Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאנל פיוניר שבור

israel-r
שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

הפאנל שלי שבור בצורה כזו שהרדיו עובד אבל כדי להדליק/לכבות/לשנות ווליום/להחליף תחנה וכו' (בקיצור כל פעולה) צריך ללחוץ אותו פנימה ואז על הכפתור... בקיצור, יש שם איזה שן פלסטיק שבורה. עשיתי כאן חיפוש וראיתי שאפשר למצוא פאנלים משומשים למכירה ביד 2 או באיביי. אני מעדיף שלא לקנות ביד 2 כיוון שיש לי תחושה שחלק לא מבוטל מהמוצרים שמוצעים שם למכירה גנובים... חיפשתי באיביי ואכן יש שם הרבה הצעות אבל אף אחת היא לא בדיוק הדגם שלי (pioneer deh 2400 f). יש לי תחושה שדגמים קרובים לזה אולי כן יעבדו... יש למישהו מושג? או איפה אני יכול לברר איזה דגמים הם דומים ברמה שזה יעבוד? יש אפשרות לתקן את זה במחיר סביר (ואיפה)?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקן אותי אם אני טועה מחירו של המכשיר הנ"ל נע סביב 400 ש"ח

אני חושב שבמצב כזה אין טעם לתיקון וכן מומלץ לקנות חדש .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקן אותי אם אני טועה מחירו של המכשיר הנ"ל נע סביב 400 ש"ח

אני חושב שבמצב כזה אין טעם לתיקון וכן מומלץ לקנות חדש .

בברכה

יעקב

נכון. אבל קניית רדיו חדש זו הוצאה של 500 ש"ח לפחות. אם אני מצליח להשיג פאנל באיביי ב-20$ זה עדיף...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא רוצה לרכוש חדש , תנסה לשלוח את זה לעוזי רדיו דרך המפיצים שלו (מי שמוכר פיוניר בדר"כ - יותר זול מבדיקה ישירה לעוזי רדיו בעניין). תראה כמה זה אמור לעלות אולי תעדיף לתקן את זה במקום לרכוש חדש.

אני אישית מכיר בחולון מקום אבל אני בטוח שיש עוד רבים אחרים וטובים.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...