Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא בא להשוות K2P לאוטופיה או אבסולוט של ג'נסיס, אבל מדובר ברכיב מעולה סה"כ שניתן להרכיב בעזרתו מערכת SQ יפה מאוד.

טוויטרים של פוקל - ידוע בנוגע לעוצמה שלהם ובגלל זה אני גם לא אוהב אותם, אמנם, עם הגברה וכוון מתאים ניתן להוציא מהם בקלות תוצאות מאוד יפות. כאן אני לא מסכים אתך . יש שתי גישות לSQ , אחת אומרת פירוט מקסימאלי , והשניה אומרת שמיד חם יותר חשוב מאליפות העולם בפירוט , בד"כ זה הולך על בחירת הטוויטר אם הוא משי או מתכתי . אבל כשחברה הולכת ונותנת טוויטר מתכתי שהוא יותר "צרחן" וצריך לעבוד איתו שישמע היטב . אזי הבעיה היא בחברה , ולראיה קח את הטוויטרים של סיז ו/או של ריינבואו

אני יודע שפוקאל נהנית ממוניטין ואהבה גם בשוק לרכב וגם בשוק הבייתי , אבל עדיין לדעתי לשים אותה יותר מאשר חברה בינונית מינוס זה טעות . מה עוד שיש המון טוויטרים שעולים אפילו פחות מהבריליום שלה ועובדים יותר טוב (אקיוטון למשל )

ברור לי שמדובר כאן בנושא פילוסופי אבל אלו הם עדיין רכיבים איכותיים, אפילו איכותיים מאוד.

לפותח הת'רד - נראה לי שהמסר הכללי ברור, אבל תראה מה התחלת...:lol:

אפרופו - אני לא מחפש מערכת שלא מוסיפה טעם לצליל, אני אוהב הרבה צבע חם במערכת שלי ואני לא בהכרח מחפש נאמנות למקור.

ולגבי האילייט - אני לא חושב שהבאס שלהם כל כך חם כמו שהוא פשוט "נכון" מבחינתי - ובסופו של דבר מה ששינה את זה אצלי היה בעיקר החלפת מגבר - אבל אני ממש לא רוצה להכנס לזה.

המחלקה שלך של SQ , של אלו שרוצים שישמע טוב ולא כ"כ משנה להם אם זה נשמע נאמן למקור היא מחלקה די גדולה , אבל יש גם מחלקה של אנשים שחושבים שנאמנות למקור זה הכי חשוב .

העניין הוא שאלו שחושבים שנאמנות למקור זה הכי חשוב , הם אלו שיכולים גם להשיג דיסקים/תקליטים באיכות כזו שתוכל לשמוע נאמן למקור בלי לסבול . כי המון דיסקים של מוסיקה שהיא יותר מיינסטרים , נעשים במחשבה שהמערכות שינגנו אותה לא יהיו מספיק טובות , ולכן הם "צובעים" את הסאונד עוד באולפן . מוסיקה כלית וג'אז וקלאסית נעשית ונשמעת טוב יותר במערכות שמתוכננות ונבנות לתת נאמנות הכי גדולה למקור

בברכה יהודה

פורסם
עופר, נתת תשובה לשורה שבסוגריים שציטטת

השאלה שלי היא באמת מה הם כבר משנים ועד כמה זה באמת משמעותי, כנראה שנצטרך לפנות לTALK AUDIO בשביל זה

בודאי שיש שינויים , לא צריך ללכת רחוק ולחפש ב TALK AUDIO (לא שיש עם זה פסול) , מספיק להסתכל במפרט של כל רמקול ולראות שהפרמטרים שלו שונים לחלוטין.

אם נסתכל על הוופר 18W אפשר לראות הענות תדרים שונה , VAS שונה , נתוני Q שונים , Fs שונה וכו ..

כל הפרמטרים האלו כמובן משפיעים על הסאונד והשינויים נועדו בשביל להתאים את הדרייבר לסביבה של רכב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...