Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, זה קורה כשהרכב עבר משהו כגון "קצה שילדה" (הסוחר קורא לזה קצה שילדה, בפועל מדובר במכת שילדה) ואז סיפור המכירה הרבה יותר קשה ואולי עדיף לזרוק את האוטו לסוחר.

תעיף מבט בפורום קניה ומכירה, תראה באיזו מהירות עפו בשבוע האחרון קליאו ספורט וגולף GTI עם נתונים לא מי יודע מה... , ותבין למה אין צורך להגיע לרמה של מכירה לסוחר מתחת למחירון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נכון, זה קורה כשהרכב עבר משהו כגון "קצה שילדה" (הסוחר קורא לזה קצה שילדה, בפועל מדובר במכת שילדה) ואז סיפור המכירה הרבה יותר קשה ואולי עדיף לזרוק את האוטו לסוחר.

תעיף מבט בפורום קניה ומכירה, תראה באיזו מהירות עפו בשבוע האחרון קליאו ספורט וגולף GTI עם נתונים לא מי יודע מה... , ותבין למה אין צורך להגיע לרמה של מכירה לסוחר מתחת למחירון.

טעות גדולה זה שהרכב שלך שבור ( חתוך לכל אורכו ) אינו אומר שרכבים אחרים דומים לרכבך.

לכן לוקחים לבדיקה וזה פותר המון בעיות .

שיהיה בהצלחה !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

תגובה ממש בוגרת ועניינית...

חתוך לכל אורכו :D.... כן,הצד השמאלי הוא V6 והצד הימני הוא סוס ועגלה, שריתכו אותם יחד לגולףGTI.

מעניין איך הגעת לקביעה כזאת בלי שאתה מכיר אותי או את הרכב שלי...

ידידי הסוחר, אני מאחל לך להחזיק אצלך במגרש רכבים כמו הרכב שלי - רכב כזה שמגיע לסוחר ישפר את השם הרע של הסחורה שמגיעה לסוחרים, ויאפשר לך להרוויח כסף טוב.

עם השקר הגס הזה , אתה רק מוכיח שסוחרים הם אנשים נוכלים ושקרנים ויורה לעצמך ברגל.

אני מבין שאתה כועס שאנשים (ואני ביניהם) כאן הורסים לך מכירות של כל מיני רכבים מפוקפקים אחרי תאונה שאתה מנסה לדחוף ללקוחות תמימים, ואתה יכול ללכלך עד מחרתיים ולהמציא המצאות נוספות אבל לא יעזור -

סוחר זה סוחר, וחובת ההוכחה היא עליך , אם ברצונך להמשיך ולמכור רכבים למחייתך ולשפר את הסטיגמה הרווחת בציבור על סוחרים.

כל אדם שנפגע ע"י סוחר (כמעט סוחר הצליח להלביש עליי רכב שבור לפני כ7 שנים) ושומע את הסיפורים בעיתונות ובפורום , יקבל דעה שלילית וינסה למנוע מאחרים ליפול לאותה צרה , ואתה צריך לקבל זאת בהבנה.

כפי שאמרתי לך בעבר - CF הוא אינו מקום לסוחרים, כי אחוז האנשים הלא פראיירים גדול בהרבה מהממוצע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין באמת למה לידידינו הסוחר יש רכבים מאוד נחשקים בשוק (106 רעלי, 206 GTI, וכו')

שהוא כבר לא מעט זמן לא מצליח למכור אותם... :idea:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תגובה ממש בוגרת ועניינית...

חתוך לכל אורכו :D.... כן,הצד השמאלי הוא V6 והצד הימני הוא סוס ועגלה, שריתכו אותם יחד לגולףGTI.

מעניין איך הגעת לקביעה כזאת בלי שאתה מכיר אותי או את הרכב שלי...

ידידי הסוחר, אני מאחל לך להחזיק אצלך במגרש רכבים כמו הרכב שלי - רכב כזה שמגיע לסוחר ישפר את השם הרע של הסחורה שמגיעה לסוחרים, ויאפשר לך להרוויח כסף טוב.

עם השקר הגס הזה , אתה רק מוכיח שסוחרים הם אנשים נוכלים ושקרנים ויורה לעצמך ברגל.

אני מבין שאתה כועס שאנשים (ואני ביניהם) כאן הורסים לך מכירות של כל מיני רכבים מפוקפקים אחרי תאונה שאתה מנסה לדחוף ללקוחות תמימים, ואתה יכול ללכלך עד מחרתיים ולהמציא המצאות נוספות אבל לא יעזור -

סוחר זה סוחר, וחובת ההוכחה היא עליך , אם ברצונך להמשיך ולמכור רכבים למחייתך ולשפר את הסטיגמה הרווחת בציבור על סוחרים.

כל אדם שנפגע ע"י סוחר (כמעט סוחר הצליח להלביש עליי רכב שבור לפני כ7 שנים) ושומע את הסיפורים בעיתונות ובפורום , יקבל דעה שלילית וינסה למנוע מאחרים ליפול לאותה צרה , ואתה צריך לקבל זאת בהבנה.

כפי שאמרתי לך בעבר - CF הוא אינו מקום לסוחרים, כי אחוז האנשים הלא פראיירים גדול בהרבה מהממוצע.

מחזק!!!!!!!!!!! סוחר=קומבינטור וחבל שכך.לנצל תמימות של אנשים!כמעט גם אותי הונה סוחר,לא ידעתי שהוא סוחר.למזלי הלכתי לצמפיון ואמרו לי באותו יום לפניי שהלכתי לעשות העברת בעלות,שנהרכב היה יד ראשונה בחברת ליסינג!!!שלא לדבר שהסוחר אמר לי הרכב יד 2,כשבאתי מתברר שהוא יד 4!!!ושלא לדבר שסתם זרקתי 600 שח.אז בקיצור אין סוחר במדינת ישראל שהוא לא קומבינטור.יש כאלו שמנצלים את הלקוח התמים יותר ויש כאלו שמנצלים פחות!!!!!וחבל שכך!!!!!!!!!!!

פורסם

נכון שלא כל הסוחרים תחמנים וקומבינטורים, אבל כנראה שרובם המכריע כן. טבע האדם הוא להיזהר מדברים שיש להם פוטנציאל גדול להיות מפוקפקים, גם אם בסופו של דבר הם לא. ברגע שמישהו נכבה מסוחר, הוא יזהר מכל הסוחרים ולא משנה אם תאורטית יש סיכוי שסוחר ספציפי הוא לא המניאק שכולם חושבים. לכן אין טעם לנסות לשכנע שלא כל הסוחרים תחמנים, כי קשה לשנות את טבע האדם.

• תוכן חדש...