Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שמה שאני מחפש זה ככה

• רכב מעל לשנתון 2000-2001.
  • אמין וחזק.
  • אוטומתי.
  • נראה טוב.
  • מתאים לצעירים. (מבחינת מראה ואחזקה)

תודה רבה מאוד לעוזרים, ד"א רציתי לדעת אם סיאט איביזה בשנתון 2000-2001 שמורה תכנס בתקציב שלי?

מה אתם ממליצים לחפש?

תודה מראש.

פורסם

קיבלתי הצעה מטרייד אין ישיר (בחולון)

גולף שנת 2000 אוטו' 44 אלף, שסי בהתחייבות.

מה דעתכם? (זה לא זול מדי?)

פורסם

אתה יכול למצוא אחלה פונטו ספייס אוט' בתקציב הזה.

יש הרבה מבחר כך שתוכל למצוא רכב עם נתונים טובים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא כ"כ מתחבר לפונטו,

ראיתי בלוח פוקוס המון מכוניות (הקטע שזה ממגרשי טרייד אין לרוב), יש שמה סיאט איביזה שעברה 100 אלף קילומטר, שנת 2003 מנוע 1.4 ב42 אלף, זה יחסית זול, הבעיה שלי שהיא ידנית ואני מחפש אוטו', אבל זה נראה כמו ממש מציאה, למרות הקילומטרז' הגבוהה יחסית.

אשמח לקבל טיפים ועצות נוספות, תודה.

פורסם

הייתי ממליץ לך לא ללכת על מגרשים וכל סוגי הדרים האילו למרות שיש חברות שהם יחסית אמינות.

אבל אם אתה כבר הולך אז תבדוק טוב טוב את האוטו עם מישהו שמבין ומכיר את הבעיתץ של סוג האוטו שאתה בודק.

ובשום אופן אל תלך למכון בדיקה שלהם או תסתמך על בדיקה שהם יראו לך אלה לך רק למקום שאתה סומך עליו.

פורסם
הייתי ממליץ לך לא ללכת על מגרשים וכל סוגי הדרים האילו למרות שיש חברות שהם יחסית אמינות.

אבל אם אתה כבר הולך אז תבדוק טוב טוב את האוטו עם מישהו שמבין ומכיר את הבעיתץ של סוג האוטו שאתה בודק.

ובשום אופן אל תלך למכון בדיקה שלהם או תסתמך על בדיקה שהם יראו לך אלה לך רק למקום שאתה סומך עליו.

יש באינטרנט מקום עם המלצות על מגרשים כאלו? איך אני אדע מאילו מגרשים להמנע?

פורסם

באופן כללי מגרשים זו בעיה. יש יתרון יחסי לקניה מטרייד-אין של היבואן, שמכיר את הרכב וגם נותן אחריות (למרות ששמעתי גם על נפילות). לאוטוסנטר יש מוניטין טוב, מניסיון שלי ושל אחרים כאן בפורום.

פורסם
באופן כללי מגרשים זו בעיה. יש יתרון יחסי לקניה מטרייד-אין של היבואן, שמכיר את הרכב וגם נותן אחריות (למרות ששמעתי גם על נפילות). לאוטוסנטר יש מוניטין טוב, מניסיון שלי ושל אחרים כאן בפורום.

מה עם משה סיקטס? מישהו מכיר מגרשי טרייד אין באיזור ראשל"צ - חולון והסביבה שמומלץ לרכוש מהם?

פורסם
מה עם משה סיקטס? מישהו מכיר מגרשי טרייד אין באיזור ראשל"צ - חולון והסביבה שמומלץ לרכוש מהם?

אתה מתכוון לשלמה סקיסט, הבעלים של אחד מציי הרכב הגדולים בישראל, קבוצת שלמה(ניו קופל בבעלותו גם כן).

איזור ראשל"צ-חולון שורץ בסוחרים ערמומים, שרצוי להתרחק מהם.

