Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיף לא לשרוף גשרים , אתה לא יכול לדעת מתי תצטרך המלצה ו/או את המעסיק שעזבת. גם סיום עבודה עדיף שיהיה ברוח טובה , הרושם האחרון לא פחות או אולי אפילו חשוב יותר מהרושם הראשוני.

אתה מדבר על המלצה כיאלו מדובר במשרד ראש הממשלה,

כולה שירות לקוחות,

בעבודות מסוג זה[מזדמנות], אף אחד לא מחפש המלצות, או וותק, בסה"כ רוצים עובד שלא יברח להם תוך 4 חודשים.

----

פורסם

צביקה- 8 חודשים התחייבות זאת לא התחייבות דרקונית כלל.

בואו נכנס לפרופורציות.

אתה מכשיר עובד ומשקיע בו ולפי החוק גם משלם לו על התקופה הזו ואז לחר סיום תקופת ההכשרה הוא "נזכר" במגוון סיבות למה הוא לא יכול לעבוד.

אז שישלם קנס הוא ילד גדול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמת שאפשר בקלות להתחמק מהקנס הזה. לפי החוזה הם מורידים לך את הקנס מהמשכורת האחרונה שלך. חבר מאוד טוב שלי בתחילת החודש הודיע שהוא מתפטר (לפני תום ההתחייבות), ואז הודיע שהוא חולה וניצל את ימי החופש שלו במלואם. אז נכון שהוא לא קיבל משכורת על התקופה, אבל בינתיים הוא התחיל לעבוד בעבודה אחרת וגם לא גבו ממנו את הקנס.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לפי מה שאני הבנתי אם מפטרים אותך לא לוקחים ממך את הקנס, רק במקרה ואתה מחליט להתפתר.

כי מי לא יסכים ללכת לשבת באיזה קורס לקבל על זה כסף וישר אם תחילת העבודה המעשית להתפטר!

מה כן אני עובד בתקשוב וישנה התחייבות וההתחייבות הזאת בהחלט באה רק כדי שהנציגים לא יעזבו מהר.

בהתחלה היא הייתה שנה אחר כך חצי שנה ועכשיו ירדה לשלוש חודש!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...