Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לכל מי שמעוניין, יש ברשותי 4 סטים מגנזיום:

חשוב לציין קודם כל שאני אדם פרטי ולא סוחר! ודבר נוסף, אני חיפאי וכן גם הגלגלים...:wink: קחו זאת בחשבון. המחירים גמישים, אבל במעמד הקניה בלבד! וזאת לאור נסיוני המר עם בעלי עיניים גדולות וחוצפה לא קטנה.

סט 4 חישוקים B.M.W סדרה 3 15 אינץ' מקורי וחדש שלא נעשה בו שימוש מעולם.

003nx2.jpg

המחיר הנדרש הוא 2700 ש"ח. ישנה אפשרות להתגמשות קלה במחיר, אבל אך ורק במעמד הקניה ולא בטלפון.

-סט 4 חישוקי מגנזיום של מרצדס S קלאס 500 בודי W220. הקוטר הוא 16 אינץ'. גם כאן מדובר בחישוקים חדשים לגמרי שלא נסעו כלל. אם איני טועה, הם מתאימים גם למרצדס S קלאס בשלדת 140.

002yb0.jpg

המחיר הנדרש על חישוקי המרצדס הוא 3,000 ש"ח. וגם כאן כמו שכבר ציינתי ועוד אציין, אם הקונה רציני, אנחנו נסתדר.

הסט הבא הוא סט מקורי של 4 חישוקי מגנזיום פאג'רו קינג. הגודל המדובר הוא 16 אינץ'. ולא מדובר בגלגלים חדשים אלא במשומשים וחשוב לציין זאת.

e174585220070903160929bm7.jpg

המחיר הנדרש על חישוקי המיצובישי הוא 3,000 ש"ח. בחברה אגב, סט כזה עולה בקירוב 10 אלף ש"ח.

הסט האחרון והוא הבונבונירה האמיתית, זה סט 4 מגנזיום ספורט מקצועיים של חברת BSA הגרמנית. הסט הוא סט משומש שנצבע (לא על ידי...) בחלקו הפנימי בשחור. לטעמי זה יפה יותר ככה ומדגיש את החלק החיצוני. יש מי שיחשוב אחרת. בכל מקרה, מדובר במידה 17 אינץ 225 40 או 45. הגלגלים משומשים!! ורואים זאת עליהם. הם לא עקומים ולא פגומים (באחריות!) חוץ מכמה שריטות. הם ירדו מגולף מנוע 2,000 מודל 2000 ולגולף הם מתאימים. כמו כן לסקודה ולאאודי A3 ואולי לאירופאיות אחרות.

62231576uh1.jpg

המחיר הנדרש על הסט הזה הוא 2,000 שקל בהתחשב במצבו. ושוב, המחיר גמיש ואך ורק במעמד הקניה.

אההה כן וכמעט שכחתי:

שלומי, 0525068641

או 0505701882

או בפרטי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שאני מקפיץ נושא מתקופת האבן, אבל החלטתי שהיות וגם נדרשים עדכונים וגם כי אני רוצה להוסיף עוד סט של מגנזיום פלוס צמיגים וחשבתי שעדיף להקפיץ מאשר לפתוח נושא חדש.

הג'נטים של המרצדס הפרטית S קלאס, הגולף והבימר נמכרו.

עכשיו, מה שנשארו זה החישוקים של הפאג'רו קינג ושל מרצדס ML החדשות מודל 2007/2008 שכוללים צמיגים חדשים של מישלין.

המפרט של סט ארבעת גלגלי המרצדס ML:

מדובר בארבעה גלגלי מגנזיום מקוריים מקוריים מקוריים מהחברה כולל צמיגים חדשים ל-ג-מ-ר-י! של חברת מישלין המעולה.

הצמיגים והחישוקים הם במידה 235/65/17 ואני מקווה שאני זוכר מדוייק.

עכשיו, הרכב יצא מהסוכנות עם הניילונים, לא עשה 5 קילומטר ונכנס ישר לעסק להחלפת צמיגים וגלגלים חדשים שהוזמנו מראש.

ככה שלא מדובר בחישוקים וצמיגים כמו חדשים, אלא חדשים! ללא שריטה, ללא אבק וללא אפילו אבנים בחריצי הצמיגים.

החישוקים מתאימים למרצדס ה-ML החדשות ביותר W164 ולפי הידוע לי, גם למודלים בצורה הקודמת W163.

המחיר של החישוקים בלבד ללא צמיגים במוסך היבואן של מרצדס לא יורד מ-10,000 ש"ח!!

אני דורש על כל הסט של ארבעתם כולל הצמיגים החדשים המורכבים עליהם 8,000 ש"ח. מחיר סביר ביותר למוצר הנמכר.

טלפונים ופרטים נמצאים למעלה בהודעות הקודמות.

ml001au3.jpg

800px-MercedesBenz-ML350.jpg

• תוכן חדש...