Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בדגם, יש את הls שבשנתונים אלה הוא בעל 4 הילוכים, ויש את ה cs שהוא בעל 3 הילוכים, וצריכת הדלק שלו גבוהה יותר בעיקבות זה.

לי היה ls ובעיר הוא עשה בנסיעה רגועה 8 -9 לליטר מחוץ לעיר באיזור ה- 13

הcs יעשה קצת פחות קילומטרים לליטר..

פורסם
אצלי הוא אכל בנסיעה רגועה 1 ל 7 מחוץ לעיר 1 ל 12 ונסיעה במהירות של 100

בעיר הרכב מטחנה.

וכמו שA-R אמר,זה נכון לגבי הגרסאות של הLS וה CS על ההבדלים בינהם בצריכת הדלק?

ומזה בעיר מטחנה?

1 ל6?

פורסם

הרכב מטחנה רצינית.

חשבתי שיש לי בעיה במערכת הדלק בעקבות הצריכה, ולבסוף לאחר בדיקה התברר שככה הרכב

היה לי גיר 4 הילוכים

בגדול, אם אתה לקראת רכישת רכב כזה, ממש לא מומלץ, אמינות בריצפה, התנהגות כביש מתחת לרצפה.

פורסם

צריכת הדלק של כל האמריקאיות משהנתונים האלה שואפת לצריכה של אוטובוס, שהוא צורך 2/3:1. הקוולייר, צורכת בממוצע בין 11/13:1 מחוץ לעיר, בנסיעה הכי רגועה שיכולה להיות, ללא האצות מהירות, וכל הדברים האלה. בעיר, הוא צורך בערך בין 5/8:1, גם, בנסיעה הכי רגועה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני חולק על דעתכים.

מצד אחת אתם קוטלים אותה.. מצד שני אומרים נתונים נכונים.. אז תחליטו..

כמו שאמרתי מיקודם.. בעיר היא נוטה ל -8 וטיפ טיפה יותר.

מחוץ באיזור ה- 13 וקצת יותר !

מנוע גדול, הספק יחסית נמוך ביחס לגודל המנוע. אך בעיקבות משקל לא רב במיוחד נותנת ביצועים יפים מאוד. לי היה מודל 95 ls 18 מומנט עם 115 סוסים שנתנו יפה מאוד.

רכב נוח מאוד על הכביש, בקווים ישרים.. הדגשה..

מתלים רכים במיוחד שאומנם נותנים נוחות יתרה. אך הרכב לא יציב בכלל. חווית נהיגה די שואפת לאפס,

בקיצר אחלה רכב לטעמי, כל עוד אתה לא מתכוון לזגזג ולבדוק את האחיזקה שיש.. אבל בסיסית ..

פורסם

רכב נוח ??? בקווים ישרים??

אני ממש לא מסכים, סוברו DL הישנות יותר נוחות ממנה מכל הבחינות.

הכביש נהיה טיפה גלי הרכב מתחיל לקפץ לאין הכר, אין שום תקשורת בין ההגה לנהג פשוט זוועה, 0 דיוק, אפילו למרות המתלים הכל כך רכים שלה מרגישים כל בור בכביש, ובשביל להרגיש נוח בסיסבובים צריכים לקחת אותם במהירות של סמיטריילר.

היה לי קוואליר שנה שלמה, צריכת הדלק נבדקה המון, להגיע ל 1 ל 8 בתוך העיר זה באמת קשה ועומד על כמעט בלתי אפשרי ומסיוני ומנסיון עוד חבר שגר במקום מגוריי בעל רכב זהה.

על מנת למנוע שאלות, הבולמי הזעוזים היו תקינים לחלוטין ונבדקו מהסיבות שתוארו מעלה.

הרכב נתן מחוץ לעיר בנסיעה רגועה מאוד אמנם 1 ל 13 אבל בתוך העיר הצריכה נעה סביב 1 ל 5 ל 1 ל 7

עם מזגן יותר לכיוון 1 ל 5 מבדיקה שנעשתה בשתי רכבים.

• תוכן חדש...