Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

סט אפ די נחמד, יש לי סאב באותו הספק, אך מהדגם הקודם.. סאב לא רע בסך הכל, לא חזק מידי וגם לא חלש מידי...

מה גודל הקומפוננט אגב? 5 1/4 או 6.5?

תתחדש בכל אופן, תהנה מהמערכת :wink:

בברכה, דוד.

פורסם
נראה אחלה.

אתה יכול לצלם את המיקום של הטוייטרים, גם לי יש סיריון ואני תוהה איך להכניס קומפוננט בצורה יפה.[/quote]

לאט ובזהירות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
קודם כל עם אדי אני לא אתווכח :mm_wink:

סה"כ יש לך מערכת נחמדה בטיפה יותר השקעה (ובאמת השקעה קטנה) תוכל להגיע להרבה יותר

את הסאב תשים בתיבה סגורה

את המגבר תחליף לBA4400

ו...זהו בנתיים

קודם כול אני באמת שמח שאתה מרוצה! אבל הסיבה שאני אומר לך את זה עכשיו כי מן הסתם רק התקנת את המערכת ויש מצב שיחליפו לך (בגרושים) למה שרשמתי ותהיה אפילו עוד יותר מרוצה

אלעד

(ועדיין יש לך מערכת נחמדה :mm_wink:)

תרגיש חופשי להתווכח איתי - אני חצי פולני רבע רוסי רבע גרמני - אני במלחמה עם עצמי כל הזמן...

אני לא מקצוען ולא עובד בתחום אבל תודה בכל זאת.

משהו קטן ששכחתי לציין - המערכת הזאת יכולה להיות סבירה אפילו טובה בתנאי אחד ויחיד - מתקין טוב! ואני מדגיש את זה - ההתקנה כאן היא קריטית (אני מדבר על כיוונים) - בייחוד בגלל הטוויטרים.

אז, התקנה יפה סה"כ יש - תוודא שהאדם שאתה מתקין אצלו יודע להשתמש במה שיש לו (נשמע רע, אבל נכון בכל תחום).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה בסט של אינפיניטי קאפה זה שצריך לשדך לו לא רק טוויטר אלא גם וופר.

יש לו מיד נפלא - אבל אין לו מידבאס, למזלי הסאב וופר שלי כיסה על החסרון הזה בצורה יפה מאוד.

אני שידכתי לסט הזה את הMT22 של מורל ששיפר את הסט הזה פלאים.

אבל זה תלוי בטעם האישי של כל אחד ואחד - בעקרון, כמעט כל טוויטר שיכול לנגן טוב ב3.2 קילוהרץ בעכבה של 4 אוהם יתאים לקרוס של הסט הזה, ואם אתה מגביר בי-אמפ עם קרוס חיצוני, אתה יכול לשים כל דבר שמתחשק לך.

אני הייתי לוקח את המידבאס של הסט הזה כרמקול מיד ומשתמש בו במערכת שלושה חלקים - אבל מיד בגודל של 6.5 אינטש לוקח המון מקום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

hayat:

כמה עלה לך הסאב הזה?

אני יודע שהוא מגיע עם תיבה מקורית מהחברה.

ושההספק שלו 250 RMS.

כמה הוא עלה לך?

ואחלה מערכת תתחדש!

• תוכן חדש...