Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו 1000 מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אזור המרכז הוא גדול, אז היכן עדיף?.

בברכה - רפי לין :-)

רפי ספק לו כתובת של שם טוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחבר

מכיון שבעייתך מופיעה רק בשעת עצירה ועמידה במקום,ובשעת האצת המנוע במקום מורידה את הטמפ

הייתי מציע שתגשר את שני חוטי יוניט המאוורר ובדוק, האם תקין?

אם החום יהיה תקין עליך להחליף את היוניט

בדוק את מהירות וכיוון המאוורר ,האם רעש המאוורר הוא כתמול שלשום?

יתכן כי המצנן סתום והליכלוך הגיע עד ליוניט המאוורר ,אך סתימה במצנן של אונו בעל חלילים בעלי קוטר של 10 ממ ,יש לומר די נדיר

יגאל

פורסם

אסי שלום רב!

מחזק את דבריו של חברי יגאל, ובדוק חיווט ליוניט מאוור הנמצא בחלק הקדמי ימני של הרדיאטור בחלק התחתון, יתכן והוא רופף, וגורם להתחממות, ולירידה בסבובי המנוע, ובכך מביא להתחממות יתר בסרק, הגברת הסלד בנסיעה, מעלה מעט את סבובי ננוע המאוורר.

החלף קונקטור ו/או יוניט לפי הצורך.

זאת עשה לפני שאתה פונה למכון רדיאטורים.

בהצלחה

צביקה

פורסם
אהלן צביקה

הפחד שלי הוא שמשהו לא תקין ברדיאטור כ ח איך זה שבנסיעה מהירה בכבי מהיר פתאום הוא לא מוריד את הטמ"פ עד לאיפה שהיא הייתה תמיד כשאין טרמוסטט.?

מעיד על רדיאטור סתום.

פורסם

שלום לכול אלו שעזרו ..

אני מעדכן : בבוקר נסעתי מהר קניתי משאבת מים עלתה לי 120 ש"ח מים ירוקים של פרסטון 30 ש"ח ומין חומר כדיי לעשות פלאש לרדיאטור 20 ש"ח .

ביצעתי פלאש לרדיאטור ..החלפתי משאבת מים עשיתי ניקוז אויר החזרתי את הטרמוסטט והכול נראה יותר בסדר אך עדיין המחוג על קו אחד יותר מהמצע אז שיחקתי טיפה עם הדיסטריביוטור והבאתי אותו למצב הקיצוני ביותר שלו ושמתי לב שזה משפיע על הטמ"פ השאלה היא האם כדיי לי עם שופין להמשיך את המסילה עוד טיפה ????של הדיסטריביוטור.

תודה רבה

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

התחלקת על השכל?? תחזיר למקום ועדיף שתיגש לבעל מקצוע לבצע כוון מדוייק עם מיכשור. כדאי לבדוק את רצועת התזמון שמה היא קפצה ממקומה כי היית אמור להרגיש שינוי לרעה בהתנהגות הרכב עם הזזת המפלג ממקומו.

שאלה, אם אתה משאיר את הרכב לעבוד בסרק עד שהמאוורר עובד כאשר מיכסה הרדיאטור מפורק, האם גולשים המים החוצה?

פורסם

את האמת לא ניסתי זאת...

לנסות ?

מה המשמעיות ?

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם
את האמת לא ניסיתי זאת...

לנסות ?

מה המשמעויות ?

המשמעויות הם שבמקרה של גלישת המים הדבר מעיד על חדירת קומפרסייה למים, מה שמחייב פרוק ראש מנוע.

באונו פייר, במקרים רבים יש טעות של שן או שניים ברצועת הטיימינג, מה שגורם להגבלת אפשרות קידום ההצתה, הגדלת החריץ, במפלג אינה רצוייה, ומומלץ לפרק מכסה טיימינג ולהזיז שן או שנייים ברצועה.

בברכה

צביקה

פורסם

מבחינת טיימינג הכול תקין ...

לא נכנס קומפרסיה למים הכול תקין ראש הוחלף לפניי חודש וחצי

פורסם

על סמך מה אתה קובע שהטיימינג תקין?

דווקא העובדה שהראש פורק לא מזמן, מעלה חשדות, שהעבודה לא בוצעה כראוי! נ.ב- מעיון בהסטוריה שלך בפורום, אני למד שרצועת הטיימינג כוונה ונבדקה על ידי חברי דוד מזר, לאחר שהתברר שקפץ שן, ולכן הרכב לא סחב, וצרך כמות דלק נכבדה, וכן דוד כוון את ההצתה.

לכן אני שואל מדוע שינת את ההצתה שוב, לאחר הכוון של דוד מזר, חברי הטוב?

