Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעה של עשן יתר בטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, רכבי מסוג פיג'ו 306 1600 '97 מעשן עשן בהיר ונכשל בטסט על הסעיף "עשן יתר".

בדיקת הגזים תקינה, למבדה 1.00 CO 0.15 במאמץ ובמנוחה...

צריכת שמן בסביבות ליטר לאלף ק"מ, קילומטראז 225000

אין לי כרגע אפשרות לטפל בבעיה שהבנתי כי היא כנראה נובעת מבלאי בגומיות שסתומים/פקונג ראש/רינגים, ושאלתי היא איך ניתן להעלים את העשן באופן זמני לצורך מעבר טסט עד שירחיב...

בחיפוש פה בפורום נתקלתי במושג "תוסף דבש" האם זהו המקרה אליו הוא מיועד והאם יש מותג מסויים שמומלץ?

ואם כן מה הוראות השימוש וכמה זמן לפני הטסט יש להשתמש בו?

תודה רבה

פורסם

אני לפעמים עושה ניקוי סעפות למנוע (אינפוזיה) יש הרבה הרבה דעות בעד ונגד, יש אומרים שזה מזיק וחלק לא ,

בקיצור , מניסיון שלי עם הפעולה זה משפר בסחיבה, (לאחר הנקוי הרכב מזהם פחות, נבדק במכון הקרבורטורים לפני ואחרי.)

אל אחרי שעשיתי מספר פעמים נסתם לי אגן השמן והיו צריכים לפתוח את הקרטר על מנת לנקות איזו רשת שנסתמה ונתמלאה בג'יפה, אבל לשיקולך.

הנה דוגמה לניקוי באמצעות K44 זה פורסם באתר, והנה הקיצור דרך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תוסף זמן שופכים למנוע כשבוע לפני הטסט ואחרי תום הזמן ניגשים שוב למכון ועוברים.

התוסף לא פותר לך את הבעיה אלא למעשה עוקף אותה, העשן ייעלם לתקופה מוגבלת וכך תוכל לעבור. קח בחשבון שדורשים במכון רישוי קבלה ממוסך מורשה על תיקון התקלה, אני מקווה שלא תביא להם את הקבלה מחנות אביזרי הרכב על התוסף דבש אלא משהו קצת יותר אמין.

פורסם

שלום רב!

קיים תוסף למניעת עשן חיתר ממנוע שפולט עשן יתר, והוא מיועד למניעת עשן היתר, וכך הוא גם נקרא (נו סמוג), ותועלתו אכן זמנית לצורך מעבר טסט שנתי, ולא מונע את חזרת העשן תוך זמן קצר מאד, תוך זהום הסביבה, ותוך סכנת קנס של ניידות איכות הסביבה, שקונסות בסכום גבוה, ומוסמכות להוריד מהכביש רכבים הפולטים עשן יתר, ראה הוזהרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכם.

כמובן כפי שציינתי אני מחפש פתרון זמני כרגע לטסט, אין בדעתי להתעלם מהבעיה. בכל מקרה הרכב לא מעשן קבוע אלא רק בהנעה, ובבדיקה במכון כאשר נותנים מכת גז רצינית. אז אני לא חושש בינתיים מניידות איכות הסביבה.

בנוגע לתוסף: אני שואל כיוון שמוסך כלשהו מכר לי תוסף של LM שנקרא "MOS2 ANTI-FRICTION" שהוא אפור ודליל ולא נראה לי ה"דבש" עליו מדובר, ולא פתר לי את בעיית העשן... איך נקרא התוסף בדיוק ושל איזה חברה? ואיפה להשיג?

שוב תודה רבה על עזרתכם!

פורסם

את התוסף שציינתי ניתן להשיג ברשת אייס, במחלקת אביזרי הרכב, ליד השמנים ונתוספים למינהם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...