Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל- davidmzr, כפי שכתבתי בפתיחת השירשור, ביקשתי גם לקבל אסכתאות לכך; ובלי להעליב, הייתי מעדיף לראות את הוראות היצרן לנגד עיני מאשר להאמין לכל אחד שאומר לי כל דבר - לימדו אותי כשהייתי קטן שפטי מאמני לכל דבר, לחתול ול...עכבר...

צודק, אני מציע לך לא לקבל את הוראות היצרן שכתבתי, עד שאני או מישהו אחר בפורום ימצאו אסמכתאות לכך.

אני מתחיל לחפש.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
ל- davidmzr, כפי שכתבתי בפתיחת השירשור, ביקשתי גם לקבל אסכתאות לכך; ובלי להעליב, הייתי מעדיף לראות את הוראות היצרן לנגד עיני מאשר להאמין לכל אחד שאומר לי כל דבר - לימדו אותי כשהייתי קטן שפטי מאמני לכל דבר, לחתול ול...עכבר...

לחבר שלום,

למדת דברים נכונים ויש להסתמך אך ורק על הוראות הייצרן בכול מה שקשור למידע טכני/טיפולי/המלצות בלבד.

מצורף דפי מידע מתוך ספרות מקור של הייצרן.

שים לב לקוד המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב

2.pdf

1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

הנה, קיבלת נתוני יצרן ממקור מוסמך.

מעניין אותי מאוד, איך אתה מתכוון להמיר את המספרים, שקיבלת בבדיקת קומפרסיה יחסית, לPSI או BAR, אל מנת להשוות אותם לנתוני יצרן?

פורסם

מרק שלום,

עושה רושם שלכל דבר שקשור לגולף ששאלתי בפורום הזה יש לך תשובה - ובכלל זה צרוף אסמכתאות מתאימות; אני ינסה למצוא כמה שאלות יצירתיות בהזדמנות לחפעם הבאה שאין לך עליהם תשובות (אולי) ...

ולגופם של דברים (בכל מה שקשור לשאלה שאיתה פתחתי את השירשור): לא הבנתי מהספרות שצירפת איזה נתון בידיוק מעיד על הקומפרסיה של המנוע מהסוג שלי ? כל הנתונים שמופיעים תחת הקטגוריה של קומפרסיה שצירפת רחוקים מאוד משלי - האם היחידות שבהם נמדדו אותם ערכים שונים מאותם יחידות שבהם מדדו את הערכים שלי בבדיקה ? האם תוכל להדגיש לי על גבי המסמכים שצירפת את הנתונים הרלונטים לרכב שלי ולבדיקה שאותה צירפתי ?

וכמי שמתעסק בתתחום האם הנתונים של הבדיקה שצירפתי התחילת הרשור טובים ? או שצריך לתקן משהו ?

ומה באשר לייתר הנתונים שמופיעים בדו"ח הבדיקה שצירפתי בתחילת השירשור ? מה מסמלים אותם ערכים ? ומהם הערכים הנורמליים שלהם ?

פורסם

דויד, שלום.

אני אנסה עוד פעם אחת, כנראה שלא תקשיב לי, אבל אולי בכל זאת.

אתה לא יכול להשוות נתוני קומפרסיה שקיבלת במכון בדיקה לנתוני יצרן.

הנתונים שקיבלת מראים קומפרסיה יחסית, ולא אמיתית, או, במילים פשוטות , הם מראים אם יש או אין הפרשי קומפרסיה בין הצילינדרים.

אל מנת לקבל נתונים, אותם תוכל להשוות לנתוני יצרן, אתה צריך לבצע בדיקת קומפרסיה עם שען לחץ במוסך. אז תקבל נתונים בPSI או BAR, וזו בדיקת קומפרסיה אמיתית.

תקרא שוב את השירשור מהתחלה.

פורסם

נתוני הייצרן הם ביחידות מידה של לחץ ב-BAR או PSI .

1BAR=14.5 PSI .

אינני יודע כיצד ניתן להמיר את התוצאות בבדיקה שנערכה לרכב שברשותך לנתוני הייצרן.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,

האם ידוע לך באיזה יחידות בוצעה הבדיקה שלי ?

ולכל האחרים, הבנתי כבר שרצוי לעשות בדיקת קומפרסיה לכל צילנדר עם שעון - את זה אני לא יעשה כי אין לו שום בעיה מנוע - אבל פשוט כדאי לדעת האם זה פחות או יותר דומה לנתוני היצרן....

פורסם
דויד, שלום.

אני אנסה עוד פעם אחת, כנראה שלא תקשיב לי, אבל אולי בכל זאת.

אתה לא יכול להשוות נתוני קומפרסיה שקיבלת במכון בדיקה לנתוני יצרן.

הנתונים שקיבלת מראים קומפרסיה יחסית, ולא אמיתית, או, במילים פשוטות , הם מראים אם יש או אין הפרשי קומפרסיה בין הצילינדרים.

אל מנת לקבל נתונים, אותם תוכל להשוות לנתוני יצרן, אתה צריך לבצע בדיקת קומפרסיה עם שען לחץ במוסך. אז תקבל נתונים בPSI או BAR, וזו בדיקת קומפרסיה אמיתית.

תקרא שוב את השירשור מהתחלה.

נראה שטעית כאשר כתבת "דויד" במקום david10000. לרגע חשבתי שאתה פונה אלי. :-P

דוד.

פורסם
נתוני הייצרן הם ביחידות מידה של לחץ ב-BAR או PSI .

1BAR=14.5 PSI .

אינני יודע כיצד ניתן להמיר את התוצאות בבדיקה שנערכה לרכב שברשותך לנתוני הייצרן.

(bar) = 14.504 * (PSI) לא כל כך חשוב, אבל יותר מדוייק.

דוד.

פורסם

מרק,

בהכירך את סוג הרכב שלי, האם נתוני הקומפרסיה שלי טובים, גרועים, מצויינים ? או שיש מקום לבצע תיקון כלשהו ?

• תוכן חדש...