Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בלוח זמנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני צריכה להגיע השבוע מהרכבת בתחנת תל אביב האוניברסיטה לרחוב הברזל 6,יש למישהו מושג אם 20 דקות יספיקו לי כדי לתפוס מונית ולהגיע לרחוב הנ"ל?

פורסם

מבטיח לך שלא. לא בגלל הפקקים בתל אביב, כי את האמת זה לא כזה רחוק, אשכרה נסיעה ישר וזהו, כל נהג מונית יכול לעשות את זה בפחות מרבע שעה וגם זה במקרה רע. הבעיה היא עם הרכבת. אין שום סיכוי בעולם שהיא תגיע בשעה שכתובה. זאת המלצה בלבד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
ערב טוב,

אני צריכה להגיע השבוע מהרכבת בתחנת תל אביב האוניברסיטה לרחוב הברזל 6,יש למישהו מושג אם 20 דקות יספיקו לי כדי לתפוס מונית ולהגיע לרחוב הנ"ל?

הברזל זה לא ברמת החייל? אם כן- 20 דקות לא יספיקו לדעתי, בעיקר בגלל האיחורים בלו"ז הרכבות...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אוקיי תודה לכולם,אני אקח את הרכבת שמגיע ב7 ארבעים,מקווה שזה יסתדר, ועוד שאלה קטנה, יש לכם מושג כמה המונית צריכה לעלות?

אחת שלא יודעת מה זה לנסוע במונית...

פורסם

תפעילי מונה.. הכי פשוט. אני מאמין שנסיעה כזו לא תעבור יותר מ-40 ש"ח בהגזמה.

אם אני זוכר נכון את גרה במעלות נכון? קחי איתך ספר/מוזיקה לנסיעה ברכבת, זה הולך להיות סיוט.

פורסם
תפעילי מונה.. הכי פשוט. אני מאמין שנסיעה כזו לא תעבור יותר מ-40 ש"ח בהגזמה.

אם אני זוכר נכון את גרה במעלות נכון? קחי איתך ספר/מוזיקה לנסיעה ברכבת, זה הולך להיות סיוט.

כן אני ממעלות,ותודה על ההמלצה על הספר,סוף סוף יהיה זמן פנוי לקרוא...

אני גם ככה אפעיל מונה כי אני נוסעת בשביל התמחות לעבודה ויצטרכו להחזיר לי את הנסיעות, לפחות את רובן

אבל 40 ש"ח זה יותר מכרטיס ברכבת,ואני עוד אצטרך הלוך וחזור... :cry:

פורסם

אם את מחפשת לחסוך בעלויות את יכולה לרדת בתחנת בני-ברק וממנה לתפוס אוטובוס או אפילו ללכת ברגל (זה משהו כמו 10-15 דקות הליכה עד לתחילת רחוב הברזל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בשביל להגיע ברכבת מנהריה לבני ברק, זה די סיבוך. החלפה בבינימינה (ויש מצב בעוד תחנה, אני לא בטוח) לא שווה את זה בכלל.

סשה, בחזרה משם קחי אוטובוס, 5 שקל את מסודרת.

פורסם

למה בבנימינה? מנהריה לת'א, ואז עולים על הרכבת לכיוון כפר סבא, ויורדים בבני ברק.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מתחנת האוניברסיטה עד לרח' הברזל זה משהו כמו... 15 דקות הליכה :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מתחנת האוניברסיטה עד לרח' הברזל זה משהו כמו... 15 דקות הליכה :roll:

הלכתי את זה פעם ביום כיפור, ואני די בטוח שזה יותר. רק הקטע שבין הלונה-פארק למנהרה שבכניסה לאזור התעשייה זה איזה 10 דקות הליכה בקלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...