Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רפד טוב שיכול להחליף ריפודים והוא יודע לעשות את העבודה כמו שצריך בלי חאפריות

בנוסף צריך עצב בקשר לדאשבורד - האם אפשר לצבוע מחדש ואיפה כדאי(הדאשבורד המקורי יש עליו ציפוי+צבע)

הרכב המדובר הוא audi a3-1998

פורסם

לגבי הדשבורד,

מוכרים היום המון צבעים לדשבורד עם מקחול(או איך שלא רושמים את זה,זו מילה שלא רשמתי מחיי אני חושב).

אתה צובע בצביעה עצמית,אין לי מושג באמת איך זה יוצא.אבל שווה לבדוק.זה במחירים נוחים מאוד.

בקשר לריפודים.מוכרים המון כיסויים מעור שבאמת נראים מצויין.

אם זאת הבעיה בריפודים שלך,תוכל לפתור זאת בריפודים טובים מאוד מעור אמיתי ב-500 ש"ח בערך.

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם
לגבי הדשבורד,

מוכרים היום המון צבעים לדשבורד עם מקחול(או איך שלא רושמים את זה,זו מילה שלא רשמתי מחיי אני חושב).

אתה צובע בצביעה עצמית,אין לי מושג באמת איך זה יוצא.אבל שווה לבדוק.זה במחירים נוחים מאוד.

בקשר לריפודים.מוכרים המון כיסויים מעור שבאמת נראים מצויין.

אם זאת הבעיה בריפודים שלך,תוכל לפתור זאת בריפודים טובים מאוד מעור אמיתי ב-500 ש"ח בערך.

תשמע הבעיה היא שריפוד עור "אמיתי" יעלה הרבה יותר מ 500 שקל ... ומתי שהוא בא מוכן זה לא אותו דבר כמו מותאם אישית לכיסא כי הוא יהיה רופף ותשמע מניסיון כיסויים זה לא זה .... אם אתה מחפש איכות עדיף להוסיף עוד אלפייה ולתת לאיזה רפד שיעשה לך תכיסאות מחדש אם sky או עור אמיתי ...

ובקשר לדאש בורד אני כן יכול לצבוע את זה לבד אבל שלא כמו במכויות אחרות בהאודי הזאת יש ציפוי של צבע/גומי כזה שהוא קצת דאה אז השאלה שלי אם צריך להוריד את כולו לתת צביעה מחדש או שיש מישהו שמכיר את הציפוי הזה ואפשר לעשות שכבה מעל

• תוכן חדש...