Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימה במערכת הדלק?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

פיג'ו 205 1995 הזרקה, נתקעתי ללא דלק לפני מספר ימים, יומיים שלושה. היום הלכתי לתחנה מילאתי דלק במיכל, ומילאתי בפיג'ו, ניסתי להניע, בהתחלה היו סימני הנעה ולאחר מכן רק את הסטרטר עובד.

לחצתי על הדוושה וכלום! לא מגיעה טיפת דלק!

מה אפשר לעשות כדי לפתוח את הסתימה ללא מוסך?!

פורסם

גם אני נתקעתי היום בלי דלק (המצוף לא עובד), לקח למנוע להניע משהו כמו חמש דקות של סטרטר עם הפסקות ופימפמתי בלי הפסקה עד שהוא הניע (גם אחרי זה בקושי נסע ואחרי כמה פול גז הכל חזר לקדמותו).

המנוע הוא 4100 קרבורטור האם כדאי להחליף פילטר דלק?(החלפתי לפני חודש)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
האם כדאי להחליף פילטר דלק?(החלפתי לפני חודש)

זה בסדר כבר הכנסת לקרבורטור את כל הג'יפה בכוח :-)

בכל מקרה ממולץ להחליף פילטר דלק, בעיקר אם לא הוחלף לאחרונה וכן לדאוג לא להגיע לטיפה האחרונה.

פורסם

קצת בעייתי אבל אני מנסה (אני בודק לפי צריכה דלק 1-5 שזה בערך 250קילומטר לטנק).

חיפושיות 73-74

פורסם

פרק את צינור הדלק בכניסה ליחידת ההזרקה ובדוק האם מגיעה לשם זרימה מכובדת של דלק ברגע שאתה מסובב את הסוויטצ'.

אם לא מגיע דלק, פרק את המושב האחורי ובדוק האם משאבת הדלק החשמלית שלך מוציאה דלק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82869&highlight=%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA+%D7%93%D7%9C%D7%A7+%D7%AA%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%AA

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור מישהו שעבד שנתיים בכביש 6 והביא להרבה רכבים שנתקעו בלי דלק 3 ליטר ו90 אחוז מהם הניעו, מי שלא הניע היו רכבים גדולים שלא הספק להם 3 ליטר.

שים לפחות 5 ליטר ותן הרבה סטרטר עד שבסוף הוא יניע. ברגע שאתה מנסה להניע נכנס אוויר למערכת ולוקח זמן עד שהדלק מגיע למשאבה, תנסה להניע הרבה ואם יש לך אפשרות תעזר במצבר נוסף עם כבלים כדי לא לגמור לך את המצבר.

פורסם

ככה אני עשיתי רק בלי הכבלים, והרבה מאוד פימפומים (6צילינדרים זה קשה להניע ).

חיפושיות 73-74

פורסם

250 זה מחיר יחסית מחשיד. אתה בוטח במכונאי? אם כן - אז לך על זה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...