Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא תגיד לי כמה רכבים מכילים מד מתח בתוך הלוח שעונים שלהם ?

(רואים שאתה מדבר מניסיון איטלקי) :)

נכון. אבל תמיד אפשר להתקין. עד שאין מד מתח ומד לחץ שמן, חושבים שאפשר בלי, אבל אחרי שיש, קשה לחזור אחורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סתם מעניין אותי אם אי אפשר לרכוש אחד בחנות מוצרי אלקטרוניקה והאם חייבים שעון ייעודי לרכב ? נשמע כמו פרויקט חביב מאד לעשייה לבד.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני משאר שאם אתה מבין באלקטרוניקה ויודע לאן לחבר את מד מתח - אתה יכול לעשות גם לבד. פשוט שעונים יעודיים לרכב הם מעוצבים שיהיה אפשר להכניס אותם לדש בורד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חיבור ישירות למצבר יהיה בעייתי ? שעון אני יכול להשיג דיי בקלות...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

חבר את השעון ל(+) אחרי הסווץ (שיפעל רק בסיבוב המפתח)ואת ה(-)למקום טוב לגוף ,לשעונים לרכבים יש גם עוד שני חוטים לתאורה יש לחבר ל(+)שמגיע לאורות .

פורסם
נכון. אבל תמיד אפשר להתקין. עד שאין מד מתח ומד לחץ שמן, חושבים שאפשר בלי, אבל אחרי שיש, קשה לחזור אחורה.

אחרי איטלקיה בכלל קשה לחזור אחורה :)

איפה תמצא עוד רכבים עם כ"כ הרבה שעונים ומנורות חיווי ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אחרי איטלקיה בכלל קשה לחזור אחורה :smile:

אין כמו איטלקיה. מכונית שעשו עם לב והשקיעו את הנשמה. כיף לנסוע וכיף להסתכל. :-)

• תוכן חדש...