Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר יושב על גב הכיסאות אם לא שמתם לב, והסאב והסט הקידמי מחוברים אליו :wink:

בכל מקרה, נכון שהסיריון זה לא מרצדס C קלאס חדשה, אבל לשבור את החלון הוא לא ישבור. מבטיח לך :-)

תהנה!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במידה והמגבר הוא הפולס החלש (BA2900) ממליץ לך בחום לשדרג לBA4400

ההבדל גדול

חוצמזה ההתקנה נראת בסדר

הסאב אגב בתיבה סגורה? (ללא פתח בצד)

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אלעד, אם תסתכל בתמונה השניה תראה את הפורט בבירור בצד שמאל של התיבה (לא למעלה אלא בצד).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החור הזה בתיבה נקרא פורט.

תפקידו של הפורט הוא לשלוט על התדר שאליו מכוונת התיבה.

זה לא "חור לאויר" שלסאב לא יהיה חם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

עד כמה שידוע לי GTO היא הסדרה המקבילה של JBL לסדרת הרפרנס של אינפיניטי, מה שאומר שהסאב הזה למרות העוצמה שלו הוא עדיין הסאב החלש יחסית בסדרות של JBL ופחות טונאלי - אבל זה בהחלט סאב שנותן תמורה למחיר שלו וסה"כ מספק תוצאה.

לגבי הסט - אם אני לא טועה, הטוויטרים חדים מאוד וחסרי פירוט - טיפ לעתיד, ברגע הראשון שתוכל, במידה ואתה אוהב את הצליל של הסט הזה, תשדרג את הטוויטרים האלה לטוויטרים מסט פשוט של פוקל - עולם אחר.

לגבי ההגברה - אחד המגברים שנותן תמורה אדירה למחיר שלו (גם החלש וגם החזק).

עריכה - סה"כ יש לך מערכת עם "רמת כניסה" טובה בהרבה מרוב צעירי הפורום שקונים ג'אנק טהור.

אפשר להוציא ממנה תוצאה יפה סה"כ אבל עם החלפה של הטוויטרים אתה כבר תהיה ליגה אחת מעל.

תתחדש ותהנה - זה הדבר הכי חשוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל עם אדי אני לא אתווכח :mm_wink:

סה"כ יש לך מערכת נחמדה בטיפה יותר השקעה (ובאמת השקעה קטנה) תוכל להגיע להרבה יותר

את הסאב תשים בתיבה סגורה

את המגבר תחליף לBA4400

ו...זהו בנתיים

קודם כול אני באמת שמח שאתה מרוצה! אבל הסיבה שאני אומר לך את זה עכשיו כי מן הסתם רק התקנת את המערכת ויש מצב שיחליפו לך (בגרושים) למה שרשמתי ותהיה אפילו עוד יותר מרוצה

אלעד

(ועדיין יש לך מערכת נחמדה :mm_wink:)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...