Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה.

שמי מתן.

בעוד כמה ימים אני יקבל סאב kicker l7, ורציתי לדעת איזה מגבר יתאים לו.

אני מחפש במחיר הכי נמוך אבל שיספק את הסחורה.

תודה מראש.

מתן.

פורסם

אמרתי שתעזרו לי למצוא מגבר שיהיה מספיק חזק ואיכותי ושיצליח "להרים" את ה-L7

במחיר כמה שיותר זול

מה שיראה לי הכי נורמלי אני יקנה פשוט

ות'אמת עוד לא קיבלתי אותו, אני רק יודע שיש לו 2 סלילים לא יודע כמה אום

תודה מראש

פורסם

קנית L7 ואתה רוצה מגבר זול?

קנית אותו ליופי ? כי במקרה שתשים אותו על סתם מגבר אתה לא תרגש שקנית l7 (גם לא הרחוב שלך)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם אצלי יש את הסאב הזה.קניתי מהבחור הנ"ל את המגבר הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154376&highlight=1200.1 , תתקשר אליו יש לו עוד מגבר אחד חדש שהוא לא מכר אותו. במחיר כזה לא תמצא משהוא יותר טוב לסאב הזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עם אין לך תקציב גדול אז אתה חייב לקנות משהו יד שנייה.

כי עם אתה תחבר אותו לסתם מגבר לא קשור, אז אתה תשמע בהתאם.

חשוב שהמגבר הייה חזק ושירד ל2HOM

כך אולי תוכל למצוא מגבר שיספק אותך.

• תוכן חדש...