Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

לאחרונה התעניינתי לגבי מגבר מונובלוק וסאב מתאימים.

מצאתי שסאב עם 400 RMS למשל עולה באיזור 1000-1300 שקל בממוצע.

אבל כדי למצוא מגבר שיכול לספק 400 RMS בנגיד 4 אוהמ מגיע לי ל2500 שקל...

זה הגיוני? אני גם לא מאמין שבאיזה חנות מציעים לי מגבר PYLE מונו של 400 RMS ב 990 שקל כשבכל השאר רוצים 2500 שקל.

Too good to the true

למישהוא יש הסבר בשבילי? אני צריך מגבר שיכול להגיע לאותו RMS כמו הסאב בכלל? אם כן אז איך ההבדבל הענק במחירים?

תודה רבה, תום.

פורסם

אתה לא חייב להגיע לאותו RMS, זה יהיה ניצול מלא אבל זה לא חובה עד כמה שאני יודע.

והפייל נכתב עליו כל כך הרבה בפורום. אין תשובה חד משמעית, אני גם חושב לקנות אותו אומרים שהוא כמו הלנזר 1200D.

בקיצור בקשר לפייל תריץ חיפוש פשוט.

אם אתה רוצה יש לייטניג אודיו שמוציא 350 RMS בערך במחיר של הפייל אולי אפלו 100 שקל פחות אם אני לא טועה.

פורסם

אבל זה לא מוזר? חוץ מה2 האלה כל השאר עולים מלא.

סתם דוגמא למגבר הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29225

הוא הכי זול מבין כל המגברים שמגיעים ל 400 RMS, פרט לכמה שהם עולים 990 שקל... שזה נראה לי ממש חשוד.

כל השאר עולים אלפיים שקל, או כמו זה 1700-1800... למה הם כל כך יקרים כשהסאבים שלהם עולים חצי?

פורסם

קודם כל הוא יכול לרדת ל2 אום ואז להגביר סאב יותר חזק או אפילו 2 של 400 RMS.

וזה כמו כל דבר בחיים, הכל יחסי. פייל חברה לא מהטופ לא יכול להרשות לעצמה לגבות כמו חברות אחרות.

בקיצור תחשוב שאתה רוצה לקנות אוטו, אתה יכול לקנות פוקוס אוטו חמוד והכל אבל אתה יכול לשלום הרבה יורת ולקנות משהו הרבה יותר "טוב". לא יודע אם הדוגמא הזאת טובה בעצם, בכל מקרה מקווה שהבנת אותי.

פורסם

אתה טוחן מים קודם כל תיהיה סגור על איזה סאב אתה רוצה תנסה לישמוע כמה שיותר סאבים ואח"כ תחפש מגבר מתאים,אתה לא חייב מגבר שמספק 400 RMS ב-4 אום

אתה יכול ליקנות סאב בעל שני סלילים של 4 אום וההיתנגדות הסופית היא 2 אום משמע שאתה צריך מגבר שיורד ל2 אום ושיספק לך את ההספק שאתה מחפש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן אבל אני רוצה לדעת מה אני קונה, ובכלל ללמוד על איך זה עובד.

לא מצאתי במדריכים משהוא שעוסק בזה, בהתאמה של מגבר לסאב ובהתנגדות...

בגלל זה באתי אליכם.

פורסם
כן אבל אני רוצה לדעת מה אני קונה, ובכלל ללמוד על איך זה עובד.

לא מצאתי במדריכים משהוא שעוסק בזה, בהתאמה של מגבר לסאב ובהתנגדות...

בגלל זה באתי אליכם.

הנה מדריך בישבילך http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/dvc/15-12-03-Theory-Coils.html

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה, זה בהחלט עזר לי בכמה דברים.

זאת אומרת שאם אני קונה סאב 2 אוהמ אין לו שום חיסרון בצליל לעומת סאב 4 אוהמ נכון?

פורסם

אם אתה רוצה יש לייטניג אודיו שמוציא 350 RMS בערך במחיר של הפייל אולי אפלו 100 שקל פחות אם אני לא טועה.

הוא מוציא 350 ב2 אום ו250 ב4 אום

לפותח השרשור קודם כל ברוך הבא אני מציע לך לערוך חיפוש ואתה תמצא הרבה מידע בנושא של התנגדויות סאבים וחיבורם למגברי מונו

שיהיה בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...