Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב במצב לא ידוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מוכר רכב שבבעלותי כבר כמעט 4 שנים, מדובר ברכב ישן ולא עשיתי לו בדיקת קנייה כאשר אני רכשתי את המכונית.. ככה שאני לא יודע מה מצב השאסי למשל.

בטיפול האחרון המוסכניק הציץ מלמטה ולא ראה שום דבר.. אבל הוא לא יכול להתחייב כי זה לא המקצוע שלו.

איך אוכל למכור את הרכב בביטחון מלא שאני לא משקר לקונה?

מה קורה אם אני טוען שלא היו תאונות ובבדיקת קנייה מסתבר שכן היו? האם זה מצב נדיר שהמוכר לא מתחייב על מצב השאסי?

אולי כדאי לי לעשות בדיקת קנייה בעצמי על מנת לא להפיל את עצמי בפח? :lol:

בטח יש כאן בעלי ניסיון שיוכלו לעזור.. תודה

פורסם

איזה רכב זה? איזה שנה? מה המחירון?

ברכבים ישנים ובעלי עלות נמוכה, בד"כ לא עושים בדיקת קנייה.

ככה שכמו שאתה לא עשית, אולי גם הקונה לא יקח את הרכב לבדיקה מעמיקה אלא רק למוסך אם בכלל.

פורסם

כל פחח מוסמך ומקצועי יוכל להגיד לך האם הרכב עבר תאונות, לרבות תאונות שלדה, בלי שום בעייה.

מקסימום הוא יבקש סכום קטן על הבדיקה, בשביל להרים את האוטו על ליפט / להציץ מתחתיו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תמכור את הרכב איך שאתה מכיר אותו

מי שרוצה שיקח אותו לבדיקה, זה לא אמור לעניין אותך, הבדיקה היא בישבילו לו בשבילך והוא יחליט אם הוא קונה

לכן אלל תתחייב על כלום ואין לך מה לשקר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תפרסם את הרכב למכירה, ברגע שאנשים יתקשרו תציין שאתה לא מתחייב בבדיקה, תספר את מה שאתה עברת עם הרכב בזמן שרכשת אותו.

אם הרכב ישן אני מניחה שגם הערך שלו לא כל כך גבוה, כך שיש סיכוי שאנשים ירכשו אותו ממך ללא בדיקה כמו שאתה רכשת את רכבך.

בנוסף תכין את ספר הטיפולים של הרכב, וכל דבר שיכל להראות שהרכב טופל במסירות בזמן שהיה עימך בתקופה זו.

בהצלחה במכירה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פשוט מאוד, אם אישאלו אותך האם יש לרכב שאסי , תגיד שאינך יודע כי קנית אותו בלי בדיקה.

את השיקול כבר יעשו הקונים. ב4 שנים שהוא היה אצלך הייתה חס וחלילה תאונה קשה ?

ואם לא היה תאונות , אתה תוכל להגיד ש ב 4 שנים שהוא אצלך לא היה כלום.

אני היה לי אותו מצב עם אוטו מזדה לאנטיס 99', קנינו בלי בדיקה ( סמכנו על חבר ) ולבסוף אמרנו לנו שהרכב עבר תאונות .

אבל אני עשיתי לו בדיקה בתור סקרנות לפני המכירה של הרכב ויצא שאין לו שאסי ורק החליפו חלקי פח ( שזה לא הפריע לי כלכך).

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

הרכב הוא אפלאוז 93, המחירון שלו 12,000 שח

ב4 שנים שהרכב איתי לא היו שום תאונות, אפילו לא שריטות ובכלל הרכב שמור מאד.

הסיבה שתמיד חשדתי שהיו תאונות היא שהמוכר הקודם (שהיה יד2) די בקלות הוריד לי 15-20% מהמחירון (בלי להתווכח)

לקחתי את הרכב אחרי שהמוסכניק שלי בדק את האוטו ואמר לי לחטוף אותו כמה שיותר מהר.

במידה ותהיה בדיקה וכן יתגלה שהייתה מכה, ברכבים במחירים האלו, כמה אחוזים בדרך כלל נהוג להוריד על קצה שלדה/שאסי?

עזרתם לי מאד. תודה רבה.

פורסם

לא מאמין שאדם יעשה בדיקה לרכב כזה, מקסימום יקח לאיזה חבר או מוסך לבדוק לו בגדול את מצב הרכב.

אם יש עניין שילדה ברכב זה מאוד תלוי בעוצמת הפגיעה, אם מדובר רק על קצה שילדה או שפשוף קל - ירידה נמוכה מאוד (יש כאלה שלא מורידים על זה), אם מדובר בקורות שנפגעו, עברו מתיחה זה כבר סיפור אחר וכאן הירידה יותר משמעותית על פי עוצמת המכה (יכול להגיע אפילו ל 30 אחוז לצורך העניין)

• תוכן חדש...