Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים המנוע שלי מאד מגמגם בדקות הראשונות של הנסיעה (עד שהטמפ' מגיעה לאזור שליש סקאלה. כשתיים שלוש דקות). הסל"ד לא יציב לפעמים אפילו נכבה המנוע בשניות הראשונות אחרי ההתנעה. וכשהמחשב מתחיל להתערב הוא מעלה סל"ד לפעמים יותר מדי (בין 1500 ל- 2000 :shock: ) אם במצב של סל"ד גבוה אני מכבה מנוע ומדליק הוא חוזר למוטב.

בשני מקרים נדלקה נורית "בעיה במע' הזרקה/הצתה" (ע"פ ספר הרכב) לשתי שניות ונכבתה.

שלושה ארועים היו סמוכים לתחילת התופעה.

1. ארועי ההתחממות שנבעו מבעית טרמוסטט שהוחלף.

2. שימוש ב-BG44K במינון עדין : הוספה על מיכל מלא ושני דילולים (תדלוקים) בחצי ואח"כ ברבע מיכל.

3. הוספת קילו וחצי שמן LM 10W40.

הניחושים שלי הם בכיוון של בעיה במערכת הזרקה עקב שימוש ב 44K.

או שחישן כלשהו מזייף וחשיבותו באה ליידי ביטוי במנוע קר בעיקר.

אגב כשהמנוע מתחמם העבודה שלו עגולה. לגבי הסחיבה אני לא בטוח נראה לי שבעקבות השימוש ב-44K זכורה לי תגובת דושה טובה יותר (כשהייתי עם התוסף) אבל זו תופעה ידועה אז קשה לי לומר בודאות אם יש או אין שינוי בסחיבה. אבל גם אם יש זה לא דרמטי.

אשמח לקרוא מה אתם חושבים אם יש לכם נסיון דומה או אם יש לכם הערכה של מקור הבעיה ודרכי טיפול מומלצות.

פורסם

כנראה מדובר חיישן טמפ' אוויר יניקה תקול - (עלות של 80 ש"ח) אותו אחד שהברגת על צינור הגומי שמקשר בין הראם אייר למצערת.

* תוספת , יתכן גם שהמאפ סנסור בשלבי גסיסה, לבדוק קודם כל את האופציה הראשונה (זולה יותר)

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
כנראה מדובר חיישן טמפ' אוויר יניקה תקול - (עלות של 80 ש"ח) אותו אחד שהברגת על צינור הגומי שמקשר בין הראם אייר למצערת.

* תוספת , יתכן גם שהמאפ סנסור בשלבי גסיסה, לבדוק קודם כל את האופציה הראשונה (זולה יותר)

ואללה אני נזכר שבמוסך כשהחליפו לי את הטרמוסטט הוא קצת שיחק שם באזור כדי להזיז את הראם אייר הצידה. כנראה שהוא הספיק לגרום נזק לפני שהזזתי אותו הצידה וטיפלתי בזה בעצמי ובעדינות הראויה.

אני אדאג לעניין ואעדכן.

אגב איפה לקנות? ז'אן?

• תוכן חדש...