Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי רק עכשיו את החוקים לגבי כתיבת הודעות. סורי.

אני חדש פה.

הסיבה שאני פה זה כי אני צריך עזרה:onfire: השתחררתי מהצבא וקניתי יונדאי אטוס 99 (ידני) ואחרי כל הטיפולים הכל עובד סבבה.

רק מה? הצצתי במיכל מים והוא מלא חלודה וגושים והבנתי שזה יכול לעשות לי "סמטוחה בבטן" של האוטו (לסתום את הרדיואטור או משהו כזה)

בקיצור: השאלה היא איך אני מחליף (איפה הברזים שדרכם אפשר לרוקן את הסחחחלע הזה) ואיזה מים כדאי לי לשים.

הלפ! איי ניד סמבאדי!

פורסם

ריקון המים:

1) תיפתח את הפקק של הרדיאטור

2) בתחתית הרכב - תיפתח ברדיאטור פקק פלסטיק (למטה) - כל המים ישפכו מהפקק התחתון

3) תיסגור את הפקק

מילוי המים:

1) תימלא לתוך הרדיאטור מים ירוקים\אנטי פריז עד הסוף

2) הדלק מנוע - האוטו צריך להתחמם לטמפרטורת עבודה (המזגן צריך להיות כבוי) , ואז אתה מחקה עד שהוונטה (מאוור) מתחילה לפעול, כל הזמן מוסיף עוד מים כמה שצריך , ברגע שהוונטה מתחילה לפעול סימן שהטרמוסטט כבר ניפתח וכבר יש צירקולציה בין המנוע לרדיאטור. עכשיו אתה יכול לסגור פקק של הרדיאטור. ותימלה מים למיכל עיבוי.

* אם הרדיאטור במצב קטסטרופלי אז אחרי שהורדתה את המים צריך לפרק את הרדיאטור ולקחת אותו לניקוי במכון\מוסך לרדיאטורים.

* אם זה ניראה מסובך מדי אז עדיף שתיגש למוסך, לא אמור לעלות יותר מדי כסף.

• תוכן חדש...