Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל עכשיו בפירוק כל הדש בורד של הפיג'ו שלי לטובת דשבורד מפירוק אם אמצא או בנייה של דש בורד עצמאית.

אשמח לקבל מכל המבין עצות במיוחד לבניהה של דש בורד למי שעשה בעבר ובכלל רעיונות כמובן שהכל יהיה בליווי תמונות

פורסם

א. עכשיו כבר חושך. חכה למחר בבוקר.

ב. קשה למצוא דש סביר בפירוק. סביר להניח שהמצב שלהם שם גרוע כמו שלך. בשביל חדש תצטרך למכור כלייה.

ג. תריץ חיפוש. יש תותח בשם chiefos שקנה איזו 205 חבוטה ושיפץ לה חלק מהדש. בגדול - תקנה הרבה דבק ופלסטלינה אפוקסית ותצטייד בטונות של סבלנות :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום רב!

גש לצביקה פיק, תנו לו מספיק דבק אפוקסי, והוא מסוגל לתקן את כל העולם!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
א. עכשיו כבר חושך. חכה למחר בבוקר.

ב. קשה למצוא דש סביר בפירוק. סביר להניח שהמצב שלהם שם גרוע כמו שלך. בשביל חדש תצטרך למכור כלייה.

ג. תריץ חיפוש. יש תותח בשם chiefos שקנה איזו 205 חבוטה ושיפץ לה חלק מהדש. בגדול - תקנה הרבה דבק ופלסטלינה אפוקסית ותצטייד בטונות של סבלנות :lol:

ותגיד מישהו ניסה לבנות דש בורד חדש ?

איך עושים עם פיבר גלס או MDF רעיונות .....8)

פורסם

MDF יהיה כבד לדעתי, אם כבר אז פייבר - אבל עקרונית הם עשויים מפלסטיק (אבל לך תעצב בפלסטיק) :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

השאלה היא לא רק מה עושים אלא גם איך אין איזה אתר שדרוג רכבים שמגלה גם איך לבצע ?

ועוד שאלה אני מחליף בלוח שעונים את התאורה לנוריות לד מישהו יכול לתת לי מפרט מדויק של איזה נוריות לקנות?

פורסם

אני כרגע בעיצומו של בניית דשבורד לפז'ו 309 מחדש.

השלד של כל העסק הוא שתי מוטות מתכת שהתקנתי לרוחב האוטו בערך בקו של ההגה.

על המוטות יושב בסיס הפלסטיק שבו יש את תעלות המיזוג ( כאשר תסיים לשבור ולקלף את כל הפלסטיק החיצוני של הדשבורד, תגלה בסיס שלם במצב מצויין שנשמר כך עקב אי חשיפתו לשמש).

המסיס מתחבר לרכב ע"י שלושה ברגים (החיבורים המקוריים) ובנוסף חיזקתי אותו שישען על מוטות המתכת.

על הבסיס יצרתי פלטה של פיברגלס שתהיה גם בתור כיסוי ללוח שעונים.

זוהי ההתחלה בגדול והדרך עוד ארוכה, אבל אני מאמין שיצא משו :)

• תוכן חדש...