Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם אייפוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אייפוד NANO, הבעיה כאשר אני עושה PLAY על שיר, השיר לא מתנגן

בעצם הרצועה של זזה.

מי שיש לו אייפוד יודע שצד שמאל למעלה כתוב באנגלית "מנגן כעת" (פירשתי את זה) וצד ימין למעלה יש את סימן ה-PLAY

המקש של ה-PLAY תקין וגם כאשר אני רוצה לכבות את המכשיר הוא מתכבה עם אותו מקש ה-PLAY.

בעצם הבעיה ששיר לא מתנגן לי. מה הפתרון?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

כנראה בעיה באוזניות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

האוזניות תקינות...

פורסם

תפרט קצת יותר:

במסך זה נראה כאילו שהשיר מתנגן רגיל ולא שומעים?

השירים עוברים אחד אחרי השני ולא מתנגנים?

מה בדיוק קורה?

בכל מקרה, אם שום דבר לא עוזר, תמיד אפשר לאתחל את האיפוד ולהעלות את השירים מחדש.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
תפרט קצת יותר:

במסך זה נראה כאילו שהשיר מתנגן רגיל ולא שומעים?

השירים עוברים אחד אחרי השני ולא מתנגנים?

מה בדיוק קורה?

בכל מקרה, אם שום דבר לא עוזר, תמיד אפשר לאתחל את האיפוד ולהעלות את השירים מחדש.

השירים קיימים באייפוד, במסך זה מראה שהשיר לא מתנגן וכן הוא גם לא מתנגן ולא שומעים כלום

השירים לא עוברים אחד אחרי השני מפני שהוא בכלל לא מנגן אותם.

איך אני עושה אתחול לאייפוד?

יש בכיוונים שם לעשות ריסט לכיוונים של האייפוד, עשיתי את זה אבל עדיין זה לא מאתחל את כל האייפוד

אשמח לעזרה... האייפוד בן יומיים ועדיין לא הספקתי להנות ממנו.

פורסם

באייפוד וידאו שלי אתחול נעשה כך:

1. הדלק את האיפוד

2. העבר את האיפוד למצב HOLD והחזר למצב רגיל.

3. לחץ על הכפתור האמצעי ועל ה-PLAY בו זמנית למס' שניות.

אני לא בטוח אם זה כך גם ב-NANO, אם לא... RTFM.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

שלום!

כדי לאתחל אותו, חבר אותו למחשב, וחכה שהמחשב יזהה אותו. כשתראה את הסימול שלו בתקיה המחשב שלי, תלחץ עליו קליק ימני, ואתחול, או FORMAT.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הבעייה שלך, ובעצם של כל מי שקונה אייפוד, מתחילה ברגע שקונים את המכשיר.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אתחול בצורה הכי טובה שאני מכיר לאיפוד עושים מהתוכנה שלו (itunes).

לא הייתי ממליץ לעשות פורמט דרך המחשב שלי מכיוון שיש לזה כלי יעודי בתוכנה ואני לא יודע אם זה כל כך בריא לפרמט אותו כמו דיסק רגיל של מחשב.

כשתחבר את האיפוד למחשב ה - itunes אמור לזהות אותו ולהציג אותו בתוכנה, אם תבחר את הסמל של האיפוד עצמו מצד שמאל יהיה לך לחצן (נראה לי במרכז המסך) שמאפשר לאתחל את האיפוד.

אני לא בדיוק זוכר איך הכל עובד שם באיתחול של האיפוד כי מזמן לא התעסקתי איתו אבל זה פחות או יותר התהליך.

שיהיה בהצלחה.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

טוב אז אעדכן אותכם, ראשית כל אומר תודות לכל החברה שהגיבו.

התקשרתי היום לנציגים של "אפל" בארץ והם אמרו שיחזירו לי טלפון עם טכנאי,באמת ככה קרה

הטכנאי ביקש שאסביר לו את הבעיה. אני הסברתי והתשובה שלו הייתה: "לפי מה שאתה אומר לי כרגע אני מזהה

בכמעט 100% כי לום האם של המכשיר הלך לך" אמרתי לו שהמכשיר בין יומיים והוא טען שככל הנראה זה הוא אייפוד דפוק

ז"א יצא מהמפעל עם בעיה.

בקיצור מה עושים? עלות תיקון של לוח אם עולה 500 ש"ח כאשר אין לי אחריות על התיקון, הבחור הציע לי לקחת את האייפוד

ממני ולזכות אותי ב-200 ש"ח עליו ולקחת אחד ממוצרי אפל שיש לו בחנות ז"א כל מה שארצה מאפל במחיר מלא בפחות מ-200 ש"ח כמובן שסרבתי ואמרתי תודה,תודה וניתקתי.

התקשרתי לחבר טוב שיש לו אייפוד, אמר לי שהוא מכיר את התופעה וגם לו זה קרה.

הוא התחל את המכשיר אבל ע"י מקש ארוך על ה-MANU ועל העיגול באמצע ולאחר מכן פעמיים להפעיל את ה-HOLD של המכשיר. עכשיו הכל תקין והמכשיר עובד.

סוף טוב, הכל טוב.

שוב תודה לכולם על התגובות!!

• תוכן חדש...