Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לאחר כ- 3 וחצי חודשים שהרכב נסע שוב הלך הגיר (למי שלא זוכר הנה השרשור המקורי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176467 ) זה התחיל בכך שכאשר הייתי מעביר מ- N ל-D

היו עוברות כ- 3 עד 4 שניות עד שנכנס להילוך ,

עכשיו מה שקורה הוא שכאשר אני מעביר מ-N ל-D הגיר נשאר כאילו על N ורק כאשר מעבירים ל-L נוסעים ואח"כ ל-D הכל תקין,

יש לציין כי העברת הילוכים תקינה ואין שום בעיה לפחות כרגע חוץ מהעברה בין N ל-D של ידית ההילוכים.

הלכתי למכון לגירים והוא אמר לי כי הלחץ שמן בגיר נמוך ולכן יש בעיה לעבור מ- N ל-D והוא טוען כי צריך לשפץ את הגיר.עלות של כ-3000 - 3500 ש"ח.

בנוסף ראיתי כי יש קצת יותר מדי שמן גיר.

שאלתי היא האם שוב הלך הגיר?

האם יש איזו שהיא דרך לגרום להעלת לחץ השמן ללא שיפוץ הגיר (אולי החלפת שמן לסוג טוב וכו..)?

פורסם

שום שיפוץ גיר איכותי לא עולה 3000-3500 ש"ח ושיפסיקו להשלות אותך.

המחיר לשיפוץ גיר אמיתי ברכב שלך מתקרב לאיזור ה-5000 בשקט.

כנראה שהוא מציע לך בעצם החלפה של הגיר לגיר מפירוק /מייבוא.

אם אתה עדיין מפקפק בטענותיי,אז אני אומר לך שאם גיר שופץ כמו שצריך הוא חייב באחריות של לפחות חצי שנה או 10,000 ק"מ מצד מכון הגירים שבו טופל הגיר.

בד"כ לחלק מפירוק מקומי נותנים אחריות של 3 חודשים וזה מה שקיבלת,ככה ששיפוץ ממש לא עשו.

זכור שבניגוד להחלפת מנוע שמחייבת שינוי מס' מנוע ברשות הרישוי אין הדין הוא בגירים אוטומטיים ולעולם לא תדע אם שיפצו והחזירו את הגיר שלך או שהרכיבו ברכב גיר אחר מפירוק או ייבוא.

הפתרון- פנייה למכון גירים אוטומטיים אמין,שלא יעשה עליך קומבינה ושבאמת ישפץ את הגיר כמו שצריך.

כתוב מהיכן אתה בארץ לקבלת המלצות על בעלי מקצוע אמינים והגונים

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוקר טוב,

בפעם שעברה הוחלף הגיר לגיר מפרוק.

הפעם מציע לי בעל מכון הגרים לשפץ את הקיים.

אני מאזור ראשון.

שאלתי הינה אם התופעה שציינתי באמת אומר שהגיר הלך?

פורסם

colauti 9 כתב, "ולעולם לא תדע אם שיפצו והחזירו את הגיר שלך או שהרכיבו ברכב גיר אחר מפירוק או ייבוא."

ידע גם ידע, אם יסמן לו סימן קטן עם מברג ופטיש על גוף הגיר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תנסה להוסיף תוסף של שמן גיר של חברת BG

יש שטוענים שהוא מגדיל את צמיגות השמן ויש שטוענים שמטפל בגומיות ואטמים בגיר כך או כך עשוי לפתור לך את הבעיה.

עלותו עשורת שקים ואין לך מה להפסיד לפני שיפוץ גיר.

BG ATC PlusBG ATC Plus enhances properties of both new and used automatic transmission fluid. It improves fluid oxidation stability, thereby prolonging fluid life and the life of the transmission. It prevents leaks by conditioning hardened seals keeping them soft and pliable. BG ATC Plus helps control transmission shudder‚ retards formation of sludge and varnish deposits and prevents foaming.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תנסה להוסיף תוסף של שמן גיר של חברת BG

יש שטוענים שהוא מגדיל את צמיגות השמן ויש שטוענים שמטפל בגומיות ואטמים בגיר כך או כך עשוי לפתור לך את הבעיה.

עלותו עשורת שקים ואין לך מה להפסיד לפני שיפוץ גיר.