אגב, למה לרוץ לקנות במגרש? תתאמץ קצת ותמצא פרטית .

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אתה מתכוון לשלמה סקיסט, הבעלים של אחד מציי הרכב הגדולים בישראל, קבוצת שלמה(ניו קופל בבעלותו גם כן).

איזור ראשל"צ-חולון שורץ בסוחרים ערמומים, שרצוי להתרחק מהם.

אגב, למה לרוץ לקנות במגרש? תתאמץ קצת ותמצא פרטית .

אני פשוט לא מוצא פרטית בתקציב שלי, והמחירים במגרשי הרכב ממש מפתים, ממה צריך להזהר בידיוק? בדיקה לא מכסה הכל?

פורסם

מסם עם מה שנאמר מעלי, תתאמץ ותמצא מפרטי ולא מגרש.

ולשאלתך אז מגרשים של אנשים פרטים סדר"כ הם הבעייתים ביותר, הנורמלים יותר זה מה שכתבו כבר מעלי מגרשי טרייד אין שנותנים גם אחריות על הרכב, למרות שגם שם אפשר ליפול ויש גם מגרש של צ'מפיון מוטור מניסיון של כמה שאני מכיר שקנו שם הם גם טובים .

אבל שוב נראה לי שעדיף להתאמץ ולמצוא מבן אדם. בהצלחה.

פורסם

אתה אוהב איביזה- תחפש ביד2 פרטית.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=256&FromYear=2001&UntilYear=2002&Hand=2&Auto=1&fromPrice=40000&untilPrice=45000&Info=

אל תתקרב למגרשים כי יש יותר מדי ממה להיזהר (מס. קילומטרים הורד, תאונות שהוסתרו , תרגילי עוקץ וכו..)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה אוהב איביזה- תחפש ביד2 פרטית.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=256&FromYear=2001&UntilYear=2002&Hand=2&Auto=1&fromPrice=40000&untilPrice=45000&Info=

אל תתקרב למגרשים כי יש יותר מדי ממה להיזהר (מס. קילומטרים הורד, תאונות שהוסתרו , תרגילי עוקץ וכו..)

תודה רבה על כל התגובות, אם אני לוקח מכונית לבדיקה שסי וכל מה שמסביב, יעלו על זיוף קילומטרז' תאונות שהוסתרו וכל בעיה אחרת שעלולה להיות במכונית לא? אם המכונית תעבור את הבדיקות והמחיר טוב כדאי לקנות?

פורסם

תבין , אם הרכב במצב טוב ואין שום "מוקש" אין גם סיבה שהרכב יגיע למגרש ולא ימכר ע"י הבעלים .

אבל אם בכל זאת (למרות כל ההזהרות ) אתה קונה ממגרש:

1. לוקח את הרכב למכון בדיקות שאתה בוחר ורחוק מהמגרש .

2. בודק במשרד הרישוי עיקולים, שיעבודים, בעלים קודמים .

3. משלם רק ביחד עם החלפת בעלות .

אין שום דרך לבדוק האם קילומטראז' הורד או לא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תבין , אם הרכב במצב טוב ואין שום "מוקש" אין גם סיבה שהרכב יגיע למגרש ולא ימכר ע"י הבעלים .

אבל אם בכל זאת (למרות כל ההזהרות ) אתה קונה ממגרש:

1. לוקח את הרכב למכון בדיקות שאתה בוחר ורחוק מהמגרש .

2. בודק במשרד הרישוי עיקולים, שיעבודים, בעלים קודמים .

3. משלם רק ביחד עם החלפת בעלות .

אין שום דרך לבדוק האם קילומטראז' הורד או לא.

תודה רבה, אני אעדכן כאן בקשר לרכב, אתה יכול להמליץ לי מה כדי לחפש? מה דעתך על סיאט איביזה בשנתון 2001-2002 מבחינה מכנית - מראה?

• תוכן חדש...