Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי רכב לנסר שנת 2000 עם רדיו טיפ ואני מעוניין להחליף את הרדיו טיפ לרדיו דיסק שתמוך בMP3 .

התקציב זה 700 בערך זה יכול להיות קצת יותר אני רוצה שהייה טוב ואמין עם אכיות שמיעה טובה

אם מישהו יול לתת לי שמות של מוצרים טובים אני ישמח כי אני לא מבין בדברים האלה בכלל

תודה מראש

פורסם

קח את - Pioneer DEH-3950 או את 3900 שתיהן בערך ב700-800 שקל...ומהמחיריםה אלה זה מה שתוכל להביא,אחלה מערכת שנותנת לך המון יחסית למערכת בשווי כזה.

אי בכוונה אומר תפיוניר כי איתם יש לי נסיון,לדוגמא קנווד שזהה לה במפרט לא אהבתי כמו שאהבתי תפיוניר,ולדעתי תלך עליהם,יש לי 4 חבריםש הביאו אותה ומאוד מרוצים חיברו מגבר בנוסף ורמקולים והכל עובד בלי בעיות.איכות טובה.

אם אתה צריך שאני ישלח אותך למישו שיעשה לך מחיר תגיד לי מאיפה אתה,אם אתה מהאיזור זה יוכל לעזור

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

אני דווקא לא ההיתי ממליץ על הסידרה 3 של פיוניר שמעתי מכמה מתקינים שיש לסדרה הזאת בעיות כלשהם אין לי מושג איזה והאם זה נכון אבל זה מה שנאמר

מה גם חבר שלי קנה גם מסדרה 3 (הדגם המדוייק הוא 3950 אם אני לא טועה) והוא שלח כבר פעמיים את המכשיר לתקיון המכשיר שלו בן שנה וקצת אז אולי יש משהו בדבר המתקינים

אני אישית אין לי ניסיון איתו לכן כל הנאמר זה לפי אנשים אחרים

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה על ההמלצה יש לי שאלה בקשר למכשיר האחרון הוא יעבוד טוב (אכות סאונד) גם בלי מגברים וסבאים וכול אלה

פורסם
תודה על ההמלצה יש לי שאלה בקשר למכשיר האחרון הוא יעבוד טוב (אכות סאונד) גם בלי מגברים וסבאים וכול אלה

המכשיר יעבוד מצויין, מגברים זה כדי להגביר את הרמקולים לא את הרדיודיסק.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

המכיש רהזה כמוש רשום באתר ההוא ב850 שקל...זה מחיר קטלני!

פה בחדרה את ה 3950 ימכרו ביותר...

אחלה מחיר לדעתי..זול וטוב

ומבחינת המערכת הזאתי

אין מה לדברר היא עוברת את כל הסדרה 3 ברמה אחת לפחות.לא ידעתי שהיא מגיע לתקציב שלך בגלל זה לא הצעתי

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

• תוכן חדש...