיד העדיפו לשדר חולשה ובגלל זה מצפצפים עלינו.

2001 Opel Astra 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...