בברכה

צביקה

פורסם

לאחרונה אנו נתקלים בהרבה מקרים של עבודת שיפוץ ראש שכנראה לא בוצעה כראוי וגורמת לחימום יתר, היעלמות מים ועוד ועוד.

לפותח השרשור, לפני שתפרק ותחליף חצי אוטו לחינם אני מציע שתקפוץ למומחה שיאבחן מה הבעיה או שלפחות תנסה להית עקבי וללכת אחרי ההמלצות של בעלי המקצוע בפורום.

פורסם

אביב וצביקה היקרים ...

דבר ראשון בשבילך צביקה ... הרבה פעמים וכן אני אומר הרבה פעמים במכוניות שאין סכנת פגישה בין השסתום לצילנדר אפשר לשחק שן אחורה או שן קדימה בטיימינג ואז לשחק אם הקידום \איחור הצתה. זה מה שעשיתי ועכשיו המצב הוא נפלא ... מכול הבחינות (זה בוצע בגלל שהמנוע התחיל לעבוד כמו דיזל אחריי שהוצאתי את הפתח מהסווי"ץ)

עכשיו אביב לפניי חודש וחצי בוצע ראש מנוע שאני עשיתי אותו בידיים שלי ..וזה נראה דיי בסדר ותאמין לי שאני לא ממש הולך להחליף כול חלק באוטו בגלל התחממות קטנה .

ועכשיו אני יעדכן לגביי האוטו הוחלפה משאבת מים והטמ"פ באמת ירדה עד קו אחד מעל לחצי ..

בוצע פלאש לרדיאטור ולא עזר ..

אז הוצאתי את הרדיאטור הלכתי לקנות חומר של סנו שממיס אבנית 4 ליטר עלה לי 45 ש"ח באונו שניי הפתחיי רדיאטור באותו צד אז לא הייתה בעיה לשפוך פנימה לחכות 5 דקות לטלטל אותו טיפה ומה שייצא משם הייה סיסו ושימחו ., הרדיאטור נשטף לאחר מכן במים מתוקים הוחזר למקום בוצע מילוי וניקוז אויר ועכשיו הוא לא מגיע לחצי הוא קו אחד מתחת ...

תודה לכולם ..

פורסם

מה שטענו מההתחלה רדיאטור סתום.

שמח שנפתרה התקלה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
המשמעויות הם שבמקרה של גלישת המים הדבר מעיד על חדירת קומפרסייה למים, מה שמחייב פרוק ראש מנוע.

באונו פייר, במקרים רבים יש טעות של שן או שניים ברצועת הטיימינג, מה שגורם להגבלת אפשרות קידום ההצתה, הגדלת החריץ, במפלג אינה רצוייה, ומומלץ לפרק מכסה טיימינג ולהזיז שן או שנייים ברצועה.

בברכה

צביקה

אצלי באונו אם אני משאיר את הפקק של הרדיאטור פתוח עד להתחלת פעולת המאוור אז קצת לפני שהמאוור פועל המיים קצת גולשים ואז המפלס שלהם טיפה יורד ואז המאוור מתחיל לפעול

וממש לא נראה לי שזה מעיד על ראש מנוע גם לפי הביצועים וגם לפי זה שהאוטו כמעט ולא אוכל שמן וגם לפי זה שאין טחינה בשמן.

פורסם

קוואסקי שלום רב!

ברשותך אחדד את דברי:

עם פתיחת המכסה רדיאטור באונו פייר , יש לדאוג שמפלס מי הקירור, לא יהיה גבוה מדי, על מנת שיאפשרמקום למי

קירור להעלות במקצת , אך לא לגלוש, מכיוון שמים שרותחים תופסים נפח, ומערכת הקירור באונו פייר היא מערכת סגורה,

מי הקירור מסתחררים עם הגברת הסלד, בגלל פעולת הסחרור של משאבת המים, אך לא אמורים לגלוש.

יש להקפיד למלאות מי קירור עד לגובה המצויין, על דפנות הרדיאטור. ובמקרה של מעבר מים דרך אטם הראש, מים יעברו לתא השריפה, יהפכו לקיטור, ויפלטו מצינור הפליטה, בצורת אדים לבנים.

המקרה של אסי, הוא מקרה קלאסי של התחממות יתר, בגלל קירור לא יעיל(רדיאטור סתום), נקוי הרדיאטור והחלפת משאבת המים , שיפרו את יעילות הקירור, והטמפרטורה ירדה לטמפטורה סבירה.

לאסי: לא ציינת האם החזרת את התרמוסטט, והאם הוספת מי קירור, ולא מי ברז לאחר שטיפת הרדיאטור?

ללא קשר לפגיעת השסתומים בבוכנה, שאינה אפשרית, באונו פייר, עליך להקפיד על הרכבת חגורת הטיימינג לפי הסימן, ובכך תאפשר כוון יעיל יותר ואפשרי למפלג.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...