Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק. הם לפעמים מתחבאים במקומות שפשוט לא ניתן לגלות אותם מבעוד מועד.

ככה לא מייצרים הרתעה ... ככה מייצרים כסף !!

אנשים סעו 90!!! על מי אני עובד:roll::roll::roll:

נ.ב

ראיתי מפגש כמו אלה שהיו פעם מאחורי איצטדיון ר"ג ,

רק שזה היה על כביש 5 בשעה 2 בלילה כאשר משתתפי המפגש היו 10 ניידות (חלקן סמויות) והייתה שם קאמרי לבנה חדשה בין היתר.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

יש מקומות שהם עומדים בהם - בכלל לא על הכביש.

על כביש יפו רמלה למשל, לכיוון יפו, הם עומדים בשער של מקווה ישראל, בתוך שביל.

רק ממרחק של 100 מטר אפשר להבחין בהם, וזה כבר מאוחר מדי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

למי שמעוניין ב VALENTINE ONE ..

אני כאמור בקרוב עובר לגיברלטר, המחיר שם עומד על 2800 ש"ח לגלאי, אם מישהו רוצה, אני חוזר לביקור לקראת סוף מאי, ואוכל להביא איתי 2-3 גלאים .. אז מי שהמחיר מתאים לו (ולא רוצה לשלם מכס :p ) מוזמן לשלוח ה"פ :)

בארץ הוא עולה 3900 :\

פורסם

גם בכביש מכבית מרחוב זרובבל לאלוף-שדה

מתחת לגשר שמחבר לקריית אונו ראיתי אתמול על אי התנועה

שתי ניידות עם אורות כבויים ולפחות חמישה שוטרים.

אחת אוחזת בלייזר והשאר נותנים לה תמיכה מנטאלית.

הכביש רחב וסלול היטב אך עם זאת המהירות המותרת היא עד 80 קמ"ש.

שימו לב:arrow:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
למי שמעוניין ב VALENTINE ONE ..

אני כאמור בקרוב עובר לגיברלטר, המחיר שם עומד על 2800 ש"ח לגלאי, אם מישהו רוצה, אני חוזר לביקור לקראת סוף מאי, ואוכל להביא איתי 2-3 גלאים .. אז מי שהמחיר מתאים לו (ולא רוצה לשלם מכס :p ) מוזמן לשלוח ה"פ :)

בארץ הוא עולה 3900 :\

לא זול במיוחד.

בארה"ב הוא עולה 400 דולר. ובארץ, אחרי משלוח הוא עולה כ1900-2000 ש"ח (לפי שער הדולר).

גם אם משלמים 15.5 אחוז מע"מ (מכס אין) - יוצא יותר זול להזמין מארה"ב מאשר להביא לבד מגיברלטר (שעובדים בליש"טים למיטב זכרוני, ולכן יקרים יותר).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהחלט אני מתכוון להזמין גם כן וי1 בחודש הקרוב...

מי שמעוניין להצטרף שיצור איתי קשר בהודעה פרטית בלי יותר מדי זיוני שכל אני מאמין שיהיה אפשר לקנות מאיביי במחיר של 2000-2400 רשרשים חדשים.

אבי.

פורסם
יש מקומות שהם עומדים בהם - בכלל לא על הכביש.

על כביש יפו רמלה למשל, לכיוון יפו, הם עומדים בשער של מקווה ישראל, בתוך שביל.

רק ממרחק של 100 מטר אפשר להבחין בהם, וזה כבר מאוחר מדי.

ומהצד השני של מקווה (שדרות ירושלים בחולון) לכוון הכיכר ,מתחבא שוטר בפנייה ימינה לתחנת הדלק "פז" מאחורי שיח.

בברכה

מוטי.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון,אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותה,היום היא הייתה בדיוק באותו מקום,אחרי מחלף גלילות איילון צפון,בשעה 9:40 בבוקר ביום חמישי!! (היום)

מישהו נוסף יודע באיזה שעות הניידת שם? היא ממש מתכבת ואין סיכוי לראות אותה...

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אורן בתור מי ששירת בגלילות תקופה של כמעט שנה אני יכול להגיד לך בוודאות שאין לניידת הזו שום תבנית קבועה, היא עומדת שם בלילות כמו בימים.

הפתרון המאוד פשוט זה להוריד תרגל מהגז קצת לפני הגשר, לראות אם היא נמצאת שם ולהמשיך בנסיעה רגילה. לא צריך להתרגש מזה יותר מדי, וכל מי שעובד\יוצא\קשור להרצליה מכיר את הניידת הזו היטב.

אבי.

פורסם

כל יום ראשון שאני נוסע ללימודים אני רואה אותה שם בשעה 17:20. ותמיד עם לקוח, זהירות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• 7 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...