Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2005

gil elbaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי לאבא שלי מכונית ללימוד נהיגה ומצאתי גולף שנת 2005 מנוע 1.9 ידנית 150 אלף ק"מ ב80 אלף שקל,

אבא שלי התקשר לבעל הרכב ,ובעל הרכב אמר לאבא שלי שהגולף זה האוטו שלא שווה את זה, עכשיו השאלה שלי האם באמת הגולף לא שווה את זה או שהיא שווה את זה מבחינת צריכת דלק אמינות וכו'

מה אתם אומרים הגולף מתאימה ללימוד נהיגה?

תודה לעוזרים!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

איזו גירסת מנוע יש לגולף הזה?

ככל שידוע לי גולף בא עם כמה גירסאות מנוע: מנוע TDI עם 90כ"ס, מנוע TDI עם 105כ"ס ומנוע TDI עם 130כ"ס.

ראיתי לא מאט מורי נהיגה שמלמדים על גולף, בורה ואוקטביה. מדברי נהגי מוניות מנוע TDI מחזיק יותר מחצי מיליון קילומטר.

אני חושב שזה רכב מומלץ ללימוד נהיגה, אלא אם כן אבא שלך מעדיף אוטו גדול יותר כגון אוקטביה, עדיין ניתן לקנות אוקטביה TDI דור קודם מדגם TOUR עם מנוע 90כ"ס וגיר ידני, נהגי מוניות אוהבים אותה יותר מאשר הדגם החדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אישית למדתי נהיגה על שתי גולף פלוס 1.9 TDI (המורה שלי שידרג מ2005 ל2007 באמצע השיעורים שלי). האוטו מאוד נוח הקלאץ' לא מסובך מידי. סה"כ מומלץ

פורסם

תודה לכם

אבא שלי ירד מעניין הגולף, אני אנסה לשכנע אותו לקנות אותה :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...