Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת האם הרוקפורד הנ"ל (שלי), יכול להרים את ה:

של JLW7 או לחילופין את הסטרוקר של סרווין?

אני מדבר על זה שהוא יזיז אותם כמו שצריך...

פורסם

לגבי להזיז אותם או לא - עד שלא תנסה לא תדע.

לגבי כמו שצריך מבחינת SPL - זה סאבים שדורשים מערכת חשמל חזקה ומגבר מאוד חזק ויציב וכשאתה מדבר על מגבר שהוא לא מונובלוק אז תצרוכת הזרם שלך סתם תרקיע שחקים.

אתה צריך מונובלוק או מגבר 2 ערוצים קלאס D למשל סדרת הZX (אם אני לא טועה זה ZX) של קיקר, ה850.2 או ה1200.1 יעשו עבודה יפה מאוד על הסאבים האלה.

אבל מה שבאמת מטריד אותי זה ששמת W7 עם סטרוקר באותו המשפט כאילו שזה כלום.

W7 זה סאב SQ ברמה גבוהה מאוד.

סטרוקר לא מתקרב ליכולות האלו של הW7 אם כי יכולת הSPL שלו ידועה היטב.

לא נראה לי שיצא לך לשמוע אותם עובדים אם אתה אומר כזה דבר.

זה כמו התחרות בין הארנב לצב - רק שמדובר כאן בחתיכת צב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רק שאלתי כדי לדעת מה העוצמה של המגבר שלי מבין?!

יש לי עכשיו W3 ואני רוצה לדעת עם אני ירצה להחליף לW7 עם אני יצטרך מגבר אחר? בגלל זה שאלתי

עד כמה שאני יודע הוא חזק מאוד הוא נותן 800 RMS ב4HOM

פורסם

אם הוא נותן 800RMS ב4 אום אז הוא יחזיק W7 בכיף ומה גם שאתה תחבר את הסאב ב2 אום ככה המגבר יוציא יותר כוח

(נ.ב יש לך מגבר מפצלת הלוואי עליי!)

אורן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אם הוא נותן 800RMS ב4 אום אז הוא יחזיק W7 בכיף ומה גם שאתה תחבר את הסאב ב2 אום ככה המגבר יוציא יותר כוח

אורן

(נ.ב זה לא נאמר מתוך כעס או משהו אלא פשוט להבהיר את דברי אם הם לא הובנו נכון)

גם כאן מה שאני הולך לכתוב זה כי לא הבינו אותך? או כי אתה כותב דברים לא נכונים. ?

ממתי W7. מגיע בגירסה של 2 אום? ואיזה דגם הוא?

ממתי אתה קובע כמה אום אתה תחבר? ואיך אתה קובע את זה?

ולסאב של סליל אחד קבוע! איך?

ולסאב עם כמה סלילים ? איך אתה קובע?

תשובות בסוף

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

תשובות ( למי שקיבל תוצאה של פחות מ8וחצי מתבקש לחזור ולעשות את השאלות שוב )

ממתי W7. מגיע בגירסה של 2 אום? אין דבר כזה! ואיזה דגם הוא? שוב אין דבר כזה

ממתי אתה קובע כמה אום אתה תחבר? מי שקובע זה אתה לפי מה שאתה קונה. קנית סאב של 4 אום. אז יש 4 אום. קנית של 2 אום אז לך 2 אום. וכו. ואיך אתה קובע את זה? לפי סוג הסליל שיש לך. 2/3/4 אום. או עם יש לך מספר אלמנטים. אל ידי צורת החיבור. כמובן בגבולות האופציות שיש לך.

ולסאב של סליל אחד קבוע! איך? לפי הסליל. אין אופציה לשנות!. אתה לא יכול לשנות את ההתנגדות!

ולסאב עם כמה סלילים ? איך אתה קובע? לפי החיבור (טורי מקבילי. סליל אחד או יותר יחוברו)

הבהרה!

