Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכון ביבוא פנסים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר הרבה בדיקה בנושא והחלטה על דגם ספציפי.

הוחלט לבדוק את העיניין של יבוא של הפנסים לרכב שלי.

אני יודע שיכול להיות מצב שבמכס יבקשו אישור ממשרד התחבורה על שיחרור הפריט,

אך איני יודע עד כמה זה הרלווני.

רציתי לשאול אתכם האם קיים סיכוי שמשרד התחבורה לא יאשר לי את שחרור הפנסים?

ועד כמה זה יכול לקראות?

נ.ב הפנסים הם חדשים המתאימים לדגם רכב ספציפי.

בתודה,

תומי

פורסם

יש סוכוי שלא תקבל אישור או תקבל איזה קנס בכל מקרה עדיף לך לגשת למשרד התחבורה ולנסות לקבל אישור מראש !

אפשרות שניה תקנה את הפנסים מאחד היבואנים בארץ בסופו של דבר זה יעלה לך יותר בזול תאמין לי !!!

אם יש לך איזה שאלה נוספת צור איתי קשר בפרטי .

נתן

פורסם

לא חושבת שתהיה לך בעיה להכניס את הפנסים לארץ.

מצורף לך שירשור שליאור ממועדון ה 5 פתח לפני מספר שבועות בנושא.

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165052

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה ליטל ונתן על התגובות.

אנסה לבדוק את הנושא דרך משרד התחבורה ולקבל אישור מראש(למרות החוסר בחשבונית).

לקנות אצלי יבואנים זה לא תמיד יותר זול אלה לרוב יקר פי כמה וכמה.

בכל זאת מדובר בקורולה 96 ואני בספק שיבואן בכלל מיבא פנסים כאלה.

וליטל קראתי את השרשור הזה עוד מלפני זה ועדיין הנושא אינו ממש ברור, מכייון שאי אפשר לדעת איזה פריטים יאשרו.

ואני מעדייף לא לקחת סיכונים במיוחד שמדובר בכמה מאות דולרים.

מצורפת תמונה של הפנס:

7485.jpg

פורסם

לא צריכה להיות בעיה בכלל.

צריך את החשבונית ששילמת, ולפקסס את המסמך לכתובת המצורפת.

מתוך ניסיון לא מעכבים, רק חשוב מאוד כאשר החלקים מגיעים לגשת כמה שיותר מוקדם ולשחרר אותם על מנת שהם לא יוחזרו לשולח.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יכולה להיות לך בעיה גדולה אם הפנסים בעלי תקינה אמריקאית ולא מתאימים לתקינה האירופאית (אלומה סימטרית/א-סימטרית)

בדוק את העניין.

רוב הפנסים בEBAY מתאימים לשוק האמריקאי בלבד!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...