Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי אותו אצל מתקין מערכות בפ"ת והוא נשמע לי בהחלט אייכותי וחזק.אבל..לא מצאתי שום אינפורמציה,תמונות,או סירטונים של הסאב הנ"ל ברשת.די מוזר כשהבנאדם אמר לי שזה סאב מוכר ויוקרתי מאוד.

למישהו יש מידע על הסאב הזה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אולי רמבו? :brickwall:

או תחפש ריינבו. http://car.rainbow-audio.de/home/home.php?lan=2

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן,ריינבו.אגב,שמעתי אותו במערכת שלי והוא בהחלט חזק ומדוייק,אבל הjbl של חבר שלי עדיין נתן לו בראש(מבחינת חוזק הבומים).שניהם עולים אגב 1200.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אתה לא יכול להשוות ביכלל את ריינבו ל-JBL ריינבו זה כמה רמות מעל JBL זה שה-JBL נותן בראש מבחינת עוצמה לא אומר כלום ריינבו זה איכות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בטח שאני יכול להשוות.חיברתי את שני הסאבים לאותם מגברים,אותם רמקולים,אותם קומפוננטים והJBL היה הרבה יותר חזק.הבאסים של הריינמבו היו יותר נקיים,כן,אבל מבחינת חוזק ?אין ספק שה-jbl לקח.

פורסם

תיקח פיוניר הוא יותר חזק משניהם אבל איכות סאונד שואפת לאפס רק חוזק בלי טיפת דיוק והוא עולה 500 שקל בלי כסף!

קניית המאה!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ה-JBL אומנם היה פחות מדוייק מהריינמבו,אבל זה לא שהוא לא היה מדוייק בכלל.הוא היה מדוייק,אבל הריינמבו יותר.וה-jbl הזה לא עולה 500,הוא עלה 1200 ,בדיוק כמו הריינמבו.

פורסם

אתה אומר הJBL יותר חזק אבל הרינבו יותר מדיוק ואתה אומר ששניהם עולים אותו כסף עכשיו השאלה הנדרשת מה אתה מחפש דיוק או עוצמה ?

והJBL לא כזה מדוייק

ומה שאמרתי נאמר בציניות, כל סאב יכול להיות חזק השאלה היא האם הוא גם מדוייק

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

האמת שאם נותנים לי 1200 שקל ואומרים לי לבחור אחד משניהם אני מתלבט ממש קשות,אבל הולך על ה-JBL בסוף כי העוצמה שלו ממש מפלצתית.אבל זה אני כי אני אוהב יותר עוצמה.יכול להיות שאתה או בנאדם אחר היו הולכים על הדיוק יותר(ושוב,זה לא שהjbl לא מדוייק,פשוט לעומת הדיוק היוצא דופן של הריינמבו הוא נשאר מאחור מהבחינה הזו).

פורסם

ריינבואו חברה טובה , אבל לא בזכות הסאבים היא התפרסמה.

אתה צריך לבחון את הסאב ביחס לאלטרנטיבות אחרות. תגיד מה התקציב , ומה שאר הרכיבים ואני בטוח שאנשים יוכלו להמליץ לך על סאבים טובים.

אישית אני לא מתלהב מהריינבואו. אבל כל מקרה לגופו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אתה אוהב יותר עוצמה ומוכן להתפשר על דיוק אז תיקח את הJBL ואם זה הפוך קח את הרינבו

אני במקומך הולך לבדוק על עוד סאב (JLW3V3)

פורסם

אז מה הבעייה שמעת את שני הסאבים תחליט לבד מה יותר מתאים לך דיוק או עוצמה אם אתה מחפש עוצמה תוסיף עוד קצת ותיקנה קיקר CVX או שני CVR ההפרש דיי קטן במחיר ודיי גדול בעוצמה אבל כאן אל תחפש דיוק ביכלל

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תגיד לי. באיזה תיבות ישבו שניהם?

הJBL במקורית או רגילה.

וכנ"ל הריינבו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...