ואגב! 8W7. וה10W7 וה12W7. הם סליל בודד של 3 אום!!

רק ה13W7. הוא 2 סלילים של 1.5 אום. ואז אתה יכול לחבר אותו כ 3 אום או כ 0.75 אום!

ורק כדי להיות בטוח הרגע בדקתי לך. קבל קישור לאתר JL

גודל 8

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=1גודל 10

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=5

גודל 12

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=9גודל 13

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=10

טוב. אז מה אתה אומר. אתה מדבר שטויות או לא?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי יש לי אקדח אם אתה צריך .

זו הייתה תגובה כואבת מאוד , על הודעה קטנה של הבחור .

אני אישית חשבתי ורשמתי דברים גרועים מזאת, ויש כאן אנשים (אחד מעצבן במיוחד) שרושמים עוד יותר שטויות .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אוקי אלי אני כותב שטויות וככה בא לי אף אחד לא מאלץ אותך לקרוא את השטויות שאני כותב את התגובות שלך תכתוב למישהו שאכפת לו שיהיה לך יום טוב ושבוע נפלא

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

טוב תקשיבו אין מה לריב פה.....:-o

חוץ מזה אני שמח שיש כאן בפורום אנשים שיודעים הרבה, זה עוזר ובקשר לאילו שסתם ממציעים, אני מבקש לא לבלבל, כי זה חשוב.

זה גם כאב לב.וגם כאב בכיס.

פורסם
אוקי אלי אני כותב שטויות וככה בא לי אף אחד לא מאלץ אותך לקרוא את השטויות שאני כותב את התגובות שלך תכתוב למישהו שאכפת לו שיהיה לך יום טוב ושבוע נפלא

אתה יודע מה הבעיה?

שאת מה שאתה כותב. אנשים קוראים. ועם מה שאתה כותב לא נכון. אתה מטעה אותם. ואתה גורם להם ללמוד טעויות.

ולהבין דברים לא נכונים. וזה כדור שלג.!

אז זה אתה רוצה לא רוצה ללמוד. חבל לך. והפסד לא גדול. אבל זה שאתה מטעה אחרים. זה בעיה

יום טוב.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

זה שככה בא לך זה טוב ויפה. אבל תעשה את זה בפורום אחר, כי אתה סתם מטעה אנשים.

ואם לא אכפת לך, עדיף לכולם שאחד כמוך לא יהיה פה, והיה עדיף אם היו מעיפים אותך לצמיתות.

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

אלי זה לא שאני לא רוצה ללמוד פשוט התגובות שלך כל כך מוגזמות וכל כך בוטות שפשוט אתה מציא את האוויר מהמפרשים

אני אחד שלמד הרבה מאוד מהפרוייקט איטום שלך ואני חושב שאם תשנה קצת את הגישה שלך ותגיד "אורן זה לא נכון מה שאתה אומר" אז סבבה ההיתי מבין אבל ישר לבוא ולקטול כאילו רצחתי מישהו זה פוגע ומעליב.

אימתר זה לא שלא אכפת לי מאוד אכפת לי מהפורום הזה פשוט אמרתי שלא אכפת לי מתגובות קוטלות וכאלה אני לא מתייחס לזה ולא לוקח את זה קשה להפך מנסה להבין מזה כמה שיותר ואולי בעתיד לא לחזור על אותה השגיאה

ולגבי זה שאני אמרתי שאני רושם שטויות זה בגלל תגובה של אלי ואולי זה לא במקום אז מצטער.

ושוב אלי עם עצבנתי אותך או את איתמר אני מתנצל והתגובה שלי הייתה קצת מוגזמת

מקווה להבנה

אורן.

פורסם

סבבה.

התקבלה ההתנצלות. ועם קיבלת את דברי קשה. הסליחה עימך.

אבל עם יש משהוא שאתה לא בטוח. תבדוק פעמיים ואז תגיב..

ככה אני עושה. ורוב החברים.

• תוכן חדש...