Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תרצה אוכל להשכיר לך אקסקליבר 69' מנוע של קורבט צבע לבן למשך יום שלם ב600$ כולל נהג מהסלון כלות לצילומים ולחתונה.

שי

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

לימוזינה נשמע טוב.

אישית אני זומם ליום חתונתי הקרב ובא("מתישהוא" זה עדיין אומר שהוא מתקרב לתשומת לב זוגתי לעתיד)על קרייזלר 300C.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם כבר פאר, אז לדעתי:

להשכיר לימוזינה זה 400-500 שקל כולל נהג ולכל היום של החתונה. (לוקח אתכם לכל הסידורים ומחכה לכם ואתה לא צריכים לדאוג לחניות וכל זה)

וזה גם מצטלם טוב ולא צריך לקשט אותה כמו אחד שגר מעבר לגדר

נראה לי ששכחת איזה 0 בסכום...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

צודק.. טעיתי, זה ב $$$

אבל גם לא נורא, רכב פאר לא עולה כמו יונדאי גטס (400 שקל) אלא יותר, ותחשב את הדלק ותשלום בעבור חיניות ליד הספר וכל הסידורים , זה יכול להגיע בקלות גם ל 1500,

אז עוד כמה גרושים ואתה חייב בעולם אחר, יש לך נהג, הוא לוקח את הכלה ואותך לכל הסידורים שלכם באותו היום ולוקח אתכם לצילומים וזה ניראה טוב באלבום ובסרט של החתונה

ככה שלדעתי זה אחד הדברים ששווה להשקיע בהם בחתונה, כל היום מתחיל כחוויה ולא כלחץ וחוויה רק אחרי החופה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...