Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברמקול דיי מפלצתי 600W 200RMS

מכיון שהרמקול מאוד גדול מבחינת עומק

אין אפשרות למקם אותו במגש האחורי של הרכב מכיוון שהוא פשוט לא ייכנס ( נוגע בסאב )

המיקום הולך להיות בצידי הרכב במושב האחורי.

השאלות שלי .. איך לחשב נפח רצוי ?

איפה אני קונה פיבר ?

איך עובדים עם פיבר ?

איזה חומר מכסה את הפיבר לפניי הצבע ?

באיזו זוית למקם את הרמקול ?

וכמה זה הולך לעלות לי ?

תודה לעונים ומיותר לציין שכבר חפרתי בפורום לפני הצגת השאלות ..

פורסם

רוב הרמקולים 6X9 מיועדים לנגן כ FREE AIR ,ללא מסך,ללא תיבה.כך שתיבה תחנוק אותו .מצד שני לשים רמקול כזה עם סאב באותו נפח גם כן טיפשי כי אז סאב יחנוק אותו.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני מכין את התיבה לא אטומה.. כלומר עם פתח יציאה לאוויר..

הרעיון הוא יותר לבנות בית לרמקול בשביל לפתור את בעית המיקום שלו ..

מישו יכול לעזור ?

פורסם

אולי פשוט הגבהה...

אני מבין שיש לך מקום ל 6*9 מאחורה אבל כאשר אתה מכניס אותם הם נוגעים בסאב .

פשוט מאוד לך לנגר , תבקש עץ MDF 10" על 7" למשל עם עובי של 5ס"מ ( או כמה שאתה צריך בשביל שזה יהיה מעל הסאב)

תעשה בזה חור ל6*9 ושים אותה מעל החורים הרגילים שכבר קיימים .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אין אפשרות למקם אותו במגש האחורי של הרכב מכיוון שהוא פשוט לא ייכנס ( נוגע בסאב )על איזה רכב מדובר

המיקום הולך להיות בצידי הרכב במושב האחורי.אם אתה מתכנן שהתיבה תיהיה פתוחה זה אומר שאתה צריך לחתוך את הפלסטיקים בצדדים, לא רעיון טוב ביכלל

השאלות שלי .. איך לחשב נפח רצוי ?אמרת תיבה פתוחה FREE AIR

איפה אני קונה פיבר ?מאיפה אתה

איך עובדים עם פיבר ?לאט ובעדינות http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/22-10-2002-DIY-Dash-Podiums.html

איזה חומר מכסה את הפיבר לפניי הצבע ?בונדו חומר פחחים

באיזו זוית למקם את הרמקול ?לזוית שנישמעת לך הכי טוב

וכמה זה הולך לעלות לי ?לא אמור לעלות הרבה

בהצלחה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
בהצלחה

dimsam כתב:

אין אפשרות למקם אותו במגש האחורי של הרכב מכיוון שהוא פשוט לא ייכנס ( נוגע בסאב )על איזה רכב מדובר

המיקום הולך להיות בצידי הרכב במושב האחורי.אם אתה מתכנן שהתיבה תיהיה פתוחה זה אומר שאתה צריך לחתוך את הפלסטיקים בצדדים, לא רעיון טוב ביכלל > חשבתי להכין בניה שבה כבר יהיה פתח..

השאלות שלי .. איך לחשב נפח רצוי ?אמרת תיבה פתוחה FREE AIR > אז אני מבין שנפח הוא לא רלוונטי אם היא פתוחה..

איפה אני קונה פיבר ?מאיפה אתה > איזור תלאביב

איך עובדים עם פיבר ?לאט ובעדינות http://www.autosound.co.il/main.asp?...h-Podiums.html

איזה חומר מכסה את הפיבר לפניי הצבע ?בונדו חומר פחחים > איפה קונים ?

באיזו זוית למקם את הרמקול ?לזוית שנישמעת לך הכי טוב > נשמע הגיוני

וכמה זה הולך לעלות לי ?לא אמור לעלות הרבה > ובכול זאת כמה כסף להכין ?

פורסם
אולי פשוט הגבהה...

אני מבין שיש לך מקום ל 6*9 מאחורה אבל כאשר אתה מכניס אותם הם נוגעים בסאב .

פשוט מאוד לך לנגר , תבקש עץ MDF 10" על 7" למשל עם עובי של 5ס"מ ( או כמה שאתה צריך בשביל שזה יהיה מעל הסאב)

תעשה בזה חור ל6*9 ושים אותה מעל החורים הרגילים שכבר קיימים . אין מצב.. גם הזוית של החלון האחורי לא מאפשרת וגם אני לא מעוניין בחשיפה \לשמש\גנבים\אוסתאם חומדי צאן..אבל בכל זאת תודה על הרעיון ..

יעקב

.............................

פורסם

לא מבין מה הבעיה ?

איך זה יפגע בחלון , 5 ס"מ כבר פוגעים בחלון ? לא נשמע הגיוני .

חשיפה לשמש וכו', לא תהיה מכיוון שיש לרמקולים מגנים . ואם זה לא מספק אותך למרות שזה מספק יופי אתה יכול להסיף עליהם חתיחת בד , אבל אם אתה לא רוצה את העניין ככה אז זה כבר משהו אחר , דע לך שזה אפשרי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
לא מבין מה הבעיה ?

איך זה יפגע בחלון , 5 ס"מ כבר פוגעים בחלון ? לא נשמע הגיוני .

חשיפה לשמש וכו', לא תהיה מכיוון שיש לרמקולים מגנים . ואם זה לא מספק אותך למרות שזה מספק יופי אתה יכול להסיף עליהם חתיחת בד , אבל אם אתה לא רוצה את העניין ככה אז זה כבר משהו אחר , דע לך שזה אפשרי .

יעקב

למה אף אחד לא יכול לענות לעניין ??.. אני יודייע שהכל אפשר.. אבל החלטתי שאני ממקם את האלמנטים בצידיי המושב האחורי..

פורסם

אז תגיד שאין סיבה לכך שאתה רוצה למקם אותם בדלתות האחוריות.

יהיה לך קשה לעשות את זה , אתה צריך לתת להם מקום פתוח הם עובדים על FREEAIR מה שקורה הוא שאתה צריך לעשות חיתוכים בדלת ל 6*9 ולא למסגר אותם בתוך תיבה !

בקיצור זה מאוד מסובך אני לא יודע אם כדי לך בכלל להיכנס לזה .

יעקב

פורסם

איך המגנט פוגע בתיבה של הסאב?איזה סאב יש לך? L7 תיבה פתוחה?!

תקרב את הסאב קדימה לאחורה של המכונית, אבל אני לא מבין למה אתה רוצה הסאב סתם ידחוף להם אויר,

רק בדלתות וזה סיפור

• תוכן חדש...