Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיין 9887

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.איפה בארץ ניתן לרכוש אלפיין 9887 במחיר אטרקטיבי(=זול) ביותר? אפשר גם בה"פ,תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זאת סדרה חדשה. קשה לי להאמין שמכשירים משומשים יתרוצצו להם כמו מים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קניתי את המכשיר בחנות שנקראת "הניצוץ" ב 2850 ש"ח .

מכשיר מצויין , רק קצת מסובך .

הפכתי אותו ולרוחבו ולא הצלחתי להגיע לכיוונים של הטרבל והבס ( כולל עזרה טלפונית מאפריל טקליין )

פורסם

לאחר עלעול קצר במדריך של המכשיר, הפעולה אמורה להיות פשוטה לכאורה, פשוט ללחוץ על כפתור הוולויום העגול עד שאתה מגיע לכיווני הבאס והטרבל, אבל כתוב בנוסף שאם פונקציית ה-MultiEQ כבוייה - לא תוכל להגיע לכיוונים האלו ובכדי להפעילה יש ללחוץ על כפתור ה-MuliEQ.

איציק.

פורסם
לאחר עלעול קצר במדריך של המכשיר, הפעולה אמורה להיות פשוטה לכאורה, פשוט ללחוץ על כפתור הוולויום העגול עד שאתה מגיע לכיווני הבאס והטרבל, אבל כתוב בנוסף שאם פונקציית ה-MultiEQ כבוייה - לא תוכל להגיע לכיוונים האלו ובכדי להפעילה יש ללחוץ על כפתור ה-MuliEQ.

איציק.

נכון איציק ,

גם אני קראתי את זה .

משום מה אין שום תגובה כשאני לוחץ על ה-MULIEQ ( שתי שניות , עד הביפ ) .

אולי המכשיר פשוט תקול ,ואני צריך לפנות חזרה לחנות .

עדי

פורסם

קראתי עכשיו שוב ויכול להיות שלא הבנתי משהו לגבי הפונקציה, בכל מקרה, עד סוף שבוע הבא אני אמור לקבל אחד כזה ואני אנסה לעזור לך.

איציק.

פורסם

עדיין לא קיבלתי את המכשיר אבל קראתי עכשיו כמה ביקורות על ה-Imprint, אז ככה, ה-MultEQ XT בשמו המלא הינו טכנולוגיה של חברה בשם Audissey המיושמת בעיקר ברסיברים בתחום הביתי לצרכי Room Correction, חברה ידועה עם טכנולוגיה ידועה. ב-9887 הטכנ' מיושמת ע"י ה-Imprint, לאחר כיול המכשיר עם Imprint בעצם מתבטלת יכולת השליטה שלך על האקולייזר של המכשיר ובמקום מצטרפות לך עוד שתי אופציות לתפריטים - Treble ו-Bass.

כל עוד אתה לא משתמש ב-Imprint אתה בעצם לא צריך טרבל ובאס מכיוון שאתה יכול לשלוט על ידי האקולייזר של המכשיר בתדרים שאתה רוצה להגביר/להנמיך.

איציק.

פורסם

איציק

למיטב ידיעתך צריך אלמנט נוסף ( מיקרופון למשל ? ) או מכשיר נוסף בכדי להשתמש ב IMPRINT ?

אצלי למשל ברסיבר הביתי ( pioneer AX3 ) ישנו מיקרופון שאני מחבר לרסיבר בשעת הכיול ואני אמור למקם אותו בדיוק בנקודת ההאזנה , הרסיבר שולח צלילים בעוצמה שווה לכל הרמקולים ואז ע"פ האופן שבו הם נקלטים במיקרופון כך הרסיבר מתקן את העוצמה בכל ערוץ + דיליי .

פורסם
איציק

למיטב ידיעתך צריך אלמנט נוסף ( מיקרופון למשל ? ) או מכשיר נוסף בכדי להשתמש ב IMPRINT ?

אצלי למשל ברסיבר הביתי ( pioneer AX3 ) ישנו מיקרופון שאני מחבר לרסיבר בשעת הכיול ואני אמור למקם אותו בדיוק בנקודת ההאזנה , הרסיבר שולח צלילים בעוצמה שווה לכל הרמקולים ואז ע"פ האופן שבו הם נקלטים במיקרופון כך הרסיבר מתקן את העוצמה בכל ערוץ + דיליי .

בנוסף , נתקלתי השבוע באותו מקרופון של אלפיין באחד האתרים כשחפרתי על משהוא לגמרי אחר .

המיקרופון הזה מאוד יקר !

קבלו לינק ותבינו, (למרות שנראה לי שיש פה קיט שלם .. אבל לא משנה)

השאלה האם המכשיר הנ"ל (9887) שאמור למיטב הבנתי להחליף את ה9855 , שווה משהוא עם יכולת הIMPRINT ללא המיקרופון ?

והאם יש לו את כל התכונות של ה9855 אם כבר אנחנו בעניין ?

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בכדי להפעיל ולכייל את ה-Imprint אתה חייב לרכוש את הקיט עם התוכנה והחומרה שתומר נתן בקישור, אמנם המחיר שהוא נתן גבוה מכיוון שבאיביי אפשר לקנות את זה ב-$160 לפני משלוח, היתרון הנוסף הוא, שאתה יכול להשאיל את המכשיר עם המיקרופון ממישהו שיש לו לצורך הכיול מכיוון שכל ההגדרות נשמרות על ה-9887 ללא צורך בחיבור קבוע של חומרה נוספת כלשהי.

איציק.

פורסם
בכדי להפעיל ולכייל את ה-Imprint אתה חייב לרכוש את הקיט עם התוכנה והחומרה שתומר נתן בקישור, אמנם המחיר שהוא נתן גבוה מכיוון שבאיביי אפשר לקנות את זה ב-$160 לפני משלוח, היתרון הנוסף הוא, שאתה יכול להשאיל את המכשיר עם המיקרופון ממישהו שיש לו לצורך הכיול מכיוון שכל ההגדרות נשמרות על ה-9887 ללא צורך בחיבור קבוע של חומרה נוספת כלשהי.

איציק.

משמע - כל הסיפור עם המכשיר הזה והIMPRINT לא שווה אם אני לא מוציא עוד 160$ ?

זה נשמע אבסורד חברים .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תראה, זה עושה פלאים לפי הביקורות שקראתי, בעיקר בכל מה שקשור לאיזון הבמה, כמו שכבר אמרתי, מספיק שמישהו אחד ירכוש את זה, אפילו בעל עסק, שיהיה מוכן תמורת תשלום סימלי לכייל לך את הרכב.

פורסם

שמע יש לי את האימפרינט עוד כמה ימים ואז נבדוק עם זה באמת שווה דרך אגב לא מוכרים את האימפרינט סתם לאנשי רק לדילרים(בארץ)

• תוכן חדש...