BG ATC PlusBG ATC Plus enhances properties of both new and used automatic transmission fluid. It improves fluid oxidation stability, thereby prolonging fluid life and the life of the transmission. It prevents leaks by conditioning hardened seals keeping them soft and pliable. BG ATC Plus helps control transmission shudder‚ retards formation of sludge and varnish deposits and prevents foaming.

היי,

לפני כשבועיםהוספתי את התוסף הנ"ל, כאשר לגיר לקח כמה שניות עד שעבר ל-D מ-N וזה לא עזר!!!

כיום כאשר הרכב קר הגיר עובר ל-D אך כאשר הוא מתחמם ומנסים להעביר ל-D מ-N כלום, הגיר נשאר ב-N.

רק אם מעברים ל-L נוסעים ואח"כ ל-D הכל עובד, ניתן לנסוע עם הרכב שעות והכל תקין אך אם מעבירים ל-N צריך להתחיל מ-L.

יכול להיות שהבעיה היא בעיית חשמל?

ובנוסף אשמח לחוות דעת למקום טוב שיבדוק את הגיר (דעה שניה) לפני שאני שוב מוציא אלפי שקלים.

תודה חברים.

פורסם
היי,

לפני כשבועיםהוספתי את התוסף הנ"ל, כאשר לגיר לקח כמה שניות עד שעבר ל-D מ-N וזה לא עזר!!!

כיום כאשר הרכב קר הגיר עובר ל-D אך כאשר הוא מתחמם ומנסים להעביר ל-D מ-N כלום, הגיר נשאר ב-N.

רק אם מעברים ל-L נוסעים ואח"כ ל-D הכל עובד, ניתן לנסוע עם הרכב שעות והכל תקין אך אם מעבירים ל-N צריך להתחיל מ-L.

יכול להיות שהבעיה היא בעיית חשמל?

ובנוסף אשמח לחוות דעת למקום טוב שיבדוק את הגיר (דעה שניה) לפני שאני שוב מוציא אלפי שקלים.

תודה חברים.

לפי הנתונים - כנראה שיש, בעיית חום יתר בממסרה.

בדקתם אם נוזל הממסרה, מתחמם מעבר לנדרש ...

האם נבדקו רדיאטור קירור הגיר. ( במידה ויש )

מה סוג נוזל הממסרה (גיר) , הרשום לפי הוראות היצרן, והאם זה הנוזל אשר נמצא כעת בממסרה .

ברכבי - יונדאי , קרייזלר, מיצובישי , קאיה , בד"כ - צריך נוזל ממסרה, חצי סינטטי, העומד בחום גבוה ...

היום יש נוזלי ממסרה סינטטים מלאים - המומלצים ומתאימים לממסרות אלו .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179474&highlight=SP+II

לידיעתך ולבדיקתך . אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא להוסיף שום תוסף לגיר, הוא מקצר את חייו באופן ניכר.

אנא הסבר לנו למה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בהזדמנות הראשונה שתהיה לי, אני אצלם גיר מפורק שהוסיפו לו תוסף ואז תחליט אם לשים או לא.

ובינתיים, הרכב הכימי של התוסף פשוט ממיס את ההדבקה של ציפוי הפיבר שנמצאים על דיסקיות החיכוך.

פורסם
בהזדמנות הראשונה שתהיה לי, אני אצלם גיר מפורק שהוסיפו לו תוסף ואז תחליט אם לשים או לא.

ובינתיים, הרכב הכימי של התוסף פשוט ממיס את ההדבקה של ציפוי הפיבר שנמצאים על דיסקיות החיכוך.

אני לא מתווכח כי אני לא מבין בזה, אבל מפליא אותי שחברה כמו BG שמייצרת גם את K44 מיצרת תוסף שגורם נזק!

בעבר הרחוק היתה לי בעיה בגיר אוטומטי (פשוט עם 3 הילוכים) של שילוב מN לD בימים קרים והילוך שלישי שלא משתלב עד שהשמן חם. המליצו לי לפני שיפוץ על התוסף והגיר פשוט הפך לחדש (ונסע כך עוד מספר שנים עד שנמכר).

אשמח לראות תמונה של גיר "אכול" מתוסף. אגב, איך אתה יודע שהתוסף גרם לנזק?

• תוכן חדש...